Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakimi postaciami gracie?

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja gram rumblem(ostatnio kupiłem i sobie wymiatam do tego kupiłem na niego skina) Master Yi( Jedna z moich ulubionych postaci ) i oczywiście nocturne :D

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

Talon !

Katarina

Master Yi

Tryndamere

czasem ashe ww ryze

zbieram na akali ew. jakiegoś tanka jak Taric albo Alistar

Taric to support..

chociaz go nigdy w roli tanka nie widzialem ^^...

Opublikowano

Ja gram często:

-akali,

-cassiopeia,

-vladimir,

A mam kupione:

annie, ashe, gragas, irelia, kayle, leblanc, malphite, malzahar, master yi, miss fortune, mordekaiser (straszny nerf), nasus, nunu, olaf, pantheon, renekton, ryze, sona, taric, teemo, tristana, tf (twisted fate), tristana, veigar, vladimir, xin zhao, yoric, zielan.

Trochę się nazbierało :D

Opublikowano

Mi do gustu przypadają najtrudniejsze postacie , ze wzgledu na mala grywalnosc nimi , wieksza frajda w grze i dominacja ciężko zdobyta.

-Twitch

-Twisted Fate

-Gassiospella

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Galio - epicka,zapomniana postać, która robi więcej dmg od ap carry i może spełniać jednocześnie role tanka ( 3+ k hp, z shieldem ponad 300 resistów, z baronem i mixturką 600 ap, niesamowity heal z tarczy)

Cassio - wg. mnie najlepszy ap carry

Irelia- również dobry offtank

Renekton- również zapomniana postać z wielkim potencjałem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aha @ up mam przez to rozumieć, że postacie którymi grasz są najlepsze w grze - okay.

Tak, DLA MNIE są one najlepsze w grze. Takie jest moje zdanie i po uj się czepiasz?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak, DLA MNIE są one najlepsze w grze. Takie jest moje zdanie i po uj się czepiasz?

Bo Cię nie lubię, jak zresztą każdy ech...

Opublikowano

Ww, Akali , Shaco, Katarina,

A moja ulubiona to Nasus :) Po wyfarmionym Q, potrafi walnąć 1000 z item na crit. :)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Akali,master,mordekaiser lub lux albo leblanc( zależy na co mam ochotę)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Serwer : EU

Postacie : Xin Zhao (ultra mega koksi to mój ulubiony char (najlepsze moje staty to 44/2/13)), Ten król Barbarzyńców, Riven i to by było na tyle :)

Poziom : 12

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...