Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Blocks - Official Trailer

Oskar13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe, serwer zapowiada się bardzo fajnie. Mam tylko pytanie, czy na WoB będą na pewno te nowe przedmioty itp? Jeśli tak, to czy jest potrzeba pobierania waszego clienta aby przedmioty działały? Bo nie chcę takiej sytuacji, że client mi nie będzie działać (mam problemy z odpaleniem niektórych) i przez to nie będę mógł np. wejść na serwer.

PS: Chciałbym dodać że to chyba jedna z większych inicjatyw - 200 slotów to nie przelewki. Mam nadzieje że będzie ogar, bo zapewne multum grieferów będzie.

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczekuję udostępnienia serwera w jak najkrótszym czasie gdyż serwer zapowiada się fajnie i chciałbym na nim zagrać jak ci Drodzy Użytkownicy MPCforum.

Opublikowano

Nowa możliwość. Zagini0ne miasto! Niekiedy znika a nie kiedy jest. Jeżeli już je ktoś odkryje może je sobie zabezpieczyć. Znajdują się w nim itemy i rudy.

Zbieram +.

Opublikowano

Razem z team ustaliliśmy że wszystkie dodatki będziemy dodawać po kolei. Wszystko zależne od ilości graczy ;p. Na samym początku szafka i moby. Serwer włączony już nie długo .. Zapraszam do oczekiwania.

Zbieram +.

Opublikowano

Oskar13 powiedz, czy jeśli nie pobiore waszego clienta to będę mógł grać? Jeśli będę mógł to będą działać mi wasze "szafki, krzesła itp"?

Opublikowano

Oskar13 powiedz, czy jeśli nie pobiore waszego clienta to będę mógł grać? Jeśli będę mógł to będą działać mi wasze "szafki, krzesła itp"?

Bez Clienta nie będziesz widział tych rzeczy ;/

32899580035953915383.jpg

LoL EUNE: WrocLove Dziffko

Opublikowano

Tworzą się małe opóźnienia, z powodu serwerowni.. ;//

Miejmy nadzieje ze jeszcze dzisaj sie polepszy i bedzie mozna testowac server ^^

naruto2s.png
Opublikowano

Opóźnienia dalej nie ogarnięte. Serwerownia ma jakieś ataki DDOS.. Najmocniej Was przepraszam.

@EDIT: Nie było mnie wczoraj na kompie. Wystąpiło to przez problemy z internetem.

Zbieram +.

Opublikowano

@michaf95

Jeżeli na singlu nie masz, to na multi też nie powinieneś mieć.

@. Mariek .

Refresh co 24h

Opublikowano

@Newsy: Prace nad serwerem idą coraz lepiej, pozbyliśmy się problemów z dedykiem! Wybierzcie czy chcecie aby miasto można było zmieniać z poziomu gry (kiedy tylko się chce). Czy z poziomu www co ileś dni.

Zbieram +.

Opublikowano

Raczej w grze, ale nie do końca rozumiem, jak miały by wyglądać zmiany miasta z poziomu www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...