Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkatra [Pl][Dedyk]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 301
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer do dupy, potwory na zombie sa zbugowane.

Nie polecam.

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

Ważne Pytanie!!!

Da się cofnac tego nowego skila ??? Bo jest zbugowany i gówno wart w zasadzie...aha i kiedy zombi bedzie on...??

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Czemu ciągle off ? już od wczoraj? Macie info kiedy server bedzie online ? ;d

Co ty pitolisz przeciez serv caly czas online

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Ważne Pytanie!!!

Da się cofnac tego nowego skila ??? Bo jest zbugowany i gówno wart w zasadzie...aha i kiedy zombi bedzie on...??

Niestety na dzień dzisiejszy nie da się cofnąć,będzie odbugowany w przyszłym czasie... nie wiem dlaczego ale nie ma rekspu w zombie ale liczę ,że to naprawią.

Opublikowano

wszyscy gm ogranici procz tego chujha zlamanego [GA]Tazzio nie wiem jak taki cipolud mogl zostac GA

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

wszyscy gm ogranici procz tego chujha zlamanego [GA]Tazzio nie wiem jak taki cipolud mogl zostac GA

Chłopie po pierwsze naucz się pisać ...

Moim zdaniem Tazioo jest bardzo,bardzo dobrym GA ... powód ?

-Zawsze odpowiada na każde pytania.

-Zaprasza do wspólnej zabawy np HitPlaneta każdy wie o co chodzi ...

-Robi wszystko żeby serwer stał jak najdłużej i dodaje dużo nowości

-Jest bardzo ogarniętym Chłopem więc nie wiem co Ci się w nim nie podoba ?tak jak już Tazioo powiedział podaj argumenty również chciałbym się o nich dowiedzieć ... jeżeli nie wiesz co to Argumenty to Zapraszam na

www.Google.pl

=(

Opublikowano

wbijac smialo dodana zostala nowa mapa zombi dla tych ktorzy nie lubia duzo siedziec nad expem idealna ! bardzo dobry exp slabe moby duzo kasa mozna szybko lvl wbic !

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Nie podoba wam się już ten biały wygląd nowych zbroi? ja znalazłem sposób żeby to zmienić ... więc tak musimy pobrać 2 patch

1 Patch

http://www.filesonic.com/file/163248901/PC_NoweZbroje.rar

2 Patch

http://www.duckload.com/download/1654006/PC2_NoweZbroje.rar

No i to wrzucamy to folderu Patch ...

Opublikowano

Ciekawe alakhai jak ja sam mam ok 90 brylek to nie mow mi ze ty na takim lv masz 25 ale kit z tym , mapa zbugowana była na 2 dni i to dalo swoje ;f pozdro

Opublikowano

Mi niestety coraz mniej sie serwer zaczyna podobać. Dlaczego? Pierwsza sprawa to zbugowane piekło, nie ma w nim mobów - tym samym nie można wydropić ulepszaczy na bronie ;/

Wcześniej dało się jeszcze pójść na metki nad kowala i coś tam pozbierać. Teraz jest już to niemozliwe. Dt zbugowane... Nie ma metków na piętrze przed kowalem...

Może administracja będzie tak miła i powie mi gdzie mogę zdobyć ulepszacze, żeby zrobić bojowy i zbawke na 9?

To zaczyna być już irytujace...

Osoby, które wcześniej grały zrobiły sobie bronie na 9 i epiki. Ja niestety nie moge...

Do czasu naprawienia tych błędów nie polecam serwera!

Opublikowano

Sam leżysz jak idziesz spać ;/

Z tego co wiem to robią jakieś poprawki na serwerze więc bez nerwów ;p

Luz panowie i panie, metin to nie życie, jak wyjdziecie na dwór to nie zobaczycie napieprzających się magów.

A i jeszcze coś ;p

Gra dla człowieka czy człowiek dla gry?

Ale mnie wenna chwyciła :DDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...