Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakimi postaciami gracie?

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gram na US 30 level nick:Marekqw12(jak bys ktos chcial sobie zagrac ze mna:D) mi sie najlepiej gra: twitchem,tf,trynda,miss,morga,scerner,malz,no i oczywisce vayne :)

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra ktoś z Was Lee Sinem ? Czy to prawda, że "ogarnięty" jest dobrym pickiem 1900 i wzwyż ? Jakoś w grach często go nie spotykam, jednak gdy ktoś go wybierze, to totalny OP. Wybija spod turreta i "grzybie Cię żywcem".

Kto z Was uważa postać za OP ? Każdy ma swoje typy i to pojęcie względne, komu lepiej się gra. Na 1200 ELO Master Yi jest bardzo dobry :E

cronaldoe.jpg

CR9 , Just Enjoy The Fo0TbaLl

Opublikowano

Gra ktoś z Was Lee Sinem ? Czy to prawda, że "ogarnięty" jest dobrym pickiem 1900 i wzwyż ? Jakoś w grach często go nie spotykam, jednak gdy ktoś go wybierze, to totalny OP. Wybija spod turreta i "grzybie Cię żywcem".

Kto z Was uważa postać za OP ? Każdy ma swoje typy i to pojęcie względne, komu lepiej się gra. Na 1200 ELO Master Yi jest bardzo dobry :E

Prawda. Zaraz się dowiesz dlaczego tak sądzę.

Ogólnie gram wszystkimi championami, ale moim main'em jest Lee Sin, mam go od kiedy wyszedł :)

Jeśli Ci w czymś pomogłem, nie bądź żyła i kliknij Lubię to!

Opublikowano

Eu East-north

Janna, Tristana lub annie, moje naj postacie, ale chce kupić orianę i spróbować sony.

Co myślicie o orianie, spotkał ktoś z was ją? :P

Opublikowano

Europa

Kiedyś ogarniałem tylko Heimerdingera

Teraz gram:

Shaco, Cho' Gath, Vladimir, Heimerdinger, Dr. Mundo i to chyba wszostko ;p

beznazwy8.gif

adowanie.gif

Kasowanie opisu...

Ja zbieram plusiki ;]

Opublikowano

EU WEST

MAIN = Vayne, Lee Sin ew Wukong

Gp, leblanc olaf nasus teemo jarvan alistar annie amumu gragas jax morde ww xin trynda taric sorkaa

35205.jpg

76561198021825231.png

GIVE ME SOME +

Opublikowano

Chogath i NuNu ;pp

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Lvl:prawie 20

Postacie: Vayne, Shaco, Akali, Fiddlesticks, LeBlanc, Master Yi, Evelynn, Ryze, Sion, Tristana, Tryndamere, Twisted Fate i to chyba tyle

Ryze to takie totalne gówno, że ja pi*****.

Jak można grać g*wnem, które nawet nie ma większego dpsa niż soraka? Przy archangelach byle jaki cary będzie miał większe ap przy skillach niż to niebieskie gówno w kształcie trolla lol. Gdy widzę kogoś w moim teamie z ryzym to ban natychmiast, nie chce takiej postaci w teamie, nawet janny nie zkontruję. Ryze = chodzący wielki minion, gdy widzę go na lane przeciw mojemu veigarowi to sram ze śmiechu.

Opublikowano

Ryze to takie totalne gówno, że ja pi*****.

Jak można grać g*wnem, które nawet nie ma większego dpsa niż soraka? Przy archangelach byle jaki cary będzie miał większe ap przy skillach niż to niebieskie gówno w kształcie trolla lol. Gdy widzę kogoś w moim teamie z ryzym to ban natychmiast, nie chce takiej postaci w teamie, nawet janny nie zkontruję. Ryze = chodzący wielki minion, gdy widzę go na lane przeciw mojemu veigarowi to sram ze śmiechu.

Sram ze śmiechu nad tobą trololol, janny nie skontruje ? Ja jakoś skontrowałem, a może ty lecisz w Ryze AP ?

167161466687770313241.png

Opublikowano

ja gram Cho,Ghath i Miss Fortune. Najlepiej miss fortune bo jak przeciwnik bedzie mial malo hp a innyi bedą przeciwnika zabijć to strzelisz z Q i lezy :D

Uwielbiammm grać w League of Legends :D

Postacie jakimi gram - Cho,Gath Miss Fortune Teemo Tryndamer Talon Twich Twisted Feet

Opublikowano

Aktualnie Katarina, Akali, Sona ad ;) Kiedys veigarem, vladimirem, trynda. Ale Akali wymiata ;)

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...