Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Greenlife[PL][Dedyk]

HardkoorowieCx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;] co prawda przez ziomka który zrobił ta prezętacje 'gówniana i ze złymi informacjami o serverze' nie mogę zrobić własnej zgodnej z faktami BO MI JA ZAMYKAJĄ! i mniej ludzi wchodzi ale damy rade co do pogłosek ze zostało rozdane eq 'Saszkowi' itp nic nie zostało rozdane tu przytoczę to co pisze za każdym razem na serverze (zal ci dupe ściska ze ktoś umie grac i bonować lepiej od ciebie?) taka jest prawda pisałem ze na tym serverze będzie liczyła się umiejętność gry przede wszystkim i nie możecie winić kogoś ze coś dostał tylko dlatego ze radzi sobie lepiej niż inni : ) staram się dopracowuje powoli ale ze skutkiem reszta zależy od was czy server się rozwinie zapraszajcie ludzi grajcie mam nadzieje ze się podoba.

Życzę Milej Gry GA-SnoopY

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona servera nie otwiera mi się cała , rejestracja to już wogóle.

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...