Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Możliwości Biobota

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o gg to robi, ale nie polecam na moim komputerze chyba nie ogarnął ilości i zabił parę małych Krysiek i dobrze mu to poszło, ale potem poleciał na środek mapy i nie chciał się ruszyć :D i na nic moje prośby - klikanie myszką i kazanie mu się ruszyć na wszystkie sposoby:D, teraz wyskoczył mi jakiś error i padłem na mordonach we wrotach ;d Jeśli ktoś robi wrota na tym bocie to pamiętajcie że gdy bot osiągnie konkretny poziom obrażeń nie poleci się naprawić, bo niema portów tylko będzie stał jak ten debil i wtedy sami musimy latać po rogach, żeby bot się naprawiał. Ja mam auto naprawę CPU, a nie wiem czy będzie się naprawiał bez tego, nie próbowałem.

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jak z wykrywalnoscia?

Bo kolega z klanu boci i git, i ja tez zaczalem bo alieny bije, ale mam pytanie.

Da sie ustawic dystans od aliena jak w KBocie i IBocie.

Oraz drugie, czy jest wykrywalny z i bez cleanera :P

//Edit

// 1k Bez Cleanera w 15 min, nie jest zle :P

// Ale boje sie ze jak zostawie go jak SECURE, ze na cale noce i dnie, to ban :\

// W sumie i tak ban za konsole admina bedzie wiec jebac :P

Gość Pan Maciek
Opublikowano

W session id? To proste!

Sesion ID!

Opublikowano

Jeśli mogę spytać to jaka jest szansa na "bana" gdy będę używał BioBota. Pozdrawiam

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Uzywam do alienow, nie ma zadnych ostrzerzen.

To samo na 1-8, zniszcza, to naprawi i bije ciagle, nic zero banow :)

Opublikowano

JIa dostałem po tygodniu używania bota ostrzeżenie, nie przejęłem się i błociłem dalej:d już z 2 tygodnie minęły i na razie niem bana, używam tylko do skrzynek.

• 2 tygodnie później...
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nie wiem jak wy na tym ban toolu dla wlasnego konta chcecie bocic :P

Btw. ja takich bledow nie mam, gram na pl1 :) Ale przestalem bo uzywac bo bany za niego leca :P

Opublikowano

Witam czy po 3 tygodniach latania by mnie wykryli na biobocie ?bo slyszalem wiele opinji troche czytalem i nadal nie jestem pewny czy go uzywac.

Opublikowano

Witam czy po 3 tygodniach latania by mnie wykryli na biobocie ?bo slyszalem wiele opinji troche czytalem i nadal nie jestem pewny czy go uzywac.

niestety bot nie działa nie pobiera IP mapy gwiezdnej

biobot119.jpg

31354.png5390.png

35216.jpg28847.gif

6509.gif31866.png

Opublikowano

Szymek a czy używa rakiety i kupuje czy nie albo czy tylko marnuje???

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Witam też mam ten problem z tym botem jak wlonczam to wyskakuje mi Failed to get the serwer IP Adress of the SpaceMap wersje zmienialem kody wszystkirgo brubowalem i nic l. Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Witam nie jestem zaawansowanym komputerowcem i mam problem może dla was niewielki ale mi sprawia kłopot:

skąd mogę wiedzieć jaki jest SERWER ID bo nie wiem jak to pozyskać

i SESION ID jak by ktoś mi z tym pomógł bym był bardzo wdzięczny moje gg to 8915753 proszę pisać jestem 25/24 dostepny

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...