Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod]T-Bomb Za Free I Jeszcze Troche Itemow

pawel1515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze i dziala ale daj ktos samego part2.rar bo mi pisze ze plik jest uszkodzony....

Jak pomogłem daj +, napewno

nie będziesz żałował!!!

xmaniiiix.gif

408e903a112e444dbef42fa73d86e364.0.gif

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale patrzcie sie mowicie ze bany poleca ale jak kurde.... co wejdzie Ci admin w program files na kompie ogarnijcie sie.....

Jak pomogłem daj +, napewno

nie będziesz żałował!!!

xmaniiiix.gif

408e903a112e444dbef42fa73d86e364.0.gif

Opublikowano

Nie wejdzie Ci w program Files, ale może sprawdzić historię transakcyjną Twojego konta, po czym łatwo dojdzie do wniosku, że T-Bombę nie kupiłeś z MarketPlace'u. Proste i logiczne. Więc proszę tutaj nie wmawiać, że banów nie będzie. Bany będą i to masowe.

Jeżeli ktoś pamięta wklejki broni z przed dwoma laty to wie o co mi chodzi.

Opublikowano

jak na razie to nie zablokują tego buga/wklejki, no chyba, że jakoś ukryją, albo zabezpiecza pliki, które są podmieniane do tego tricku

Nie bo nie beda kazdego pokolei sprawdzać. Za dużo nas.

oni ponieśli przez Was ogromne straty, więc uważam, że przeskanują wszystkich po kolei, a tak w ogóle to tylko będą patrzeć, gdzie broń została zakupiona, a to jest kilkanaście sekund:)

Opublikowano

Heh po co sie bać o bana?? zbanują robisz nowe konto i grasz -.- [ no albo rzucasz warrocka :D ] co do tego triku myślałem nad tym kiedyśa le mi sie nie chciało =D masz plusa kupilem tbomba na 60 dni i cx4 na 60 rolleyes.gif ahh o i mac 10 ;D też na 60

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Ludzie jak już kupujecie to kupcie najpierw na 15 dni, a później 2 razy na 30... Wtedy macie na 75 dni^^

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

ja jakoś nie mogę tego zrobić może powierzył bym komuś zrobienie tego cs na 60 dni??

ilość postów 0+:D

10+:D

25+

50+

80-

zbieram -

mój nick w grze tohotpies1

kfds87jkh5490845907fgfg.png

sygna by xArtemzx

Opublikowano

Czemu mam nieoczekiwany koniec archiwum w winrar ? / Chodzi o Weapons. Jak sprawdzalem w guglach to pisalo ze nie pobrane do konca. Moze ktos to zauploadować na speedyshare.com ? Prosze bedzie pluuuus i 5 ; >

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Huj ci w dupe z takim gównem nie działa to i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

działą ale musisz miec WarRocka na Dysku C ja mialem na dysku H i mi nie działało zmieniłem dysk i wszystko działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...