Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orientalmt2[Pl][Dedyk]

Serweromaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwerek mi się podoba. Tylko obsługa forum kuleje ale to mniejsza. Deff powinien spędzać więcej czasu na forum jak i lepiej go pilnować... Są tam tematy które powinny być zamknięte dawno temu:)

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha weź nie opowiadajcie plotek dzieci bo i tak tym nic nie zyskacie

Jeżeli to " dzieci " było kierowane do mnie to sobie wypraszam . Grzecznie zapytałem o to co piszą w grze.

Co do samego serwera - Bardzo dobry serwer. Z początku wydaje się banalnym 4 funem , lecz troszkę trzeba włożyć pracy. Największym atutem jest to , że z dnia na dzień rośnie liczba graczy . Teraz większość serwerów świeci pustkami ( są wyjątki ) lecz nie ten . Serwer oceniam 5/5.

Opublikowano

Mudzineczek haha ale noobek ;x

a teraz bana załapałeś ;d

Nie wiem z jakiego powodu Gord dostałeś bana ale Mudzineczek też dostanie i będzie płakał ;d

>

Opublikowano

ShaRRaM wogulę Cię nie rozumiem ... dlaczego tak Mudzineczka bronisz ? Widzę że jesteście znajomi ... no i teraz Mudzineczek może rządzić ...

Wogulę się nie przyjmujesz,że ludzie odchodzą z jakiego powodu wiesz ... nie zależy Ci na serwie ? to go zamknij a nie ...

Serwer naprawdę był by fajny a nie by nie ten jeden kozak ...

Ale dobra Broń sobie go ale zobaczysz nie wyjdzie Ci to na dobre.

Opublikowano

Serwer nawet nawet i co nadal tylko jeden GM tz. HA ? ? JAk tak to chyba nie ogarniety serwer chyba że max gra 100 osob

25860852250340054243.png

Opublikowano

ehh sharram ogarnij mudzineczka i chicane

i cos z ziolami

Ja nie musze miec epikow na 107 lvl ale moji znajomi odchodza przez nich i drop ziola,

od wczoraj szesc osob ktore znam skonczylo gre i sa to ogarnieci ludzie, nie mowie o innych ktorzy na wolaj pisza ze serwer bez sensu i koncza

Ja tez koncze i ide na inny lepszy serwer, nie ma co tu grac a zapowiadal sie pro

Sharram ty tak samo sie kompromitujesz na wolaj twoim szczeniackim zacgowaniem, wiec daje serwerowi max 1-2miechy zycia.

wiec nara, bron oszustow mudzineczka chicane i grajcie w swojej 50 osobowej grupce

czemu chicane usunela filmik na ktorym pada od 2 hitow od generala?? i to skomentowalem ze jest dowod, only wait hack

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Opublikowano

Zapraszam na ts : ip:ts.40.net-speak.pl port 3360 kanał Only Metin2 Gorąco zapraszam ciekawi ludzie miła atmosfera ^^

logometin.jpg

Walnij minusa ;)

Zapraszam na nasz server cs 1.6 [TP/FastDL] IP: 178.63.34.234:27015

ban_pl_72890_386819.gif

Opublikowano

A ja nie zapraszam

@VisionMT2 odchodze nie dlatego ze w pvp jestem slaby(cisne 105lvl) lecz dlatego bo:

1.HA ma swoich pupilkow

2.Elita z mojej gildi sie wykruszyla

3.Nic nowego nie ma od ich czasu(dajcie se spokoj z zombie,mozna tam expic do 115 ale co dalej)

4.HA wywalil mnie ze stolka moderacyjnego tylko dlatego ze bana dostalem w grze a gra nie powinna nic przychylac na forum

5.Sporo noobow na serwerze

sstwc.jpg

Opublikowano

Również odchodzę z tego powodu miło się grało ale zawsze coś ...

Mudzineczek,Mudzineczek nie wiem z jakiej planety się wziełeś ... ale jeszzce trochę i będą pustki na serwie.

>

Opublikowano

Co wy macie do Mudzineczka? Nie znam go osobiście, ale widzę, że gadacie o nim tylko po to aby mu negatywa narobić bo jest od was lepszy... Co do "usuniętego" filmiku został usunięty przez dziecko modka, który gówno wie o modowaniu... Co do tego, że HA ma swoich pupilków coraz bardziej się przychylam. Widziałem z 4 filmiki od Chicane i Mudzinka i nie było tam żadnego hacka.

<3

kiraq.png

player.png

Opublikowano

H**OWY SERWER ADMINISTRACJA WOGOLE NIE OGARNJI -10/10

Jednym slowem hujnia

"Ciesz się życiem póki jeszcze możesz"

"Nigdy niewiesz co sie spotka"

I never thing for i can found someone whos look wonderfull like Angel I love you so much.

But sometimes you shut me way to Out.!

sygnasuchar.pngDAJ+TO NIC NIE KOSZTUJE

Opublikowano

@2xUp może i ale ja nie zauważyłem tam nic dziwnego Generała można zbugować przy ściance i dopóki HA nie sprawdzi logów możemy tylko debatować.

<3

kiraq.png

player.png

Opublikowano

siemanerko warto grac na serwie? nie jest zbyt easy?

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Nie warto

dropu ziola nie ma na zombie, wciska nam chujnie ze jest, a nikt nie dropnal

a 14 letni mudzinek jebal na wait hacku az mu sie uszy trzesly

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Opublikowano

chłopie weź ogarnij sie nie umiesz grac to się nie udzielaj i nie gadaj ze serwer jest żle zrobiony ty byś nawet takiego serwera nie odpalił junypl1

Administracja nie ogarnięta hah wejdź sobie na forum i zobacz sobie i a późnej coś mów suchar312

Mudzineczek i ktoś tam utworzyli posty dlatego ze chcą równą grę a nie ktoś wbije na hackach i ma frajdę.

A i jak mówicie ze oni grają na hackach proszę dowody na forum a nie tu się żalicie i myślicie ze ludzi pociągniecie za soba.

1oriental.gif

serweromaniak.jpg

Opublikowano

siemanerko warto grac na serwie? nie jest zbyt easy?

Nie zalecam Ci grać ... zobaczysz tak do 90 fajnie się gra i później takie nudy ;d ale to nie wszystko ...

Mudzineczek będziesz miał z nim duże problemy zobaczysz ... on będzie Cię wyzywał itd. a ty coś do niego powiesz i Banika dostaniesz ... połowe serwa tak ma również w tym ja ...

Opublikowano

Jak Mudzineczek wyzywa to dlaczego nie dasz ss na forum?

A się żalisz na tym forum, bo to jest gówno prawda jak on by wyzywał to już wyzywał to już dawno by były ss na forum.No 1 ss na forum był i dostał bana na 3 dni

1oriental.gif

serweromaniak.jpg

Opublikowano

Bo mowisz ze to nie wyzwiska.

Kurcze weno sie ogarnij,albo wkoncu chcesz te jego wyzwiska albo nie.

Jak dalismy to mowiles ze to nie wyzwiska,a ja znalazlem takie jak:brak mozgu,obnizanie wieku i inteligencji.

Wiec prosze Cie

sstwc.jpg

Opublikowano

1.Bo nie gram

2.Nie chce Cie poprawiac ale pisze sie ,,przeciez''

3.To ze odszedlem z serwera nie oznacza ze forum tez,ja nadal tam bd ^ ^

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...