Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakimi postaciami gracie?

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja gram katariną / Eveliną / Jaxem / Alistarem / Leoną ( zajebista postać poprostu mozna zbierać same penta kille ) i oczywiście najlepsza według mnie postać w grze czyli master Yi ( nawet tryndamer niema szans ulta włączyć i już nie żyje ) :)

Opublikowano

2up jesli myslisz ze najlepsza postac w grze to master yi to sie grubo mylisz.

@topic

Pantheon. Uwielbiam jak mnie gankuja ja w krzaki, ulti i z bota/topa i jestem na midzie :D

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

A ja gram katariną / Eveliną / Jaxem / Alistarem / Leoną ( zajebista postać poprostu mozna zbierać same penta kille ) i oczywiście najlepsza według mnie postać w grze czyli master Yi ( nawet tryndamer niema szans ulta włączyć i już nie żyje ) :)

A to widzę że grasz na poziomie 10 lvlów : ) Bo Yi ma 0 szans z tryndem ; )

Arcymistrz
Opublikowano

A to widzę że grasz na poziomie 10 lvlów : ) Bo Yi ma 0 szans z tryndem ; )

Dokładnie ponieważ Trynd jest lepszy really ? nie ma szans z masterem ? zarty ? grałem dzisiaj przeciwko masterowi i co ? kupiłem berserki on ten ja phantoma on też ja infinity on blood'a moim zdaniem dobrze zrobił też bił krytami lecz nie miał szans

1.Spowolnienie jakby chciał uciec

2.Leczenie z energia 100 na moim lvl to 500 hp

3.Ulti

Nawet jakby chciał nie zabił by mnie tryndamare kosi lepiej master tez ma healke ale on musi stac i jej użyć a tryn nie predkosc ataku taka sama ale ja go sciągam na 4/5 a on mnie na 7/8 nie mniej poprostu master jakby szedl takim samym buildem nie ma szans ma tylko szybsze poruszanie ale tryn rlz :D

Opublikowano

@Why

Master włączy [R] i z twojego spowolnienia nic nie zostaje.

Pójdzie do jungli naładować hp, ty ulta już nie masz, włącza skill na dodatkowe obrażenia, podchodzi z [Q] i padasz, taka filozofia.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Arcymistrz
Opublikowano

@Why

Master włączy [R] i z twojego spowolnienia nic nie zostaje.

Pójdzie do jungli naładować hp, ty ulta już nie masz, włącza skill na dodatkowe obrażenia, podchodzi z [Q] i padasz, taka filozofia.

No jak ktos taki jak ty nie potrafi go zabić zanim ucieknie to już twoja sprawa

Tez gram masterem ale tryn kładzie mastera bez problemowo i zresztą większość masterów nie myśli i rzuca się na trynda który jak ma kupione 3 itemki to na 1v1 ma w 90% zapewnionego killa

Opublikowano

Dobrze, a teraz na poważnie, kto tak w ogóle z tych "mądrzejszych" ludzi, gra masterem YI ?

Ja mam sposób na tryndzika, biorę rammusa lub mundo i możesz mi jedynie rzucić kurczaka, nic więcej.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Arcymistrz
Opublikowano

@why

co ty nie ogarnasz gry, to mnie guowa boli. koleś ponizej 30 i myśli , ze jest boski ; o

No i co z tego ty tylko potrafisz wychwalać siętym że masz 30 a nie ogarniasz tej postaci więc naprawde ogarnij się nie potrafisz nią grać nie potrafisz i nie wiesz jaki item żeby już tak nie bił więc ogarnij się nie mam 30 mam 21 ale i tak cie złożył bym ...

Opublikowano

Mam 25 level na east(planuje przejść na west). Kim gram? Zazwyczaj brandem, vayne, akali. Mam jeszcze około 10 postaci ale nie chce mi się reszty wymieniać.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...