Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orientalmt2[Pl][Dedyk]

Serweromaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem w dt chwile przed wyłączeniem, i nie da się ulepszać epików :/

A tego Trytona którego spaliłeś na +1 w DT zrobiłeś?

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja was nie rozumiem gram sobie bez IS. Top 2 na serwie pvp tez jakoś mi odpowiada. Jak widać można dojść do czegos za darmo ;]

Lv to też spokojnie taki wbije bez is ... chodzi nam o eq =) ty masz 110 czy jaki tam jaki ... i 0 epików ;> Więc pograsz sobie jeszcze max 1 tyg może 2 i kończysz z powodu nudy ...

Opublikowano

Wlasnie o to chodzi że nie. Ja mam 110 prawie 111 i robie epiki już mam 1 przedmiot i to nie IS czy coś Generał lub kupuje od graczy.

Do zombie ma zostać dodany lot gdy to nastąpi napisze.

Opublikowano

zeby bylo ciekawiej mozna bybylo dodac drop magicznych metali do dropu byla by jakas oryginalna waluta a nie yang i perły ....

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Wlasnie o to chodzi że nie. Ja mam 110 prawie 111 i robie epiki już mam 1 przedmiot i to nie IS czy coś Generał lub kupuje od graczy.

Do zombie ma zostać dodany lot gdy to nastąpi napisze.

Tzn ? jaki Lot ^^ ?

Opublikowano

Lipa jest z tymi ziołami ;/ kolejny yitian ,rozumiem z czegoś trzeba utrzymać server ale to już przesada .Server po paru dniach gry staje się nudny

logometin.jpg

Walnij minusa ;)

Zapraszam na nasz server cs 1.6 [TP/FastDL] IP: 178.63.34.234:27015

ban_pl_72890_386819.gif

Opublikowano

Haha 22k z krytem duszek? Brawo tylko wejdz na forum zobacz ze max kryt duszek 18k chyba hahaha. Ładny kit co dostałes bana za hacki ze tak napisales? powodzenia.

Caly czas cos jest modyfikowane serwer polecam epiki da sie zrobic bez tracenia sms !! Serwer dla normalnych graczy !

Opublikowano

Na zombie został dodany drop broni na 75,70 lvl,65 i stalek i dodany resp oponek późnej zrobię ze np jak robisz epika albo nowa zbroje na +1 będzie 100%

1oriental.gif

serweromaniak.jpg

Opublikowano

Serwer gorąco polecam jeden z lepszych.[GA] w miare możliwości reaguje na prośby graczy dotyczące modyfikacji rozgrywki.Wprowadzenie większego dropu sztabek w grocie V2 rozkręciło serwer,a co do możliwości zrobienia epików-jest ok trzeba się wysilić aby coś konkretnego zdobyć,mobilizuje to do dalszej gry.Misje od biologa - bardzo ciekawe nagrody za wykonanie polecam.Ziola tak potrzebne do ulepszeń w grze można zdobyć bez IS.Jeżeli zostaną wprowadzone dodatkowe mapy,eq na pewno pozostanę na tym serwie na dłużej. Serwer dla ludzi co potrafią grać w metina,nupki szybko uciekają na inne serwy i dlatego tak bardzo mi się ten serwer spodobał.

pozdrawiam .

Opublikowano

Ehh, musiałeś tą rejestracje usunąć? ;d

Miałem fajną zabawe ..^^

Jeszcze sobie zapytania MySQL na stronie zabezpiecz .. ^^

Widze że sie fajnie bawisz .W nie długim czasie sprawdzę czy ty masz wszystko obwarowane,wiesz dla chcącego nic trudnego. Stare dobre powiedzonko... kto pod kim dołki.....

pozdrawia.

Opublikowano

gralem surka z wp na stronce mialem zxapisane haslo ciagle jak wlaczam stronke i expie wkoncu mnie wylogowalo i passy nie dzialaja na stronke ani w grze i przypomnij haslo wpisuje wszystko prawdziwe i co i jakies -INF

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja Serwa nie polecam :> . Gra się fajnie do powiedzmy 90 lvla.Potem masz wystarczająco yangow i ochoty ,aby robić epickie eq,a tu co? nie możesz.Chyba,że masz dużo kasy to kupisz na IS ;> . Pozdro ;] .Zróbcie,aby epiki się robiło za pomocą broszek i np pereł ;] ,a nie jakieś Zioła -,- .

Opublikowano

Na serwerze już gracze chodzą w eq navi ... ^^ masakra.

Mi się bardzo nie podoba ten proces ulepszania epików ...

Myślę,że czas najwyższy to zmienić ;>

Po 10 x pereł + 10 broszek .. na epika na pewno lepiej by było prawda ?

No ale ^^

Opublikowano

Serwer pod zysk

Ubicie Generala Bodym Solo na 100 plus z super bonami pod grote jest niemozliwe.

Sa moze 2-3 osoby ktore ubija, prawdopodobnie na wait hacku bo ustanie jego 2 krytow jest niemozliwe ( a wali kryty z 80%skutecznoscia)

ale nie osadzam. Dodam ze General ma 3 osobowa obstawe, ktora po ubiciu respi sie w nieskonczonosc i tez mocno bije;x

Gdyby wprowadzil chociaz 0.1% szans dropu ziola na zombie byloby ok

Tylko 105 lvl i wyzej by dropily bardzo male ilosci, Is nie zostalby zachwiany a high lvl by nie uciekaly.

Bo po co wbijac 120-150 lvl i chodzic w stalce ;x

Dodam ze serwer jest zajebisty na 1-2 dni do 90 lvl, potem pod zysk ;x

Dobry zeby pograc w weekend a potem trzeba szukac znowu nowego

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Opublikowano

To teraz wystarczy tylko Chicane zbanować i topka powinna oczyścić sie z KamerModa, z tego co widziałem to już na forum są ss'y jak Chicane bije smoka a obok niej lata jej buf 50 lvl (innymi słowy wait hack)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...