Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Blocks - Official Trailer

Oskar13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie moja wina że sposnor mnie wcześniej oszukał. Musiałem pisać od nowa pliki.

Tak okej rozumiem sponsor cie oszukał, ale urlop...

Przecież jak serwer startnie to se weźmiesz urlop a reszta admów przez jakiś czas serwera będzie pilnować.

Wiem że się czepiam.

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sukyms.

Ty nie rozumiesz, że On ma swoje prywatne życie ? Nie wiem jak Ty, ale dla mnie ważniejszy jest świat realny. Serwer może poczekać.

Opublikowano

I tu same bambusy marudzą że Oskar przenosi termin startu serwera rolleyes.gif

Hmm jak by to powiedzieć...Im dłużej poczekamy to chyba lepiej bo może Oskar jakieś drobne ulepszenia wprowadzi ? ;>

Nasze dłuższe oczekiwanie może okazać się koooorzystne :D

Opublikowano

sorry ze teraz przeklne :D. KURWA MAC gdybyscie byli na jego miejscu i pisali tyle czasu te javy srawy nie wiem co on tam robil, pisalybyscie to,byloby wam ciezko a oskar to tez czlowiek.. i GA i inni to tez ludzie a nie jakies roboty bez zycia prywatnego.Nie mogą pracowac 24/7.Cieszcie sie ze w ogole bedziecie mieli taki serwer a nie pierdzielicie o tym jak sie spozna.Tyle ode mnie.

Pozdrawiam Hubert.

Bardzo ładnie powiedziane rolleyes.gif

Opublikowano

Ten serwer NIE wystartuje. Oskar, przestań oszukiwać ludzi ; ).

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

News. Naprawione bugi, przełączenie na nową maszyne. Wszystko idzie w dobrą stronę.

@EDIT: Pseplasam :F

Zbieram +.

Opublikowano

Oskar, Ty myślisz, że mnie w jakikolwiek sposób ruszają Twoje słowa? Zawsze byłem za Tobą - ale jak widzę, myliłem się i to bardzo co do Twojej osoby (podobnie jak do Zj...Merkołka^^).

Ogarnij główkę, do tej pory żaden projekt Ci nie wyszedł i tak będzie także tym razem, Twoje nędzne wymówki są do kitu, jesteś zmienny jak kobieta.

I tak życzę Ci powodzenia, jestem jednak pewien, że będzie tak jak mówię. Czyli klapa. Figa z makiem. Chu*ostwo. To moje zdanie.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

@UP

Oskar na pewno tego nie wprowadzi i dobrze, bo to już by nie był minecraft.

@Oskar13

Czyli w teamie zwolniło się jedno miejsce?

Opublikowano

Nie mam mu nic za złe. Jestem wrażliwym człowiekiem. Ale z tego co czytam co do mnie piszą wszystkie te Dziwne Dzieci mnie zniechęciło.Ale powiedziane jest to łagodnie i nie jest "Dziwym dzieckiem". Ten projekt będzie się rozwijał po cichu. Nikt nie będzie wiedział kiedy wystartuje lub kiedy ... różne takie bzdety. Pozdrowienia.

Czyli nie mamy na co czekać skoro i tak jak serwer wystartuje to nikt się o tym nie dowie...

Pozdro.

Opublikowano

Szczerze mówiąc coś czułem że z tego nic nie będzie. Może się mylę kto wie.

Będę zaglądać do tego tematu co 2-3 dni , zobaczymy może i serwer wystartuję.

Ktj9d.png

Chcesz daj beznazwy22i.png jak nie to nie. Ale wejdz tu !

www.pajacyk.pl

Opublikowano

Chciał bym powiedzieć ŻE NIE JA NAPISAŁEM TEN POST "Pierdole ten zajebany serwer, chuj!".

A ten kto to napisał ma przechlapane. Napisałem do Kokosza. Namierzę Cie.

Zbieram +.

Opublikowano

Ktoś jest na moim koncie i pisze bzdury. Zmieniłem hasło i jak powiedziałem Mou szuka sprawcy.

Zbieram +.

Opublikowano

Oskar od podania pierwszego terminu w którym to mówiłeś serw będzie za 2 tygodnie minęły już 4 czyli dwa raz dłużej ... Może Strepsils miał i racje...

Opublikowano

Ja wam odpowiem na pytania zbudowaliśmy baaardzo dużo ale kilka debili (za przeproszeniem) zrespiło 500 000 Slime'ów, admin zrobił nową mapę ale z tego co widzę nikomu nie chce się nic przy tym robić. Wątpie aby serw był w czasie 2-3 tygodni.

Opublikowano

Dobra, oskar w chuja leci.

Zresztą potworki da się zabić 1 komendą, gdyby był dobry adminem to by o tym wiedział.

Z tego co widzę z serwera nic nie będzie. Drogi Oskarze, zapał do pracy to nie wszystko. Jeszcze trzeba pracować, a to już jest coś.

Opublikowano

@UP

To zespawnuj sobie milion slimów i spróbuj wpisać komendę, jak ci się uda, to dopiero spamuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...