Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Greenlife[PL][Dedyk]

HardkoorowieCx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój przyjaciel robił clienta mi oraz skana ja mam pełno wirów na kompie to jak ja zrobie to oszalejesz ;p upnełem już launchera

Pomogłem Lub Prubowałem Daj + A Odwdzięcze Się +

TuT Jak Naprawić Connection Refused.

www.mpcforum.pl/topic/155399-tut-connection-refused/

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

launcher jest do dupy bo jest juz postac i laduje sie pod koniec ladowania wywala

co na to powiesz

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

dostalem 10% za to ze chcialem pomoc smieszne-.-

Opublikowano

mam pytanie czy sa misje.. jakies ulepszacze trzeba max hp ile jest ;d? + dla odp.. sciaga mi sie i nie wiem na temat serwera nic..

Opublikowano

no mnie tez wywala co wy macie za team 0 wiedzy o informatyce a co dopiero o roznych kursach^^zaraz wyciagne sobie ip i bd gral na spol alebo dasz dobrego launchera:)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

Opublikowano

Mnie jakoś normalnie ładuje, a może spróbujcie na kliencie 2010 ?

A tak poza tym, to nie taki serwer chcieliśmy.

Za drogo, kasa marnie leci. Eq w sklepach kolosalnie drogie.

Opublikowano

tak i wszystkie dodtatki kture mialem na 08r bede od nowa sciagal to tak jakbym klienta sciagnol a pozatym niemam metka 2010r...

Status ostrzezen

Opublikowano

Server dno. Nic nadzwyczajnego tyle obiecania nic z tego nie wyszlo ;/ z zapowiedzi nic niema. Z metkow nic nie dropi z mobkow takze masakryczny maly drop yang.

Niepolecam niewypal zwykly priv i dodatkowo do dupy kontrast mapek wali w oczy

Opublikowano

Server Totalne dno. Żałuje ,że straciłem troszke czasu na pobranie tego clienta... Nie oplaca się wbijać ulepsza się riby za perły itp. Nie polecam

Heh pomogłem ? Może mój post ? Zbieram addzj.png

sodkaninja.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwa,GA nie ma pojecia o tej grze twiedzi ze na plu wchodza bony po 15 ludzi,jak zaczelem mu pisac ze nie ma pojecia o tej grze zacza mnie wzywac od smieci i frajerow.No i to NIE JEST DEDYK tylko NO-IP,wiec nawet nie ma sensu sciagac klienta:)

53519159361813611914.gif

Opublikowano

Ile mozna czekac na rejestracje?5minut juz sie rejestruje -_-

@edit

ile jeszcze bede czekac? 10 min 15?

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

szkoda tylko ze ci co sie wczoraj meczyli zdobywajac eq i lvle beda mieli skasowane konta... ;/

Jak to!?

Dlaczego?;/

Jak bd res to juz tam nie powroce chyba.. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...