Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakimi postaciami gracie?

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja Masterkiem Yi, Teemo, Tryndamere, Rammus, Blitzcrank. No i jeszcze szukam "tej jedynej" postaci, a może raczej tej kolejnej z najlepszych. :P W końcu czas na poznawanie nowych postaci to każdy wtorek. ^^<3

mój nick w grze to TheSoapy :D

x

Opublikowano

Kennen,Sona ,Soraka,Annie

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Arcymistrz
Opublikowano

Ja teraz rozjebuje mózgi ludziską jako Vayne :D (jak widzicie Vayne naśmiewającą się z tego kto padł i mnie wyzywa to ja xD )

I nieraz Akali

Opublikowano

Odrazu mówię nie kupujcie takiego gówna jak Xin Zhao. Postać jest słaba wystarzy itemka kupić na 100 armora nawet jesli gracie postacią AP kupcie klepsydre z 50 defka i 100ap.

Sam polecam LeBlance super postać każdy pada na combo od niej gra mi się nią .

A co to Nocturna i Xin Zhao nie kupuj ich ja lubisz grac AD-kami ... Kup sobie coś w stylu Wu Konga albo Lee Sina

Powodzenia ;);)

YmFuYW4xMjM1OF9fX2V1bmVfX18zNjJfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Ostatnio pogrywam Cho'gathem niedługo już z legendarnym skinem. I oczywiście Nidalee. Jej kochany oszczep.

Opublikowano

@banan12358 ani Wukong ani Lee Sin nie są postaciami typu Xin Zhao -.- obaj są rasowymi Off-tankami a Xin może być budowany pod Off-tanka jak i też pod Carry-Nuke AD. A co do Twojej teorii z Armorem. To samo się dotyczy i Wukonga i Lee Sina. >.< No koniec Offtopica :D

Moje main postacie to: Akali, Amumu, Alistar, LeBlanc, Teemo, Master Yi, Malzahar, Veigar, Dr. Mundo, Nidalee, Kassadin.

Opublikowano

Annie <3 Składa każdego ;)))

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...