Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod]T-Bomb Za Free I Jeszcze Troche Itemow

pawel1515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

backup jest do powrotu do normalnego itemshopu

w weapon script sa 2 pliki o nazwie part1 i part2 rozpakowujemy je i zawartość wrzucamy zgodnie z tym :

part 1 do C:\Program files\GamersFirst\War Rock\data\UI

part 2 do C:\Program files\GamersFirst\War Rock\data

skanów nie mogę wrzucić gdyż nie chce mi wejść na te skanery

bronie sa w iteamshopie i by kupić t-bombe trzeba mieć premium

beztytuuft.png

beztytuu1fz.png

Backup.rar

WeaponScript.rar

dJ.jpg

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SKANY:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=de21a271d0dbc53cceafa0a8f618df7e6bccb0f09fc5668e8ffc269fc25593c5-1302701410

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=aa234ac54c948a5f0f4bade264ac430e9601ee4586b31252e4e5abe88502cfeb-1302701425

1373662483-U83583.png

Opublikowano

heh wczoraj mialem to wrzucic ale jakos zapomnialem... Jakby co to działa w 100%. CX4 Storm jest za 1dinar... To jest naprawdę pro...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

.... ;/ jak nie mam premki to chu.... zjeb..... zrobcie ze bez premki bd biegac...

Opublikowano

No wszyscy tak cwaniaczą ale nikt screena nie wrzuci !!!!!!!!!!! no niech ktoś udowodni !!!!!!!

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Tylko ze jak ktos ma tbomby na 60 dni np. ja to za 2 miesiące jak kogos z tego zabije to bedzie wiadomo ze cos mam jakis hack lub przekret i admini zaczną natychmiast reagować.

@lol ile ludzi tp przegląda tak samo filmik na warrock ogólnym. Chyba pobije rekordy oglądalności na forum jako zwykły temat.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Prosze was! Jakby mi ktoś mógłbezinteresownie dać ESN Code na premke gold na 3 dni byłbym bardzo wdzięczny koledzy proszę!

zbyt duża sygna

Opublikowano

działa dzieki wielkie,ale szkoda ze tylko jedną bron tak mozna kupic:(

Nie tylko jednąbroń mozna więcej tylko trzeba mieć premke.

Old and retired gamer WarRock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...