Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Greenlife[PL][Dedyk]

HardkoorowieCx3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TEMAT DO ZAMKNIECIA TA PREZETACJA JEST NIE AKTUALNA I NIE PRAWDZIWA JAK WSZYSTKIE BEZ MOJEGO PODPISU. !!!

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

Client sie pobiera wbije i dam edita poza tym stronka w miare czytelna !

Sądząc po ratach i NPC serwer będzie dla graczy którzy grają dla zabawy a nie poto żeby sie wciąrz chwalić rzeczami nabytymi z IS daje + !

b3c7c70ac3e542f.gif
Opublikowano

Mamor.. Jak nie ma snoopy'iego to ku*wa idz na jakąś mapke pozrzucaj metki, pobaw się a od serwera się odj#b bo znów coś znalisz..

@UP kamyki duchowe:) Duchowe na G6

graphic.png

Opublikowano

Ta, potwierdzam jakaś ninja wbiła do jinno m1 i kazdego na hita miała. Nawet mam ss jak dostałem 200k z chmurki. Najlepsze było to, że po wszystkim mówiła, że jesteśmy słabi i nie umiemy dobrych bonów dobrać.

Opublikowano

ehh.... Każdy server dedykowany ma 90% tego co jest tutaj u handlarza

nie polecam ;/

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Serwer moze i fajny tylko szkoda ze admin Snoopy Daje eq zwoim znajomym a potem maxuje im statystyki do +500..

Dla mnie to jest zalosne, ninja 70 lvl nikt jej wgl nie widzial jak expila wgl nikt jej nie widzial na oczy ani razu a tu ma juz eq +9 i napier*ala 100k ze skilii, ktos napisal do admina ze to nie mozliwe a on na to "Po prostu potrafi bonowac eq", i jak my mamy grac, meczyc sie zdobywajac eq, bic metki jak taki znajomy wbije na serwer na start 70 lvl i statystyki +500.

Serwer byl nawet fajny na poczatku ale potem to juz byla zenada ...

Nie radze grac na tym serwerze, no moze jak znasz Admina Snoopy'ego.

Opublikowano

jaka wtopa ;x Gracze SaszQ , Ninjija , Sasz kupuja od gm eq, gra tutaj to strata czasu ;x Gdy piszesz cos do gm na ogolnym to on odpisuje ze: koniec tematu albo cie zbanuje zero wolnosci slowa prawie jak w Korei. Jak myslicie dlaczego jest bez isu? bo wiecej kasy wpadnie na lewo ;] prosto i na temat mysle ze wszystko w tym poscie zostalo zawarte. Najbardziej wspolczuje gildi LOTUS z Shinso ktora zdobyla wszystko w uczciwy sposob a maja problemy z takimi niedoje***i jak SaszQ lub ta ninja.

Najsmieszniejsze jest to ze najlepsi gracze na servie maja skile na granicy G6/7/8 a taki lizodup ma 2xP juz .... ciekawe ile zaplacil smarkacz za to.

Opublikowano

Oj Oj dzidzie ciagle nie nasyceni co ? ciagle sie kopie szuka szuka kopie az sie jakies gowna wykopie ta ? Ninjija miala odemnie itemek z new bonami ktorych w grze jeszcze nie bylo i sprawdzala jak dzialaja przez kilka h po czym ma zabrane i wali normalnie dzidzie ;] saszeq ? nie wiem nie znam go nie wiem skad takie pogloski pipki to tyle aaaa no i temat sianka Kutasu2TEE myslisz ze nie wiedzialem ze specjalnie to robisz ? na wolach chwile wczesniej pisales takie rzeczy a za chwile do mnie czy mozesz cos kupic za kogo mnie masz myslisz ze mam tyle latek co ty i tak nasrane w bani jak ty zeby ci items selac ? server nie ma isu po to zeby kazdy byl rowny dzidzie ;] Prowokujcie szukajcie dalej bo nudno nie bedzie i pamietajcie kazda spinka tylko dodaje mi pary :* ;]

SnoopY..!

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

Snopy napisales tego posta jak na rasowego pedala przystalo. Nikt w zadne twoje slowo niewierzy juz. Wiemy ze SaszQ I Sasza to twoi znajomi z reala bo jak byl 1 start servera to on mial 99lvl czyli postac testowa. A dobrze wiesz ze ninja albo ma 6/7 bony albo wsadziles mu takie bony jak chcial. I te 2 skile P przypieczetowaly twoje klamstwa.

Opublikowano

wbije Mutushai wojem & ninja Rapten lub sura Shuhahitai

@Edit odechcialo mi sie po tym ze niema lauchera lub auto patcha nqqqqq

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

Opublikowano

Oj Oj dzidzie ciagle nie nasyceni co ? ciagle sie kopie szuka szuka kopie az sie jakies gowna wykopie ta ? Ninjija miala odemnie itemek z new bonami ktorych w grze jeszcze nie bylo i sprawdzala jak dzialaja przez kilka h po czym ma zabrane i wali normalnie dzidzie ;] saszeq ? nie wiem nie znam go nie wiem skad takie pogloski pipki to tyle aaaa no i temat sianka Kutasu2TEE myslisz ze nie wiedzialem ze specjalnie to robisz ? na wolach chwile wczesniej pisales takie rzeczy a za chwile do mnie czy mozesz cos kupic za kogo mnie masz myslisz ze mam tyle latek co ty i tak nasrane w bani jak ty zeby ci items selac ? server nie ma isu po to zeby kazdy byl rowny dzidzie ;] Prowokujcie szukajcie dalej bo nudno nie bedzie i pamietajcie kazda spinka tylko dodaje mi pary :* ;]

SnoopY..!

HAHAH Wiekszej sciemy nie widzialem..

Dobry koles takie rzeczy to mlodszemu bratu wciskaj a nie userom..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...