Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Blocks - Official Trailer

Oskar13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No kurcze!!!. Wkurzę się zaraz, czytaj posty. PISZE DO 40 osób na GG. ŻE BIAŁA LISTA OFF A SERWER TO TRAILER!!!

Zbieram +.

Opublikowano

Witam, szukam Pana/Panią którzy stworzą dla Wob'a film trailer. Zgłoszenia kierować pod Gadu gadu 17731926. Przyjmuję tylko zgłoszenia z mikrofonem + wybiorę najlepszy filmik (co nie będzie łatwe...). Zapraszam do zabawy!

Zbieram +.

Opublikowano

Kiedy serwer on? Bo się doczekać niemoge:) A jeśli chodzi o builderów to moge pomóc w budowaniu.

2ec207o.png

Jak pomogłem daj +.

Opublikowano

Witam serdecznie. Próbuje skontaktować się z Mpc serwer i chce się podpiąć pod niego. Straciłem kilku ludzi, szukam pomocy a mianowicie :

-~Pomoc Head Admina, czyli pluginy,newsy,posty na www-~

-~Webmastera, www etc-~

Do wszystkich tych wymagań dołączam MIKROFON. Bez tego nawet nie pisz bo nie ma sensu. (Chyba że webmaster^^).

Zbieram +.

Opublikowano

Ja chętnie w czymś pomogę, ale co dokładnie masz na myśli pisząc "pluginy,newsy,posty na www" bo nie chciałbym podejmować się zadań, na które mi nie starczy czasu.

Opublikowano

Ja bym był chętny do pisania newsów, postów i wogóle, pomocy. Tylko mam jedno pytanie. Ile lat musi mieć pomocnik HA ? Ja mam 13, ale jestem ogarnięty. Czasu mam dużo no i najważniejsze, mam mikro. Jak coś to pisz na PW, możemy sie zgadać jakoś i może moja oferta cie zainteresuje.

Opublikowano

Pisz na moje gadu gadu.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Witam serdecznie!! Czekają na Was nowe atrakcje! Po całym królestwie World of Blocks rozrzucone są Chest'y w nich znajdują się losowe itemy. I dalej..! Nie chcesz budować się w mieście nic straconego! Możesz wybudować swój dom gdzie chcesz z działką lub bez (działki kosztują). (Bez działek na własną odpowiedzialność), po całej mapie rozrzucone są wsie i osiedla możesz w nich się wybudować domki, wykupić materiały od npc i wiele innych. Nasz specjalista od budowli DivX wybudował KILKA OGROOOMNYCH piramid. Tylko dla odważnych!!!! Mnóstwo pułapek, potworów, labiryntów, błędnych uliczek. Zablokowane świece , i odrobina światła. Uwaga na nowe zjawy czające się w korytarzach. Na samym dole znajdziesz chesta na klucz, a na samej górze tabliczka z kluczem. Zachęcam do oczekiwania!!!. Pozdrowienia.

@@ PS. Szukam dalej buliderów, jak iż nikt z tego forum się jeszcze nie wywiązał.

Zbieram +.

Opublikowano

Ja chciałbym zostać builderem a to kilka argumentów:

1.Umiem budować na singlu parę fajnych budynków zrobiłem ale save usunąłem

2.Jestem ogarnięty,mam mikro i po mutacji ^^

3.Umiem współpracować z innymi

4.Mam dużo wolnego czasu

5.Wybierz mnie a nie pożałujesz ;p

Opublikowano

Nie znalazłem ip serwera bo zrozumiałem że serwer on. Ani odnośnika do Clienta ogólnie żadnych odnośników. Jak się wkręcić ?

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

Witam, pisze do Was ze smutną wiadomością. Sewer odciągnie się znacznie od podanego terminu. Z jakiego powodu? Huaa.. to jasne.. Moi koffani temowcy zespawnili 2000000000 mobów w mieście. ( Nie przesadzajac z liczba). To był obiaw dziećinstwa z ich strony. Nie wiem co o tym myśleć. Wywaliłęm co po niektórych z naszej drużyny. To z kolei pociągło innych. W team zostali: Hann, DivX,antonio98z,Freshu,Arjie,Mrmalina. Przedstawie Wam w procentach nasze prace:

Chciał bym powiedzieć że udało mi się stworzyć wielki przełom. A mianowicie współraca javy z gui windowsa. Inaczej ciągnac. Launcher w aplikacji okienkowej gui (roz .exe). Ciągnie za sobą odpowiednio skonfigurowanego minecrafta. Zużycie ramu drastycznie spadło jak i "lagi". Narazie całość działa pod win32. Staram się to opanować do win64. Potem wypuszcze wersjie pod linuxy. Dziś podeśle wam screeny z clienta. Sumująć minecraft jest aplikacją okienkową windowsa (gui) .exe

Client- 100%

Launcher - 95% (debugowanie, to właśnie on ciągnie za sobą gui.)

Pliki serwerowe- 80% (Wykożysatłem kilka pluginów od Nismona np. xAutch (czy jakoś tak ;p)Dziękuje mu za to. Głównie chodziło o spolszczenie.

WWW- 30%, to już jest wyższa pułka jazdy. Brakuje MI PROGRAMISTY PHP. Ja sam pisze mega panel użytkownia. Będzie sklep w wyczce ajaxa kupicie za sms lub przelew każdy itemek w dowolnej ilości jak i rangi VIP.

Mapa serwera- 8% -,-. Wiecie już o co chodzi.

Nedeszła kolejna zla nowina, serwer sponsoruje sponsor. Któremu nie spodobało się że robimy opóźnienia.

Jeżeli chcesz przekazać jakiś datek napisz na gg : 17731927, lub zadzwon: 788848839.

Nie jest mi łatwo prośić Was o pieniądze ale nie stety serwer upadnie.

Przepraszam Was gorąco za to, i proszę o wybacznie. Przez wolny czas kiedy oni będą budować. Ja dorobie jakąś atrkacje dla Was właśnie za to. Pozdrowienia Oskar13

Zbieram +.

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi ssy nie działają.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

@Proszę moderatora,administracje o nie zamykanie tematu. Narazie jest to moja jedyna forma kontaktu z graczami.

@ Do świąt serwer on!. Będzie wtedy trwała tygodniowa BETA. Nie będziecie musieli dropić itemów. Można je brać z darmowego sklepu. Potem oczywiście restart mapy.

@ Znalazłem webmastera do pomocy. Wszystkie możliwe prace ruszyły z kopyta!!

Zbieram +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...