Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkatra [Pl][Dedyk]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 301
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem te info o awarii maszyny to to jakaś ściema. Najpierw wyłączają serwer, a potem niby maszyna pada ?

kefek.png

Tiveria.pl

Opublikowano

szanowny GA tego zrypanego serwa kpie sobie bo ten serw to kurwa jedna wielka porazka ! macie pelno bugow a pozniej skracacie levele bo wam cos sie kurwa niepodoba . Taka baze mieliscie ze ludziom gosc sprzedawal itemy +9 z bonami 30% ludzi zeby uzbeirac na swoj nastepny niewypal po AnimeMt2 nawet niemacie tyle odwagi zeby sie przyznac powiem wam tyle ze caly ten team tego lipnego serwa to scierwo

EDIT : co do serwa niedziwie sie ze bambus by mial jescze dostep do bazy i specjanie by wam rozjebal ten serw bp mu zarabiac niedacie i by to bylo pozytywne w 100% by byl koniec najgorszego priva w historii

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

szanowny GA tego zrypanego serwa kpie sobie bo ten serw to kurwa jedna wielka porazka ! macie pelno bugow a pozniej skracacie levele bo wam cos sie kurwa niepodoba . Taka baze mieliscie ze ludziom gosc sprzedawal itemy +9 z bonami 30% ludzi zeby uzbeirac na swoj nastepny niewypal po AnimeMt2 nawet niemacie tyle odwagi zeby sie przyznac powiem wam tyle ze caly ten team tego lipnego serwa to scierwoEDIT : co do serwa niedziwie sie ze bambus by mial jescze dostep do bazy i specjanie by wam rozjebal ten serw bp mu zarabiac niedacie i by to bylo pozytywne w 100% by byl koniec najgorszego priva w historii

Juz ulzyles sobie ? piszac takie bzdury ?

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Ja również polecam i zapraszam wszystkich na server!!! Super!!!! Na takich serverach chce się grać !! Nie trudno nie łatwo wszystko tak jak należy!!!

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

kazdy jest zadowolony kto sprobuje, chyba ze ktos nie wiem co sobie wyobraza :|

Opublikowano

@Naav pierdolony kretynie do stop mi niedorastasz i niemow mi tutaj ze kurwa bana dostalem bo wywalilem eq ! bo pierdole ten serwer dziecko chuja wie a sie najbardziej udziela pewnie kupujesz itemy od tego chuja i szpandor

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Grzyb, jebnij się w głowę, i idź już spać, bo jak Ci kurwa się serwer nie podoba to po chuja się udzielasz? przepraszam za wulgaryzmy, musialem do niego dotrzec w jego slangu, widać że dziecko ulicy, czy niedoje*any człowiek

sygna1e.png
Opublikowano

@Naav pierdolony kretynie do stop mi niedorastasz i niemow mi tutaj ze kurwa bana dostalem bo wywalilem eq ! bo pierdole ten serwer dziecko chuja wie a sie najbardziej udziela pewnie kupujesz itemy od tego chuja i szpandor

Blyszczysz inteligencja ;d

Opublikowano

Dodam jeszcze że bony wchodzą prawie na Max . =)

Naprawdę warto zagrać na tym serwie dużo nowości =)

I na serwerze została dodana nowa mapka " Mumie"

Zapraszamy !

Opublikowano

ja jakos mam 6k minut przegranych i nikt mnie nie uderzyl wiecej niz 20k ... nie sadze zeby ktos tu mail eq z navi chyba ze jak sie komus przysni

Opublikowano

The kiedy 4 ch zrobisz ?;d

Jak bambus3k bedzie miec czas ^^... btw. to on im ch2 postawil ;] Wszystko im zrobil dlatego wszystko od niego zalezy ^^.

Opublikowano

Nie bd wiecej ludzi bo ten server to niewypal ;/ no chyba ze przyjda dzieci (tak jak MakYs pisał) i kupią od nich eq.

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...