Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orientalmt2[Pl][Dedyk]

Serweromaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisalem minimalnie bo na zinach na 102lvl wgl prawie sztaby nie dropia

Bronie dropia lecz juz na nich zarobku nie ma

80% graczy chca zeby robic epiki w dt u kowala

Wiec jednak poparcie jest u mnie

sstwc.jpg

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema Netrodal tutaj Arshen. Popieram w polowie twoje pomysly. Z tymi stalami i bronmi na 75 zrobil inaczej, ze to zombie wlasnie od 105lvl zrobic i tam stale i bronie na 75 srednio dropily z mobow i metkow. I jak juz to z metkow zeby lecialy ziola i brochy. A do tych ziol to bym pozmienial ulepszacze na epiki. :/

reflinki

Opublikowano

---- all.. pomysł aby zwiekszyc drop broni 75 w atlantydzieV2 to ogromny błąd one powinny dropic tylko ze szkaty ripa i ze smoka a co do epików to tylko 1 dla każdej klasy (max2 1 pvp 2 exp) a system ulepszeń hym najlepiej niech lecą jakies ulepszacze z różnych bosów np do ulepszenia bojowca na syrka byłyby potrzebne 3 ulepszacze 1 dropił by na nowej mapie 2 ze wiedźmy a 3 z generała (mogą tez dropic z innych bossów dałem tylko przykład) myślę że to urozmaiciło by grę .Pzdr W Grze pod nick-em Jacek Jinno.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

serwer co tu powiedziec pierw drop 75 broni 5 min potem event droplem szkate ripka lwi i zala i co ? i jakies czity mi to wyjebaly to ja dziekuje za taki serwer ... NARA

Opublikowano

Moim zdaniem zrobili bardzo duży błąd z tymi Niebieskimi oraz Czerwonymi ziołami ... nie dość,że nie da się ubić generała to cały czas pali ... ogólnie POLECAM.

Opublikowano

ja czytałem, że mieli zmniejszyć hp generałowi, a jak na razie to nie widzę różnicy - żeby go ubić to chyba z 20 osób potrzeba...

a serwer kozacki, szybki exp - te sztabki bardzo pomagają ^^

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Serwer do dupy... lagi , exp w grocie jest jak na elitemt2... (od 50 za 1 setao leci 35% )

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano

Jakoś piszą do mnie osoby i się z was śmieją co piszą ze lagi macie może masz neta 256 to może będziesz miał lagi ale na pewno wyskoczysz ze masz zaraz 8 mb

1oriental.gif

serweromaniak.jpg

Opublikowano

yhymm. Dlaczego jak loguję się na metka i chcę zrobic postac to przenosi mnie na pulpit i wyskakuje okno z pytajnikami.?

Opublikowano

Siema. Mam problem a mianowicie zaloguje się na konto w grze, wybieram postać, pasek ładuje się do końca i wywala mnie na pulpit bez żadnego błędu. Dodam, że gram na launcherze ponieważ mam za słaby internet żeby ściągać clienty. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Szczerze zdziwiłem się że już dawno mnie u Was nie było :] (na serwie)

Zaraz zagram klient jeszcze 8 min. coś widzę że trzeba się spieszyć bo zaraz będą pro koxy 100+

Mam pytanie: Jaki drop w grocie ? czy można tam dropnąc np. bronie na 65, stalki ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...