Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hit][1.4][1.4_01] Client Modified By Zkumeku & Redzi

Zkumeku

Dalsze rozwijanie clienta...  

253 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy dalej rozwija? clienta?

• Tak
      231
    • Nie
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wracając do teksturek... wiem że tam jest błąd... muszę pokombinować co źle renderuje te kwiatki i trzcine cukrową. Sprawa z toomanyitems była wielokrotnie poruszana i stanowczo mówiłem ja jak i 80% osób że nie dodaję tego.

Puki co muszę zrobić/naprawić:

- Samoloty

- Te teksturki

- Dograć coś jeszcze...

Tak trzymać ! :)

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

News: Problem z minecarts został zakopany... lecz konflikt jest gdy naprawiam samoloty ;x

Ale naprawiłeś mod minecarts czy go usunąłeś ?

Opublikowano

Usunąłem ale postaram się przeczesać tego class-a

@Edit:

I działa :)

http://img801.imageshack.us/i/8c5.mp4/

9obpmnjr.png

Opublikowano

będzie działać jak wrzucę update... bo puki co pracuje nad udoskonaleniem tekstur... bo ten błąd miały.

zresztą parę postów wyżej masz link do filmiku na imageshack jak działa już kolejka.

9obpmnjr.png

Opublikowano

News: Naprawiona kolejka została już przetestowana i wprowadzona. Naprawiłem także problem z winoroślami i kwiatkami bez tekstur (niebiesko-fioletowe kwadraty zamiast wyglądu). Pracuję nad samolotami.

Jest możliwość że przed wydaniem wersji 1.8 dla 1.4_01 dam tu w temacie kilka zdjęć skinów i ankietę przed wybraniem by go zastosować do clienta.

9obpmnjr.png

Opublikowano

News: Naprawiona kolejka została już przetestowana i wprowadzona. Naprawiłem także problem z winoroślami i kwiatkami bez tekstur (niebiesko-fioletowe kwadraty zamiast wyglądu). Pracuję nad samolotami.

Jest możliwość że przed wydaniem wersji 1.8 dla 1.4_01 dam tu w temacie kilka zdjęć skinów i ankietę przed wybraniem by go zastosować do clienta.

Czy zdołasz dodać kolejną wersję przed wtorkiem ?

edit: Thx :) Supcio xD

Opublikowano

Jak uporam się z samolotami to już dziś będzie naprawiona wersja poprzednia bez dodatkowych rzeczy. (lub z jeśli dam radę)

Oczywista ulepszone nieco tekstury się pojawią...

9obpmnjr.png

Opublikowano

Przepraszam za duble no ale po prostu musiałem!

News: Naprawiono samoloty... są wszystkie + ten nowy 2 miejscowy (postać + np wilczek)

ANKIETA ODNOŚNIE SKINA

Do wyboru daje parę skinów. Dodaję ankietę... potrwa ona do ok 21 - 23. Po zakończeniu ankiety skin z największą ilością głosów pojawi się w nowym update i będzie w kontynuacji serii.

1. Pirat

pirat.png

2. Mr. Schizo

schizo.png

3. Death Space Man

deathspace.png

4. Herobrine

herobrineg.png

5. Homer Simpson

homersimpson.png

6. Creeper King

kingcreeper.png

7. Arab

arab.png

8. Asasyn (osobiście jestem na nie)

assasin.png

9. Bussines Creeper

bussinescreeper.png

10. Creeper Nastolatek

creepertshirt.png

9obpmnjr.png

Opublikowano

Buisness Creeper albo Arab ! Oni rządzą :D

Arab ?! Jak ktoś gra tylko na piasku i buduje na piasku to może sobie taki skin ustawić. A minecraft to nie tylko piasek ale też i ziemia (trawa) Więc trzeba wybrać skina "uniwersalnego" który będzie pasował i do tego i to tego.

edit: Wszyscy walnęli w kimono ? Repley, wstańcie i pomóżcie Zkumekowi wybrać skina ! :D

Mogę się założyć 95% użytkowników którzy obserwowali ten temat teraz odrabia prace domową z matmy na poniedziałek :D Ja to mam luzzz.... Szkoła skończona :D The End...

Opublikowano

Istnieje jeszcze kwestia wgrania sdk mod... bardzo mi się podoba ta nowa amfibia by dodać... znacznie przyśpieszy to eksploracje mapy. Tyle że trawa przeszkadza która dodaje klimacik i którą dzisiaj dopieszczałem ;x

20110410210725.png

9obpmnjr.png

Opublikowano

KOLEJNA CZĘŚĆ MODÓW / PRZEPRASZAM ZA DUBLE ALE TO DLA NEWSA BY BYŁO WIDAĆ

Client v1.4_01 wersja v1.8

Co dodano??

- Naprawiono bug z samolotami. Działają wszystkie.

- Naprawiono bug z niejeżdżącymi kolejkami (jeżdżą i nadal jest Infinite Powered Minecarts)

- Zmieniono parę szczegółów tekstur np tło za ludzikiem w ekwipunku (czarne na obrazek lasu)

- Naprawiono bug z teksturami (zamiast kwiatków i winorośli były w fioletowo-niebieskie kwadraty)

- Zmieniono skin ( ze standardowego na ustalony przez ankietę)

- Zmieniono zbugowany wygląd fotki (sciągnięty do środka) podczas włączania się minecrafta

- Usprawniono renderowanie wystającej z klocków trawy

Download:

http://www.multiupload.com/Z09IR86CTQ

Skan:

skanek.png

9obpmnjr.png

Opublikowano

Multi upload - pięknie :) - teraz każdy wybierze sobie co chce.

Zaraz zobaczę, oczywiście masz + ode mnie.

EDIT:

To ja mam problem z głośnikami czy dźwięku nie ma?

headerlogoc.png

Opublikowano

Multi upload - pięknie :) - teraz każdy wybierze sobie co chce.

Zaraz zobaczę, oczywiście masz + ode mnie.

EDIT:

To ja mam problem z głośnikami czy dźwięku nie ma?

popieram ja też tak mam ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...