Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Blocks - Official Trailer

Oskar13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , proszę was ... Nie spamujcie w tym temacie tak jak np. robi to Dzemikkk ...

Naprawdę , chyba nikogo nie obchodzi , że Dzemikkk się nie może doczekać kiedy serwer wystartuje ,

albo że " Bozia stworzyła go głupim "

Trochę ogaru . Nie spamujcie co i jak , tylko ewentualnie zadawajcie pytania -

ale nie typu " Kiedy serwer ??? - bo już mi się krowy w oborze niecierpliwią . " tylko jakieś poważniejsze ...

-

--

------

Pozdrawiam , MrMalina

32899580035953915383.jpg

LoL EUNE: WrocLove Dziffko

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh... Nie mam zamiaru się z tobą kłócić, bo i tak to do niczego nie prowadzi... Zwykła literówka... Zdarza się... Od razu musisz się czepiać wszystkiego... Skończmy tą dyskusje w tym temacie, bo on nie służy do tego... Zajmijmy się czymś ważniejszym... Ty zajmij się swoimi sprawami, a ja zajmę się swoimi i wszystko będzie się toczyło po swojemu...

@EDIT

I jakbyś miał poznać wyniki moich róznorakich testów na inteligencje czy inne tego typu, to wynik by cię zaskoczył, więc nie osądzaj nikogo z góry...

reflinki

Opublikowano

Jak wcześniej wspominałem, czy będzie taka opcja być rolnikiem-rycerz, na przykład. Czy klimat będzie bardziej średniowieczny?

454183088966501285592967183.png

PROBLEM?

Opublikowano

@offtop

To mnie dobiło... Teraz czekaj, aż ktośdo Ciebie napisze.... Ja osobiście tego nie zrobie... Od razu mówie, bo dając takie informacje, zaraz multum ludzi będzie do Ciebie pisać... I po co Ci to było?

Ja pisze tu posty zazwyczaj rano lub wieczorem, jak jestem zmęczony, więc nie czepiaj się mnie za to jak pisze... Zmęczenie robi swoje... I proszę... Nie ciągnijmy tego tematu.

@Ontop

A czy będzie możliwośćstworzenia w jakiś sposób własnej unikatowej klasy postaci?

reflinki

Opublikowano

Oskar w tym momencie co właściwie masz jeszcze do zrobienia ? I jak z dedykiem idzie ?

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

Malina jako jeden z adminów tego serwera wdając sie w tak dziecinne sprzeczki i pisząc głupoy a nawet obrażając innych odstraszasz tylko ludzi...

Opublikowano

No ok , może skończmy z nie potrzebnym spamem .

Sprawę z Dzemikkk'iem rozwiąże na PW .

Pozdrawiam , MrMalina

32899580035953915383.jpg

LoL EUNE: WrocLove Dziffko

Opublikowano

Dobra... To koniec niepotrzebnego spamu i oczekujemy na start serwera...

Powtarzam moje pytanie... Czy będzie możliwość stowrzenia własnej, unikatowej klasy postaci(profesji)...

reflinki

Opublikowano

Mam pytanie, czy można wiedzieć, jakie narazie zostały lub na 100% zostaną wgrane pluginy?

@offtop A ja nie wiem, co wy chcecie od Dzemikkka - owszem, jest troszkę mało ogarnięty, ale w tej "kłótni" bardziej wkurza mnie malinaaaaaaa, ponieważ mimo że Dzemikkk wielokrotnie proponował skończenie tematu/przeniesienie go na PW, to malinaaaaaaa musiał coś dopowiadać na forum.

Do malinyyyyyyy - Prosze, nie traktuj tak ludzi z góry (i nie obrażaj), jak to robisz z Dzemikkkiem (swoją drogą - co to za nicki?!).

Licze że mój offtop nikomu nie przeszkodzi.

Opublikowano

Czy jeśli ktoś założy wioskę, to może mieć przed nickiem jakiś napis o tym informujący albo inny kolor nicku?

Pytanie drugie: Czy warpy będą za darmo?

Pomocnik
Opublikowano

My friend ma dedyka w ovh i moze by sie zgodzil ci hostowac - 1Gb/s bez ograniczeń... napisz na gg 5169464 to sie moze dogadamy ^^

Opublikowano

News. Serwera nie będzie poniedziałek. Jestem na urlopie.

Chce zapowiedzieć że będzie max do 2 tygodni. Ale na pewno tak nie będzie myślę że tydzień to dobry termin. Chce do współpracy NismonS'a lecz nie odpisuje.

Zbieram +.

Opublikowano

Trochę rozczarowałeś mnie tym postem. Nie tak dawno mówiłes że max 3 dni a teraz dodajesz kolejny tydzien a nawet dwa... Ja rozumiem, masz prywatne życie, zapewne mase innych waznych spraw na głowie ale proszę niech ten termin będzie już ostatni bo to czekanie i trwanie w niepewnosci troszke irytuje ^^

Opublikowano

Strasznie przeciągasz datę otwarcia serwera miało być długo przed świętami potem dzień przed świętami teraz są już święta i przedłużasz o tydzień lub dwa ... Urlop ... Może i się napracowałeś ale gdyby ci zależało na tym serwerze to byś już go otworzył...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...