Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkatra [Pl][Dedyk]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 301
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc sprawa wygląda tak. Mam internet na limit danych i to dośc mały więc albo ściągne Patchera i niebęde grał albo mi to ktoś wrzuci i będe grał :] Licze na wasze dobre serce

Opublikowano

No pięknie wszystko teraz dopasowane yang ladnie w v2 leci 1 i 2 CH dziala wystarczy nowego lunchera pobrac. Malze już sa nowe epickie tylko 1 poziom wiec nie ma 9999 broni. Wspaniale ze stalkami tak samo. Zapraszam prezka 10/10 serwer 10/10. Gra juz coraz wiecej osob moglby byc zwiekszony troche exp np. z zinow ale da sie wbijac. Serwer Medium zapraszam.

Opublikowano

serw nie fair !!!!! Bambsu3k ma dostep do bazy msql i sprzedaje zatrute po 10zl !!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To jest chore ... już mi się naprawdę odechciało grać na tym serwie ja się męczę w zdobywaniu eq a inni za 10 zl wszystko już maja ... Załosne ...

Opublikowano

to jestes naiwny! wierz im ciekawe skad oni moga wiedziec kto kupil a kto nie

userbarwb.png

Opublikowano

ale bambus ma ciagle dostep ! wiec to jest kurwa kolo Macieja a do tego ja juz serw nie fair i ludzie kupili itemy za zł i wy im bany dajecie to macie fajnie teraz to przez wasz serw stracili kase to im ja odajcie

SERW jest po 2 nieograniety ! niby zablokowany 1hit killer a na moich oczach gosc z piesci zabil smoka w grocie sam gosc mi chcial sprzedac za 20zl miecz krwi +9 z kd +6 i bonem 30% na ludzi wiec wiecie

userbarwb.png

Opublikowano

Smialo wbijac na server co dzien duzo nowosci ! duze zainteresowanie ze strony teamu !

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Kpic to powinienes Ty i Twoj Team :} Wraz z osobami ktore graly na tym serwerze. Dzieki MakYs za to ze wstawiles ten filmik bo bym zagral na tym serwie.

Ps. Double Poscik :]

Opublikowano

Wiec tak co do tego ''eq'' ... Wczoraj wszystkie konta ktore mialy cos wspolnego z ta akcja, zostaly usuniete albo zbanowane.

Biolog odbugowany, wszystko jest tak jak powinno byc! Nasz [GA]The stara sie tyle ile moze nad serverem! I to mu bardzo dobrze wychodzi! Codzinnie sa nowe nowosci! ( Wbij na server a przekonasz sie na wlasne oczy! )

Mi sie server osobiscie bardzo podoba! Potrafisz grac w metin2 to zagraj na tym servie!

Zapraszam serdecznie do Chunjo! Moze sie jeszcze spotkamy.

Ps: server w tej chwili off, nikt z graczy nie zna przyczyny.

Ciekawe czy dostaniemy jakies info co do servera, albo cos robia.

90212122594333969576.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...