Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hit][1.4][1.4_01] Client Modified By Zkumeku & Redzi

Zkumeku

Dalsze rozwijanie clienta...  

253 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy dalej rozwija? clienta?

• Tak
      231
    • Nie
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam że duble ale ogłoszenie jest. Podam link do ogłoszenia ale udzielać odpowiedź można i tu i tam (najlepiej tam). Jeśli pomysł się powiedzie zostanie wrzucony jak najszybciej tu w ten temat.

http://giforum.cba.pl/viewtopic.php?p=51#51

9obpmnjr.png

Opublikowano

Nie działaja samoloty. Tego drewnianego nie da sie zrobić. A jeżeli zrobie go komendą to i tak nie da się nim poruszać nawet jak użyje węgiel. Aha i instant hause działa tylko w połowie bo da sie zrobić tę pierwszą skrzynie ale już całkowitego instant nie da się.

Opublikowano

Dodano clear clienta by zkumeku & redzi (czysty client)

Client jest całkowicie czysty od modyfikacji poza:

- ModLoader (by działało to niżej)

- Turbo Render (by tekstury się szybciej wczytywały powodując mniejsze lagi

- Usunięto także META-INF

- Spolszczenie by Zkumeku

- Logowanie (obrazek)

Jest na GiForum. Nie podaję więcej linków bo będzie to podpinane pod reklamę. Link do forum jest wcześniej gdzieś w postach w tym temacie.

@Edit... drażnią i podniecają was te + i -. Mnie to zwisa czy mam 10 000 na - czy 10 000 na +. Nie bawię się w te dziecinadę.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Jak wgrywasz mody? Jakbyś mógł to wyślij "gołego" clienta tylko z modloaderem i powiedz jak instalować je... Przydała by się aktualizacja do 1.4_01.

Opublikowano

goły client jest u mnie na forum. co do drakuli. jest to błąd clienta... (wersja 1.8 jak pamiętam). ściągnij najnowszego.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Panowie, dzisiaj wydarzyło się coś dziwnego :) . Postanowiłem wyruszyć w podróż i poszukać nowego domu . Płynąc natchnąłem się na PIRAMIDĘ z piaskowca (oczywiście ja jej nie budowałem !!) w środku było pełno mumii no i oczywiście spawnerów mumii . kiedy ją wysadziłem TNT, to moim oczom ukazał się prostopadłościan z bedrocków . Troszkę to dziwne :) . No i jeszcze było wejście do tej piramidy, w okół którego były pochodnie . Jak znajdę save to zapodam screeny :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...