Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkatra [Pl][Dedyk]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MakYs on nie postawił serwera, pomógł mi przy pomocy technicznej z systemem..

Co prawda trochę questów mam od niego, lecz reszte sam robiłem..

CH2 sam stawiałem, z reszta to zaden wyczyn.. A CH4 zrobie przy wiekszej ilosci graczy..

MakYs jak ogladnalem twoj filmik to mi troche przykro było ze nas tak oceniasz.. Serwer my stawialismy nie on, on mi pomogl przy systemie..

Nie chce sie klocic, bo nie mam humoru nawet..

PS. Bonusy na postacie nie są z Navicata, tylko przez pewien czas dalo sie je dodawac..

• Odpowiedzi 301
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, wracam na serwer po tygodniu przerwy, mam nadzieje ze bd tam wszystko dobrze, nie bd juz eq z navi oraz bd czeste eventy:PP

P.S Oplaca sie bic metiny czy drop jak na PL?

P.S2 Doaliscie jakies misje?^^ Bo wtedy praktycznie nie bylo;/

Opublikowano

Serw na samym poczatku byl moim zdaniem najlepszym jaki znalazl sie w publikacjach mpc. Niestety po aferze z bambuskiem i dodaniu nowych broni serwer zaczal schodzic na psy. Stal sie serwem takim samym jak wiekszosc, jakie sa teraz wypuszczane, jedynie 6 i 7 bonu nie ma jak na wiekszosci...Niestety jak wyjdzie fajny serwer to w 90% cos zostanie dodane lub zwalone i juz nie jest taki fajny ;/.

xnzn.jpg
Opublikowano

Ściągnąłem patcher, wrzuciłem do klienta, zpatchowało i wywala błąd :<

1302548267-U206560.png

HELP!

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

The muszę ci powiedzieć,że jeszcze dużo graczy chodzi z eq Bambusa ... proszę zajmnij się tym jeszcze raz !

Taki jeden koleś ma 75 lv. i ma po prostu wszystko Zatrute itd. nick ci podam w grze =)

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Ja nadal czekam na naprawienie szafirków dla szamana, The, obiecałeś to już bodajże w sobotę -,-

Nadal uważam, że serwer pod względem grywalności ocieka zajebistością.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Server fajny, szkoda że są te głupie ulepszacze i musiałabym latać po mapach różnych trzy dni by zebrać wszystko - w dupie z taką polityką, nie gram.

Opublikowano

Mi tam na servie zajec nie brakuje a z misjami to tak jest raczej wszedzie niby fabula ma byc itd a to wszystko guzik warte wiec dobrze jest jak jest ;p

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

@UP tsów jest w chuj, więc niczym się nie wysilili zakładając tsa testowego.

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano

Ulepszanie szafirków dla szamana nadal NIE działa. To staje się powoli irytujące.

Serwer także powoli się nudzi. Jakoś nie staracie się zbytnio o rozrywkę dla graczy. Oczywiście nie mówię, że mi się nie podoba. Fajnie by jednak było aby raz na jakiś czas przez serwer przemknęło coś ciekawego.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Ta serwer naprawdę jak dla mnie robi się nudny . . . ja mam taką małą propozycje na temat serwera zwiększyć max bonów tak do 18% powód ? na wojnach jak i na pvp każdy ma się dosłownie na 1 skila [ +90] na mniejszych lvl to jeszcze fajne .. ale jak ktoś już ma epiki +95 to już no przy full abs na skila .. moim zdaniem jest to bezsensowne a tak moim zdaniem wszystko dobrze ...

Zapraszam do gry.

Opublikowano

Nie rozumiem włączyłem patchera, wszystko wygląda w porządku, ale nie mogę wbić na serwer "Zostaniesz połączony z serwerem..."

Opublikowano

Na serwerze zostały wprowadzone nowa mapka "Zombie" można tam wydropić broń na 70 oraz 75 również stalki ! wejście od 85.

Jesteś gotowy na nową przygodę metin2 ? Zapraszamy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...