Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hit][1.4][1.4_01] Client Modified By Zkumeku & Redzi

Zkumeku

Dalsze rozwijanie clienta...  

253 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy dalej rozwija? clienta?

• Tak
      231
    • Nie
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak wyjdzie to wyjdzie (tzn. dam znać jak zawsze ^^)... narazie pracuje nad budową forum typowo nastawioną na minecrafta itp. tam przynajmniej będę wrzucał bez limitów multimediów.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Wszystko ładnie działało lecz po zmianie tekturek (zawartych w kliencie) wyskoczył black screen. Re-kopia Bin nic nie dala ;/

I tak na przyszłość, jako domyślne zostawiajcie normalne teksturki, nie wszyscy lubią inne. Dajcie możliwość zamiany tak jak robicie to teraz ale standardowe zostawcie standardowymi bo potem za dużo jest zabawy aby edytowane standardowe zamienić na te od notha ;/

pyzatym nie mam żadnych ale co do klienta.

Doceniam i podziwiam wasza prace, ale weźcie sobie do serca to z teksturami....

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

co do tekstur... zostawie to znów będzie ale bo nie będą mogli dodać bo crash i black... to jest kolidacja rozmiaru tekstur... ew mogę dodać zwykłe ale poprzez powiększenie paru pliczków... lecz mówię że to nie będzie ładne.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Tekstury mogą sobie spokojnie wgrać mcpather'em, wybrać ładnie rozmiar i w ogóle. Ale to nie ja jestem tutaj bossem :D Już nie będę "cwaniakował" bo sam bym lepszego klienta na pewno nie zrobile :)

Pozdro, czekam na kolejne wersje :)

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Client zapewne fajny jak każdy, lecz prosiłbym o dodanie tego samego clienta bez 'More Creep's Gdyż parę osób zapewne tego nie lubi ( w tym ja) i zawsze to usuwam przez co tracę 15minut grania :P (Przez ten czas mogę coś fajnego wymyślić ;) )

Oraz o dodawanie na parę hostingów, ew na www.multiupload.com

Opublikowano

tak jak napisałeś... tyle że tekstury działają w obie strony... chcą zmienić spoko... ale już te w cliencie wrzucone nie będą działać jeśli będą standardowe wgrane :)

Co do more creeps... wydaję clienta... nie pasuje coś to sobie na własną rękę wywalasz

Ford wydaje focusa... nie podobają ci się alufy? to sobie kup nowe i wymień

Co do wrzucania na megaupload to poczytaj wiele wcześniej już była taka afera o to i tak czy siak wyszło na moje :)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Zkumeku, czytaj ze zrozumieniem.

'multiupload'

uploadujesz na jeden hosting, a możesz pobrać z chyba 10? Gdzieś koło tego ;)

More Creeps wywalić to nie problem, tylko niektórzy mogą się z tym męczyć.

Opublikowano

co do more creeps... nie chce nie sciąga... nie pasuje to niech sobe wywali... mnie tam to rybka... ale 85% którym się podoba będą musieli wgrywać... dla paru osób nie będę drugiej wersji robił.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Spróbuj , ponieważ na pewno wiele osób by się ucieszyło bo wcześniej już dużo było zamieszania . Jeżeli się nie uda ... Trudno

zbieram +

Opublikowano

Znalazłem błąd teksturek.

javaw2011041009442083.jpg

javaw2011041009442456.jpg

javaw2011041009442733.jpg

javaw2011041009442990.jpg

javaw2011041009443405.jpg

javaw2011041009443925.jpg

javaw2011041009445540.jpg

javaw2011041009450183.jpg

Jeszcze dziwniejsza sprawa z kwiatkami

javaw2011041009510527.jpg

javaw2011041009520366ko.jpg

javaw2011041009522282ko.jpg

W związku z tym, że limity pobierania mnie też nie ominęły wrzucam najnowszą wersję klienta na multiupload!

Ja nie zbieram plusów za upload! Pochwała należy się użytkownikowi Zkumeku!

EDIT:

Pisałem żeby mi plusów nie dawać, ale dlaczego dajecie minusy?

headerlogoc.png

Opublikowano

Dziękuję aferzystom za minusy... oczywista związek z wczorajszą kłótnią z idiotą pod tym linkiem:

http://www.mpcforum.pl/topic/330480-client-14-01-edit-by-kosx-w-minecraft-kordian998-10-modow/

cóż... trzeba nadrobić

Wracając do teksturek... wiem że tam jest błąd... muszę pokombinować co źle renderuje te kwiatki i trzcine cukrową. Sprawa z toomanyitems była wielokrotnie poruszana i stanowczo mówiłem ja jak i 80% osób że nie dodaję tego.

Puki co muszę zrobić/naprawić:

- Samoloty

- Te teksturki

- Dograć coś jeszcze...

9obpmnjr.png

Opublikowano

chodzi o invite powered minecarts? napędzane są tylko te z piecem.

@Edit

Widzę żadne nie chcą jeździć wywalę chyba IPM.

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...