Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Możliwości Biobota

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up pobierz .net framework v4.0 tak trudno pomyśleć ....

Nie , trzeba pobrać tego co jest w opisie. :P

LINK do Frameworka :)

1. Klikamy w Download

2. Klikamy w External mirror 2 - Web Bootstrapper

3. Dalej sobie poradzicie :rolleyes:

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki problem.Chcę klkinąć w settings i wyskakuje błąd.Nie wiem co robić,czy u Was statek sam lata bo ja muszę cały czas klikać na minimapę żeby się poruszył.Nie zbiera bonus boxow ale ma ustawione.Mam wersję 1.1.7

Opublikowano

Kurde dzisiaj sie juz zdenerwowalem z tymi botami problemik mam taki ze udobot i biobot wlaczaja sie i jest ok ale nie chca chodzic ale jest jeden + niekiedy sie wlaczaja ale tylko raz na jakis czas i boca ale jak mnie ubija to znowu ze zwiesza i nie chce chodzic prosze o pomoc ;)

Opublikowano

hehe wczoraj wbijam z kolegą na mmo 2 baze a tam stoją w koło golce vegi z 30 statków rozwaliliśmy :D:D ja nie wiem czy ten załorzyciel biobota nie ma jakichś komend co wołają statki w koło żeby ubić bo kurde stały nieruchomo i nic nie robiły

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Aaa ja z innej paki chcailem sie spytac czy mozna wlaczyc na dwoch konatch bio bota czyli 2 boty odpalone(czy beda latac oba) ??? I czy jest wtedy wiekrze prawdopodobienstwo wykrycia go??? :D A gdzie nasz lin do tego bio bota 1.1.8 ???? podasz??? o i jeszcze jedni . czy ten bioboot 1.1.8 moze wrota robic,prubowal ktos :D????

Opublikowano

Ja mam bibota 1.8 i jak go włącze wyskakuje mi takie coś: The Inivisble bonus box codes have been changed. Please update the codes. New code:027984d6f8654b2ea1b6171105325174. This is for your Accounts Safety. Co to jest??

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

zal zal zal..>>>>>>>>czytaj a nie sie pytasz . pisza o ty maly czas masz ten kod i musisz go wpisac do pliku o nazie "md5" rozumisz ???

Opublikowano

Mam pytanko czy ktoś z was dzisiaj dostał bana ?? Bo ja razem z kolegą dostaliśmy w tym samym dniu - trochę dziwne . Więc zastanawiam czy ktoś ans po prostu nie sprzedał. I chce tego dowieść więc takie pytanku :D

Opublikowano

Wiecie co? Wczoraj dostałem ostrzeżenie od Darkorbit, iż wykryli bota. Jak nie przestanę latać to zabierają ileśtam pd i uri. Coś tu chyba nie tak, Pana wyżej i jego kolegę zbanowali w ten sam dzień co ja dostałem ostrzeżenie.

Opublikowano

ej a ja mam problem jak ktoś tam inny jak zabije jakiegoś strunerka wtedy zmienia konfiguracje i wraca do bazy gdzie czeka 10 s i dalej bije i tak w kolko macie jakiś pomysł? bo tak to mało zbiera ;/

Opublikowano

Hogwart co za różnica czy ci upnie Szymon czy ktokolwiek inny:D Jeśli ten bot ci nie działa z tej strony to od niego też ci nie zadziała, poza tym w jeśli ktoś miał bug, ze trza było kliknąć 15 razy an skrzynkę żeby zaczął zbierać i odpalać start żeby w ogóle widział skrzynki to polecam wersje 1.1.8 odbugowoana całkowicie :D

Opublikowano

Hogwart co za różnica czy ci upnie Szymon czy ktokolwiek inny:D Jeśli ten bot ci nie działa z tej strony to od niego też ci nie zadziała, poza tym w jeśli ktoś miał bug, ze trza było kliknąć 15 razy an skrzynkę żeby zaczął zbierać i odpalać start żeby w ogóle widział skrzynki to polecam wersje 1.1.8 odbugowoana całkowicie :D

Tyle, ze mi nie dziala 1.18 bo wywala jakis dziwny blad podczas logowania przez Nick, Haslo, Server ID. Podczas gdy loguje sie przez SID, UID i Server ID to nic sie nie pokazuje a bot sie nie wlacza, nawet w tray'u go nie widac. VC i NET najnowsze ;x. Obczaj temat o Bio 1.18 i looknij na ostatnia strone. Koks jestes to pomoz mi wyeliminowac problem :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam wersje 1.1.8 i wyskakuje mi błąd "Failed to get Servers IP Address of the SpaceMap". jak ktoś wie o co chodzi to prosiłbym o pomoc

Opublikowano

Mi ten problem z failed IP wyskakuje, to wtedy wystarczy że sam wpisze Sid i wszystko mi gra .

Tyle, ze mi nie dziala 1.18 bo wywala jakis dziwny blad podczas logowania przez Nick, Haslo, Server ID. Podczas gdy loguje sie przez SID, UID i Server ID to nic sie nie pokazuje a bot sie nie wlacza, nawet w tray'u go nie widac. VC i NET najnowsze ;x. Obczaj temat o Bio 1.18 i looknij na ostatnia strone. Koks jestes to pomoz mi wyeliminowac problem :D

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale może spróbujesz wpisać wszystko :D i Ip i pasy ??:D szczerze mówiąc nigdy nie próbowałem logować się tylko przez jedną zakładke :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...