Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orientalmt2[Pl][Dedyk]

Serweromaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer pod zysk

Ubicie Generala Bodym Solo na 100 plus z super bonami pod grote jest niemozliwe.

Sa moze 2-3 osoby ktore ubija, prawdopodobnie na wait hacku bo ustanie jego 2 krytow jest niemozliwe ( a wali kryty z 80%skutecznoscia)

ale nie osadzam. Dodam ze General ma 3 osobowa obstawe, ktora po ubiciu respi sie w nieskonczonosc i tez mocno bije;x

Gdyby wprowadzil chociaz 0.1% szans dropu ziola na zombie byloby ok

Tylko 105 lvl i wyzej by dropily bardzo male ilosci, Is nie zostalby zachwiany a high lvl by nie uciekaly.

Bo po co wbijac 120-150 lvl i chodzic w stalce ;x

Dodam ze serwer jest zajebisty na 1-2 dni do 90 lvl, potem pod zysk ;x

Dobry zeby pograc w weekend a potem trzeba szukac znowu nowego

Hehe pod zysk. Ja gram jakoś top 1 (nie licząc zbanowanego za hacki Netrodala) i nie wydaje kasy na is. Daje rade bez tego. Generał? Co to za problem bijąc z innym graczem ;] Nie rozumiem was sikacie o epiki skoro nikt ich prawie nie ma czyli tak jakby ich nie bylo na serwie ;]

Polecam

@Up Wait hack? To sobie dziecko o tym poczytaj jest róznica między KamerModem A WH poza tym to bana może dostać jej buff za przebywanie w v3 nie Chicane on jest tam legalnie ;]

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To teraz wystarczy tylko Chicane zbanować i topka powinna oczyścić sie z KamerModa, z tego co widziałem to już na forum są ss'y jak Chicane bije smoka a obok niej lata jej buf 50 lvl (innymi słowy wait hack)

haha ja sie dziwie jak ten noob sie utrzymal do 104 lvl, tyle na hackach bezkarnie jechac

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Opublikowano

Hehe pod zysk. Ja gram jakoś top 1 (nie licząc zbanowanego za hacki Netrodala) i nie wydaje kasy na is. Daje rade bez tego. Generał? Co to za problem bijąc z innym graczem ;] Nie rozumiem was sikacie o epiki skoro nikt ich prawie nie ma czyli tak jakby ich nie bylo na serwie ;]

Polecam

@Up Wait hack? To sobie dziecko o tym poczytaj jest róznica między KamerModem A WH poza tym to bana może dostać jej buff za przebywanie w v3 nie Chicane on jest tam legalnie ;]

Weź ... już nie spań ...

Kogo to interesuje,że bez is wbiłeś TOP 1 ?

Jak coś już to pisałeś... każdy wie.

Opublikowano

Nie wiem kto ma nick GordoN ale ja takiego nigdy nie miałem i nie będę miał ... zawsze mam nick GordOnix =)

Wogulę lepiej nic nie pisz gdzie ostatnio grałem bo myślę,że to nie ma nic wspólnego z tym tematem...

a tak wogulę,jeżeli nic nie wiesz a wolisz gadać takie bajki za innymi to wiesz ...

Widzę,że nawet mojego avatara zazdrościsz,bo nie masz ;> Zrób sobie a nie płacz mi tu ...

Ja chce zakończyć ten temat ale zawsze coś głupiego musisz powiedzieć ...

Opublikowano

Nie wiem kto ma nick GordoN ale ja takiego nigdy nie miałem i nie będę miał ... zawsze mam nick GordOnix =)

Wogulę lepiej nic nie pisz gdzie ostatnio grałem bo myślę,że to nie ma nic wspólnego z tym tematem...

a tak wogulę,jeżeli nic nie wiesz a wolisz gadać takie bajki za innymi to wiesz ...

Widzę,że nawet mojego avatara zazdrościsz,bo nie masz ;> Zrób sobie a nie płacz mi tu ...

Ja chce zakończyć ten temat ale zawsze coś głupiego musisz powiedzieć ...

Ja się "Wogule" nie martwie tym co piszesz. Widzę że sygne usunąłeś szkoda"lubię udawane walki xDD. Żartuję.

PS: Tak "wogule" kup sobie słownik.

Opublikowano

Ja się "Wogule" nie martwie tym co piszesz. Widzę że sygne usunąłeś szkoda"lubię udawane walki xDD. Żartuję.

PS: Tak "wogule" kup sobie słownik.

Gdzie mam jakieś błędy proszę podawaj je.

Lecz powiem,że nie jestem taki idealny jak ty i czasem zrobię jakiś błąd.

Opublikowano

Gdzie mam jakieś błędy proszę podawaj je.

Lecz powiem,że nie jestem taki idealny jak ty i czasem zrobię jakiś błąd.

"Wogule" przykro mi, ale co zrobisz takim trzeba się urodzić.

Co do serwera. Online jak zostaną naprawione Bugi ;]

PS:Gord napisałem wcześniej skoro "tutaj nie grasz" to wypierdalaj.

Opublikowano

"Wogule" przykro mi, ale co zrobisz takim trzeba się urodzić.

Co do serwera. Online jak zostaną naprawione Bugi ;]

PS:Gord napisałem wcześniej skoro "tutaj nie grasz" to wypierdalaj.

Mi tu nikt nie będzie mówił gdzie mam być,co mam robić ... nie podoba to sam wypier....

I zakończ tą dyskusje,lecz pewnie coś jeszcze głupiego powiesz.

Ja tu nie będę zaśmiecał tematu takimi beznadziejnymi komentarzami,i ci też radzę.

Masz problem,Zapraszam do mnie na PW.

"Wogulę przykro mi,ale co zrobisz taki trzeba się urodzić"

Bardziej głupiego zdanie nie widziałem.

Wiem,że piszesz to wszystko bez zastanowienia ale trochę pomyśl

I teraz weź już przestań i lepiej nic nie pisz.

Opublikowano

Banda debilow mozecie sie uspokoic a nie spamowac to temat w ktorym piszemy o serwerze o nie o tym co w domu macie kiedy serwer on moze jakies info? bo chce zaczac grac ale nie wiem czy oplaca mi sie czekac

bez reklam serwerów

Opublikowano

Borewicz to ten Mudzineczek aaa ... to sie wogulę nie dziwię ;>

Wogulę się nim nie przejmujcie to jest taki dzieciak normalnie brak słów ...

i Widzę że ma znajomości z GA no proszę =)

Załatwiaj bany dalej ;>

>

Opublikowano

Borewicz tz. Mudzineczek on sie wydawal spoko ale to pare dni na serwie jak wiara go doganiala w TOP to odrazu zaczol wychwytywac ludzi. A poza tym to Mudzineczek tego bana dostalem za nic niby hack a gowno wiedzieliscie co to jest... Wiec pzdr. uwazac na tego cwaniaka Mudzineczka..(uklady z GA)

reflinki

Opublikowano

No wiadomo ... pewnie teraz jak wejdę na serwa to zamiast eq dostane bana ;D

A chciałem sobie pograć ;x

Ale jednak i tak nie wejdę,więc nie mam co się martwić ...

Mudzineczek żyj sobie długo i szczęśliwie w krainie METIN2 ;x

Opublikowano

Borewicz ty lepiej wyjdź na dwór, jak jesteś w TOP. Pewnie słońca od roku nie widziałeś i niewiesz co się na świecie dzieje.Sam zachowujesz się jak "dziecko". I ogarnij się, twoje zachowanie jest irytujące.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

GordOnix, napisz mi pw, jak masz jakiegoś privka podobnego do orientala, zeby się troche pobawić, i troche potrudzić, oczywiscie 4fun ;D

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Mudzineczek tym którym dałeś bana proszę o pokazanie tych niby dowodów ... jeżeli będzie tam widać że jedzie na dmg lub coś to dobrze słusznie dostali ...

Nie znasz innego słowa niż "Dziecko" ? w każdym komentarzy wyżywasz kogoś od dzieciaka ...

W tej chwili sam robisz z sobie dzieciaka ^^ więc proszę przestań.

Opublikowano

Trochę zmian, a moderator ma w dupie forum masz tam taki bajzel, że strach wchodzić.

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

up dokladnie ;/ brak słow. Przeciez Swiety sie robi jak syriusza i brzegowe. A na te bronie jest 100% wiec z jakiej paki jest 40% na swiety.. ehh

Poprosze --- <3 :***

Opublikowano

W grze krążą pogłoski , że HA pisał gdzieś tam , że dostał kare za kradzież kodu forum 3 tys i zamyka serwer. Może ktoś z team'u się wypowiedzieć na ten temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...