Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Blocks - Official Trailer

Oskar13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak. 1 raz skin można w grać za darmo, 2 i reszta za 1 zł.

Vip może zmieniać ile chce za free. Oczywiście w trakcie trwania kadencji. Czyli 1 mc lub 4 ever

Zbieram +.

Opublikowano

Tak. 1 raz skin można w grać za darmo, 2 i reszta za 1 zł.

Vip może zmieniać ile chce za free. Oczywiście w trakcie trwania kadencji. Czyli 1 mc lub 4 ever

Hmm a jesli ktos ma premium i ma już skina to też będzie musial wgrywać ze strony serwera? Czy wystarczy ze sobie zmienie na minecraft.net i będę mial mozliwosc zmiany skinów jak vip?

Opublikowano

Niestety, jeżeli masz premium i masz wgranego skina, na serwerze musisz mieć własnego. Tj, wgrać przez www. Stało się to dlatego że chciałem całkowicie od uzależnić się od autch minecraft.net

Zbieram +.

Opublikowano

Nie chce wywoływać jakiejś kłótni, ale Dzemikkk twoje ostatnie posty niczego nie wnoszą, a mnie na miejscu Oskara wręcz by zdemotywowały do dalszej pracy. Skoro nie masz doświadczenie z dedykami (tak jak ja) to się nie udzielaj. Po czytaniu wszystkich tych postów dochodzę do wniosku, że to nie jest zwykły notatnik który czeka tylko aby wpisać przy zwierzętach, potworach i piekle On/Off oraz na podanie ip. Ja stale czekam na start serwera nie zasypując przy tym Admina pytaniami Kiedy? Kiedy? Kiedy?. On ma również własne życie, które nie krąży wokół was. Myślę, że start będzie jak tylko to możliwe, a informacja kiedy to będzie możliwe odrazu dotrze tu od Oskara. Też nie mogę się doczekać i życzę jak najszybszego ukończenia serwera.

Mam jeszcze tylko takie pytanie: Gracze nie będą w żaden sposób ograniczeni prawda? Chodzi mi o to, że jeśli ktoś byłby górnikiem to równie dobrze mógłby mieć farmę kaktusa lub zboża.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

ten serwer startuje jakieś 3tygodnie, i na razie nic z tego nie ma...

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Oskar będzie wersja 1.5 jak wyjdą pluginy? I to tylko premium?

Dobra już wiem, moja reakcja:

minecraft_trollface_by_myvideogameworld-d3ddgh6.png

Czy tylko wolno 1 frakcje prowadzić czy np. rycerz-rolnik?

454183088966501285592967183.png

PROBLEM?

Opublikowano

Witam serdecznie. Mzc96, jestem Ci błogo wdzięczny za ten post. Również mam własne życie, tak do prawda. W tej chwili mam remont w domu. Piszę skrypty na desce do prasowania. Czekam na dedyka, sposnor jeden mnie wykiwał. Dał mi dedyka, ja napisałem że skończyłem całe pliki, tj. łączą się z clientem. On wtedy nei odzywał się przez 3 dni, a po 3 dniach napisał:

Oskar13

2011-04-19 10:33:08

Witam

2011-04-19 10:33:34

uruchomisz dedyka w celu skopiowania plików?

2011-04-19 10:33:41

to jest jak by kradziesz

Dedyk1

2011-04-19 10:35:24

Cześć.

Serwer został sformatowany zaraz po wyłączeniu.

Pozdrawiam. I nie pisz więcej.

Od tego czasu szukam sponsora.

Nie, nie będzie żadnych ograniczeń, niektóre z klas dostanę przywileje np. Rolnik taniej kupi zborze a drożej sprzeda. Rycerz taniej kupi zbroje itd.

Pozdrowienia, wiem że straciłem już mnóstwo graczy ;/

Zbieram +.

Opublikowano

Będzie skrypt z tabliczką? Że dana osoba pod drzwiami da tabliczkę, tam napis [private], a pod spodem swój nick i tylko ta osoba będzie móc otwierać? Sprawdza się to lepiej niż skrzynia/drzwi na hasło.

454183088966501285592967183.png

PROBLEM?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...