Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orientalmt2[Pl][Dedyk]

Serweromaniak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Biłem GENERAŁA zawsze z Mudzinkiem i Chinace, ( kamer mod ) - nie odpychali z konia (wait hack, łącznie ze mną. Chinace również przenosił swojego bufa do Av3 (50lvl) - kamer modem. Po jakimś czasie, biliśmy generała - mi dropło ziolo , a Mudzinek się zdenerowałał i zazdrościł mi DMG, tyle ile biłem Generałowi, więc postanowil nakręcić filmik, abym dostał bana.

Z jednej gildi, kumplowaliśmy się, a on mnie wydał. Który by tak postąpił?

Nie polecam z nim wogóle rozmawiać, a ni z Chinace.

Pozdrawiam.

up@ Ty jesteś kompletym kretynem. Idź się lecz, naprawde. I zastanów się co piszesz. + idź zajmij się pupilkami ; *

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Człowieku przestań już płakać bo to już jest drażniące, płaczesz tutaj płaczesz na forum... Nie grasz to nie graj i z czym Ty masz problem? Ekipa Ci nie pasuje to wyjdź z serwera, usuń konta itp. i skończ już ze swoimi żalami. Zmień serwer, jak już to zrobiłeś graj tam i tyle.

Opublikowano

Zapominałeś dodać że GA daje bana na zawsze za napisanie na wołaj ''spier...''

Oczywiście nie polecam servera

Opublikowano

Vroy bo tak niestety jest do 90 expisz bo expisz ale potem nie ma co robić bo raczej wątpię żebyś chodził na 90lvl szamanem na gene po zioła na epik, a nie każdy chce wydawać kasę na IS. Ja osiągnąłem 95lvl (niewiele, ale PvP cisnę tyle ile potrzebuje) i już mi się znudziło... Bo epików do zrobienia w uj, a zioła mają tylko dzieci IS i nooby, które na hacku wbiją na gene...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

ponoc jakis koles wydropil jedno ziolko po 5h expienia na zombie, mial chyba mega farta bo inni bija kilka dni i zero:D

Ja czekam na NevrasT i wtedy stad zmywam, nie ma naprawde co robic na tym serwie po 90 levelu

Kazdy czeka na 105 i zombie, wchodzi na mapke i po godzinie jest rozczarowany

A dodam ze zeby zrobic chociaz jeden item epicki, to potrzeba 2 czerwone i 2 niebieskie ziola:D

Wielu czeka na NevrasT bo tu niewypalem jest bardzooo rzadki drop ziol,

nikt chyba nie bedzie dropil 2 miesiace zeby sobie zrobic chociaz jedna zbroje czy mieczyk:D

Takze czekamy na NevrasT:D

Sharram ty to ogarnij bardziej ten drop ziol z zombie, szkoda bedzie odchodzic z tego serwa, jest w miare dopracowany i odbugowany

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Opublikowano

Hmm wedlug mnie serv sredni moze lvl nawet szybko leci lecz co z tego jak drop jest fatalny .zbroje u handlarzy na 26 lvl max .tarcz w sklepach nie ma .

I ten drop kasy gdyby nie sztabki to bym kasy wogule nie mial

NIE POLECAM

Opublikowano

To chyba lekka przesada :

wyjazdt.jpg

Jak na moje Święty Miecz jest WYŁĄCZNIE przeznaczony dla sury... Proszę o naprawienie tego bugu.

Opublikowano

Ale to nie ważne kto to. Chodzi o sam fakt , że wojownik nie powinien mieć opcji założenia Świętego Miecza.

Opublikowano

Dlaczego? Widziałem serwery gdzie z brzegowego robi się Barona a noszą go sury wojowie nie ważne czy sura WP czy BM i nikt się nie pluje... Jeżeli pasuje mu święty to niech gra na świętym... A co do serwera... HA ma go w dupie... Postanowił założyć nowy serwer bo na tym są bugi, których nie chce mu się naprawiać lub nie potrafi ich naprawić... Jak już napisał ktoś, szkoda Zorrin'a bo marnuje się chłopak na tym serwerze...

<3

kiraq.png

player.png

Opublikowano

Ale tu się z brzegowego nie robi barona... więc nie wiem skąd to porównanie... Skoro wojownik może założyć miecz wyłącznie dla sury to dla czego sura nie może latać np. ze złodziejem dusz lub ZZS?;>

Opublikowano

Ja podałem tylko przykład z innego serwa, bo plujesz się do Świętego... Święty prawie zawsze jest dla 3 proch Ninja/Sura/Wojownik...

<3

kiraq.png

player.png

Opublikowano

Czyli kiedy bedzie online?

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

Zbieram - !

Opublikowano

Zalety serwera:

-porządny exp, dopasowany do maksymalnego poziomu na serwerze;

-zwiększony drop przedmiotów w grocie poziomu drugiego(od poziomu 86 wzwyż)

-mapa zombie(od 105), komnata smoka(od 100)

-brak 6 , 7 bonusu oraz zbędnych rzeczy, ułatwiających grę u NPC

-liczba osób online codziennie wynosi ponad 400(może się to zmienić, dzięki Tobie)

-rzadkie lagi.

Wady serwera:

-zwiększone obrażenia Generała Setaou (przy braku szczęścia zabija uderzeniem o obrażeniach ok. 20-30k, pomijając sury wp)

-strasznie zaniżony drop ziół (głównego surowca, bez którego nie ulepszymy swoich itemów na przedmioty epickie)[dropi z Generała i na Zombie]

-mała aktywność Game Masterów na serwerze, czasami brak zainteresowania na forum cheaterami(kilka dni temu jeszcze dawali radę, nie wiem co nawaliło)

-mała ilość eventów typu: zwiększenie expa, dropu, bądź rozbawienia graczy na serwerze(powinno odbywać się to nie dość często, ale z umiarem moim zdaniem)

Serwer jest wymarzony dla graczy lubiących standardowe dedyki, bez zbyt wielu broni epickich oraz bonusów z kosmosu.

Polecam każdemu sprawdzenie serwera na własnej skórze - raczej się nie zawiedziecie. Ogólnie pasuje dla mnie wyśmienicie.

Jeżeli komuś przyda się ten krótki poradnik dla rozmyślających czy zagrać, czy nię - proszę o plusy! (większa liczba plusów pozwoli na bardziej zdecydowane rozmyślenie tego postu)

Dziękuję i pozdrawiam . MANIEK :-)

KEEPMT2 > RUMCAJSY

Opublikowano

To niech rozbuduje system Is i dotacji, np. ze zmiana klasy jest tragedia, glownie chodzi o sure

Zrobi weapka na generala a za chwile lata bm-emem na wojnie

Zmiana klasy za monety

pd

konto vip za monety

itd.

ja nie bede mowil co ma tam dac, ale wtedy spokojnie moze zwiekszyc drop ziol i jeszcze wyjdzie bardziej na plus

ma przez caly dzien ponad 200 online, to dobry wynik, nie wiem czemu chce to zmarnowac, bo coraz wiecej ludzi traci cierpliwosc

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Opublikowano

To niech rozbuduje system Is i dotacji, np. ze zmiana klasy jest tragedia, glownie chodzi o sure

Zrobi weapka na generala a za chwile lata bm-emem na wojnie

Zmiana klasy za monety

Święta racja oraz potwierdzenie w stu procentach!

KEEPMT2 > RUMCAJSY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...