Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hit][1.4][1.4_01] Client Modified By Zkumeku & Redzi

Zkumeku

Dalsze rozwijanie clienta...  

253 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy dalej rozwija? clienta?

• Tak
      231
    • Nie
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, dzisiaj wydarzyło się coś dziwnego :) . Postanowiłem wyruszyć w podróż i poszukać nowego domu . Płynąc natchnąłem się na PIRAMIDĘ z piaskowca (oczywiście ja jej nie budowałem !!) w środku było pełno mumii no i oczywiście spawnerów mumii . kiedy ją wysadziłem TNT, to moim oczom ukazał się prostopadłościan z bedrocków . Troszkę to dziwne :) . No i jeszcze było wejście do tej piramidy, w okół którego były pochodnie . Jak znajdę save to zapodam screeny :) .

Ta jasne... zawsze ktoś tak pisze że widział coś dziwnego i że da save a potem wszystko ucicha i autor posta się już na ten temat nie odzywa ... chyba że dasz sava do tego miejsca i będziesz wyjątkiem, ale wątpię.

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo jest Mod zawarty w tym Cliencie -.- ja miałem to samo ... w środku jest labirynt :D Zkumeku wam pewnie napisze który to mod niestety ja nie pamiętam bo nie gram w minecrafta już ;)

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

Ta jasne... zawsze ktoś tak pisze że widział coś dziwnego i że da save a potem wszystko ucicha i autor posta się już na ten temat nie odzywa ... chyba że dasz sava do tego miejsca i będziesz wyjątkiem, ale wątpię.

Spoko . Nie ma problemu . Jeżeli go tylko znajdę to od razu go prześlę .

EDIT : Tak jak pisało kilka osób wyżej . Też to mieli . Jak to widziałem to sobie pomyślałem . K.... może ten herobrine istnieje ?

Opublikowano

mam pytanie bo jak tydzien temu na przerabialem trzcine na cukier i kliknelem raz prawy przycisk myszy to za 1 kliknieciem przerobilo 64 a teraz musze caly czas klikac zeby przerobilo

czy mozesz mi podac nazwe tego co tak szybko przerabialo?

Zbieram minusy

Opublikowano

KOLEJNA CZĘŚĆ MODÓW / PRZEPRASZAM ZA DUBLE ALE TO DLA NEWSA BY BYŁO WIDAĆ

Client v1.4_01 wersja v1.8

Co dodano??

- Naprawiono bug z samolotami. Działają wszystkie.

- Naprawiono bug z niejeżdżącymi kolejkami (jeżdżą i nadal jest Infinite Powered Minecarts)

- Zmieniono parę szczegółów tekstur np tło za ludzikiem w ekwipunku (czarne na obrazek lasu)

- Naprawiono bug z teksturami (zamiast kwiatków i winorośli były w fioletowo-niebieskie kwadraty)

- Zmieniono skin ( ze standardowego na ustalony przez ankietę)

- Zmieniono zbugowany wygląd fotki (sciągnięty do środka) podczas włączania się minecrafta

- Usprawniono renderowanie wystającej z klocków trawy

Download:

http://www.multiupload.com/Z09IR86CTQ

Skan:

skanek.png

A da się jakoś tę trawę usunąć, nie podoba mi się.

sygnature.png

Opublikowano

nie to nie koniec... myślę... bo po prostu nie mogę wstawiać tu linków do swojego forum. Nie chce mi się tu wstawiać i bawić z tworzeniem nowych postów bo wyskakuje limit na multimedia... Co do clienta to mam już gotową wersję "proto" w testach naturalnie :)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Bez obrazy, ale to jest zwykły client z wrzuconymi modami z innych for .

+ spolszczenie z Minipedi, sam bym zrobił wszystko dokładnie to samo w 10 chwil :)

EDIT@

Ta jasne sam pisałeś, kto mądry by pisał, jak jest dostępne tutaj w pełni spolszczone z PL znakami:

http://pl.minecraftwiki.net/Tłumaczenia_gry

Heh a z przerabianiem też mi się wierzyć nie chce, zwykłe mody, które każdy mądry człowieczek może se wgrać ;)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

spolszczenie jest moje... porównaj sobie nawet :)

co do modów to nie wszystkie są "oficjale". Część przerabialiśmy by śmigało.

P.S. Odgryzasz się bo ktoś cie wreszcie skrytykował.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Ja polecam Ci Zkumeku żebyś zainstalował do Twojej następnej wersji clienta mody które pokazuje Arek z youtube.pl :D

edit: Kiedy następna wersja ? Przysnąłeś z robieniem tego zmodyfikowanego Minecraft'a ?

Opublikowano

fly mod bardzo się przyda :P Dużo łatwiej się buduje a zawsze można go wyłączyć.

Nie lepiej zainstalować SP Commands tam jest więcej możliwości (latanie, tryb noclip, zmiana czasu, spawnowanie. Więc lepiej zainstalować SP Commands

edit:

Moze ktos podac itemki do wszystkich rzeczy na tym clijencie?

Pisze się clienicie (client <-> klient)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...