Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hit][1.4][1.4_01] Client Modified By Zkumeku & Redzi

Zkumeku

Dalsze rozwijanie clienta...  

253 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy dalej rozwija? clienta?

• Tak
      231
    • Nie
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chodzi ci o to czerwone autko w sdk mods?

Tak i jeszcze że sterujesz wagonikiem na torach ;)

PS. Popraw w spolszczeniu Ze żwir na krzemień bo gravel to żwir

zbieram +

Opublikowano

tu nie chodzi o wrzucenie plików lecz o interakcje między nimi i samo "sklejanie się kupy". Więc w 75% przypadków samo wrzucenie ci nic nie da...

9obpmnjr.png

Opublikowano

clienta najwcześniej postaramy się wrzucić jutro... są problemy z renderowaniem obiektów i np jak powiedzmy w przypadku pokeball-a jak się rzuca to on zostaje w powietrzu ^^ (w miejscu rzutu)

9obpmnjr.png

Opublikowano

"Made in Polska - 100 % Clean" hahahaha

Skoro w polsce to właśnie nie ma to prawa być czyste :) Polak cwaniaczek zawsze jakiegoś wiruska dorzuci gratis :)

A co do Clienta to taki nawet, choć niektóre rzeczy zbędne.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Dzięki wielkie że masz nas za wirusomaniaków -.- niestety na twoje nieszczęście istnieją jeszcze ludzie sprawiedliwi...

9obpmnjr.png

Opublikowano

Mi wszystko pięknie działa na 1.6. Niestety nie podoba mi się mapka pokazująca surowce i More Creeps. (z tym sam sobie poradzę)

Ehh... Nie działa mój stary save, spróbuję pozbyć się wszystkich modowanych przedmiotów i spróbować jeszcze raz.

headerlogoc.png

Opublikowano

Wgrałem moda Infinite Powered Minecarts, miałem wagoniki, a w twojej wersji tego moda nie było dlatego wywaliło po załadowaniu save'ya. Powiesz mi jak usunąć More Creeps i ten radar wykrywający surowce? - Lekko mnie to irytuję :/. Wcześniej sobie poradziłem, teraz black screen na starcie.

Ahh i łap + za pracę nad tymi modowanymi wersjami.

EDIT:

Dalej nie działa metalowy samolot. Mam wszystkie części i złożyć tego do kupy się nie da. Próbowałem z zielonym i limonkowym barwnikiem.

headerlogoc.png

Opublikowano

poleciał +'sik

;] ladnie ladnie widać że duzo pracy

Niedługo Start:

newgothicmt2.png

Zapraszam [GM]FiXiaRZ !

PandoraMT2 = 90LvL Wojownik Body ON

Opublikowano

Tutaj jest screen z niedziałającym samolotem. Ma ktoś pomysł jak się tego pozbyć? Poza tym jak usunąć tą mapkę pokazującą surowce (albo jak ją wyłączyć, żeby nie włączała się na starcie)?

javaw2011040707435629.jpg

headerlogoc.png

Opublikowano

Problem zielonego samolotu można rozwiązać następująco:

Po prostu w czasie gry naciśnij "t"

Wpisz (bez") "item 23320 1"

Dostaniesz samolot, nie wygląda on zbyt dobrze ale wreszcie go mam na swoim lotnisku :)

Uwaga jest on dość duży.

headerlogoc.png

Opublikowano

W wersji 1.6 u mnie normalnie (bez oszukiwania) zielonego samolotu zrobić się nie da.

Poradziłem sobie z tym wpisując "search Spitfire" Wszystko jak na razie pięknie działa, za co ci dziękuję.

Tylko denerwuję mnie dźwięk wydawany przez samolot gdy jest już na pełnych obrotach. Może mógłbym go edytować ale nie chce mi się szukać. Jak znajdę troszkę czasu to go poszukam.

headerlogoc.png

Opublikowano

Zkumeku mam prośbę możesz edytować i tworzyć kolejne paczki???

W ogóle jestem pełen podziwu i td. daje ci + za każdy post za to xD.

Korzystałem z tych modów w wersji 1.3 i 1.3_01 i 1.4 ....

SPORT JEST FAJNY xD
10 25 50 100 150 200 300 400 500 1000 2000 POSTY

Zapraszam na kanał Vector HD! :)

Opublikowano

@ KythveN

Wyłącz uruchamianie plików jar przez WinRAR lecz niech ci to java otwiera (odznacz jary w automatycznym uruchamianiu przez WinRAR lub ustaw program domyslny (javę!)

9obpmnjr.png

Opublikowano

A co jest z efektami? Tz. śnieg, deszcz itd. Ja tego nigdy nie miałem a wiem, że występuję to w grze. Jest jakaś opcja która to reguluję?

headerlogoc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...