Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakimi postaciami gracie?

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nowy dział, trzeba go rozkręcić :) Jakimi postaciami gracie?

Moje najlepsze :

Evelyn (Nie widzialność koxi) Jarvan IV (może być ) Ashe (Pierwsza postać) Rammus (Super) Teemo (Zajebisty)

+ Na jakim serwie gracie Us, Eu?

Mój nick Degistive, zapraszać do friendów :D

League_of_Legends___Teemo_Tag_by_KewlOmatic.png A to teemo:D

Kappa.

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja master yi , popy , dr mundo i czasem tryndamere . te emo nie gram bo nie mam kupionego , ale jak był w darmowych to tylko nim napierniczałem .

gram na south america

Opublikowano

No to ja też się pochwale :P Master Yi i Tryndamere. Zbieram teraz na Xin Zhao albo na Nocturne. Dobrze mi się gra Master Yi i Nocturne. Tryndamere ogarniam powoli a Xin Zhao słyszałem że jest dobry więc chcę go kupić i zobaczyć. Gram na EU lv 10 nick loczek8520

Zapraszam do gry ;)

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

pewnie sie bedziecie smiac ale gram warwickiem ability power i nim wymiatam (nie wierzysz? zapraszam na eu)

a tak to shaco hybryda, troche jaxem (rzadko bo nie mam kasy na runy, 7000+ ip za same seale na dodge...)

30 Lvl EU

.

Opublikowano

HoHo akali :D Myślałem, że Warwick to life steal.

wiekszosc osob idzie w life steal, ale jakby na to popatrzec, to w ability power jest lepszy.

ja skladam

sorcerki

maska pod magic pene

rabadon

mejai

i konczy sie gra zazwyczaj

ale pomysl 40 m.penetration, gdzie wiekszosc osob nie kupuje m resa to podchodzisz takim warwickiem siekasz za 700 i za tyle samo sie leczysz

.

Opublikowano

Ryzek i kochany NuNu ;P

Ryze z faktu iż uwielbiam gre magami , a dobry build ryzki daje mu kosmiczny dps .

Nunu był moja 1 postacią , jego skile są po prostu wyjeb*** w kosmos :D

Opublikowano

Ja tam zwykle katarina i karthus, kocham te wyzwiska "omg fuckin karth with his fuckin ult" :rolleyes:

deidara2.png

Opublikowano

To zależy od mojego teamu, mamy taką małą grupkę 5-7 graczy na tsie i często graliśmy i dalej grają tylko że ja mam przerwę ze względu na mojego neta, ja głównie w moim teamie byłem nastawiony na mocnego dpsa/castera ze względu iż mam ok 55 postaci jest naprawdę z czego wybierać, ale głównie był to jax, katarina ew do jungli ww, ogólnie rzecz mówiąc jeśli już mam grać z randomami to staram zawsze się jakoś dostosować do tego teamu.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Teemo ftw

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

ronin , nikt sie nie będzie z ciebie śmiał xD grasz jak chcesz , skoro mówisz że dobrze ci idzie to się ciesze

ciesze sie ze nikt sie nie smieje ;d.

Gram przeważnie Ryze lub Shen-em. Kupiłem też Shaco ale zupełnie nie wiem jak nim grac. Gram na eu, 12 lv.

hmm

jak shaco masz 3 mozliwosci

1 hybryda (fuu oplaca sie tylko na boty)

2 full ap (to samo, kiedys byl to najlepszy build, ale po nerfach nie jest juz taki OP)

3 dps i tutaj ja robie tak

buty zaleznie od teamu

berserki albo mercury

kosa do life steal potem BF sword, budujemy Bthirstera

brutalizer (budujemy ghostblade)

i teraz zalezy jak ci sie gra, jak dobra zywotnosc to jeszcze jakis dmg np black cleaver albo cos, a jak cie bija, to bez zastanowienia bierz frozen malleta.

Ryzek i kochany NuNu ;P

Ryze z faktu iż uwielbiam gre magami , a dobry build ryzki daje mu kosmiczny dps .

Nunu był moja 1 postacią , jego skile są po prostu wyjeb*** w kosmos :D

ryze to nie ten sam co kiedys, teraz trzeba nim isc w mane, bo ap sie nie oplaca prawie w ogole.

polecam ci fiddlesticka albo annie

To zależy od mojego teamu, mamy taką małą grupkę 5-7 graczy na tsie i często graliśmy i dalej grają tylko że ja mam przerwę ze względu na mojego neta, ja głównie w moim teamie byłem nastawiony na mocnego dpsa/castera ze względu iż mam ok 55 postaci jest naprawdę z czego wybierać, ale głównie był to jax, katarina ew do jungli ww, ogólnie rzecz mówiąc jeśli już mam grać z randomami to staram zawsze się jakoś dostosować do tego teamu.

tez gralem jaxem troche, ale po 30 grach mi sie juz odechcialo, bo nie mam kasy na runki pod dodge

ogolnie dzisiaj kupilem sobie olafa i w sumie jest bdb (duzo hp, skill true dmg, life steal i cc wprawdzie slaby, bo slow ale zawsze cc)

i chcialbym sie dowiedziec czy ktos nim gral i czy poleca jakis build bo ja narazie gram tak:

dorans shield

boots zaleznie od teamu berki albo mercury

ruby crystal zamieniam potem w phage

giant belt potem zamieniam phage i giant belt w forzen mallet

i tutaj zaleznie od tego jak idzie to

brutalizer/bloodthirster/ starks fervor

macie jakis dobry build?

.

Opublikowano

Nie wiem czy ryze po patchu nie jest lepszy. Może słabiej radzi sobie w early ale później jest dużo lepszy w team fightach 600-700 dmg co 1-2s.

http://leagueoflegends.pl/poradniki/204-olaf-the-berserker.html

- nie wiem czy dobry, nigdy nie grałem olafem.

Opublikowano

Ja gram na amerykanskim dopiero gram 1 tydzien ale najbardziej lubie grc ashe master yi i ryze

Opublikowano

co do tego buildu olafa, to tak mniej wiecej sobie skladam. :D

Nie wiem czy ryze po patchu nie jest lepszy. Może słabiej radzi sobie w early ale później jest dużo lepszy w team fightach 600-700 dmg co 1-2s.

http://leagueoflegends.pl/poradniki/204-olaf-the-berserker.html

- nie wiem czy dobry, nigdy nie grałem olafem.

nie wiem :D

ja tam wolalem grac tym ryzem przedtem, ale kazdy ma wlasne zdanie.

Ashe to każdy umie grać, new postać jaką gram to : Taki spaślak gargas.

gragas to tez latwa postac

bardzo duzo flat hp, i nie ma problemow z mana, bo ma od tego skilla

harras dobry, beczka, mana, beczka, mana :P

a co sądzicie o mundo i blitzcranku?

@down

to moze ktos zalozy temat

"Pytania dotyczące buildów i stylu gry"

?

.

Opublikowano

hmm zaczalem dzis i juz 6lvl summonera,byczka z ciekawosci sobie kupilem a do tej pory najlepiej mi sie gralo veigarem.

zbyt duża sygna

Opublikowano

hmm zaczalem dzis i juz 6lvl summonera,byczka z ciekawosci sobie kupilem a do tej pory najlepiej mi sie gralo veigarem.

radze ci dobrze, do 25 levela albo nawet 30 nie graj byczkiem

po 1

dopiero na lvlach 25-30 ludzie na normalach to nie tylko nooby

po 2

ktos puscil plote, ze alistar suxi, i teraz nikt nim nie gra, a to najlepszy backdoor jakim gralem, wieza pada w max 8 sekund.

bardzo dobry, ale graj tylko jak wiesz, ze masz normalny team

.

Opublikowano

mam zgranych kumpli,wiec do nexusa w max 20 minut dochodzimy :) ts power, nie ogarniam tej gierki wiec prosilbym o jakies triki, ciekawy bulidy itp na pw :)

zbyt duża sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...