Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Greenlife[PL][Dedyk]

HardkoorowieCx3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak kolega na poprzedniej stronie wspomniał ( Dragon ) serwer jest bardzo fajny. Opłaca się bić wszystkie metki, bo kamienie duchowe trzeba dropić ! Jest zabawa, miła atmosfera, opłaca się robić misję.

Co do expienia nie jest tak źle. Aktualnie jestem top12 ( Szymek ) przy 78 poziomie, ale nie expie, gdyż wole robić "DT runy", chcąc expić bez problemu można być top1 szczególnie z exp ringami : )

Pozdrawiam

Szymek

P.S: Radzę czekać cierpliwie i już rozmyślać co zrobimy jak serwer będzie włączony. Ja akurat oddam ostatniego ząbka dla biologa : )))

Opublikowano

A ja zrobie Żala na +9 wbije buffce 60 lvl i bd dropil perly przez calą noc

P.S Najcześciej lecą Niebieskie czasem biale a czerwone wcale...

Pozdrawiam. DDragoNN

69Chaos69.png
Opublikowano

rib ze sr 43 nie jest slaby;] A parte wbij na +9, drop perełki do skutku, z tego co zauważyłem są duże szanse na ulepszenie eq, więc i tak jest dosyć łatwo. Mogłeś grać o 21+ to by Ciebie event nie ominął ; ]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ehh... Po co połowa osób po tym jak skończy swojego posta pisze coś typu: Pozdrawiam i swój nick, albo sam swój nick? Chcecie być sławni? Bo innego powodu nie widzę;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No właśnie... Wogóle co oni za frajdę mają w psuciu serwów?;/ Ale mimo wszystko i tak serwer zabezpieczyć trzeba bo tak to się bawić nie będziemy^^ A online będzie jak go Snoopy naprawi, a naprawi jak wejdzie na kompa zapewne. Cierpliwości ; >

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zacząłem tutaj grać tylko ze względu że nie było tych włosko chińskich badziewi.

Teraz miałem grać tylko przez to że snoopy obiecał że odbuguje mi OBS

W aktualnym momencie nie mam po co tu grać.. Więc żegnam i już tutaj nie zagram.

Ps. Mamor - na prawdę myślisz że jak dodasz nowe bronie to będzie więcej graczy na serwie?

To patrz , złamie twój system , właśnie straciłeś dwóch. (Ja i Kolega)

graphic.png

Opublikowano

Na nowe bronie na serwie się nie zgadzam... Zapewne jak reszta graczy. Miał to być serw "jakich brakuje od dawna", ale jak zawsze tylko obiecujecie, a potem przy pierwszej lepszej okazji wszystko zmieniacie... Dwie osoby to nie tak dużo ; ] Odeszliście wy to przyjdą następni, o to nie ma się co martwić ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napewno server przetrwa jak bedzie gralo 40 osob.... wtedy gm nikomu skili/broni/zbroi/eq za 30 zl; nie selnie i zamknie serva proste jak dupczenie ;]

Opublikowano

SaszQ jak dla mnie jest podejrzany;] Miałem z nim przed chwilą pvp, mam full ABS na magie, po prostu więcej się nie da, skille lepsze od niego, a i tak z nim dostaje i zostaje mu jeszcze 6/7 k hp... "Troche" dziwne;>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...