Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Możliwości Biobota

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ID serwer - hmm... myślę, a nawet po nazwie można sie domyśleć, że swoje hasło tam masz wpisać...

Jesteś taki głupi czy tylko udajesz? <_<

Wpisz tam :

pl3

Opublikowano

Garena nie istnieje.

Tak, szybko bana nie dostaniesz na zwykłych serwerach.

Czyli moglbym puscic botka? A jak z kwestia Ibota?. Co prawda platny ale jak puscze go na wrotka z licencja na 24H to nie powinno byc problemu?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gram na pl3. Bociłem ostatnio na Ibocie (12h), następnie kilka dni na najnowszym bio (po nocach, niewidka, tylko box'y). Potem zrobiłem jakiś tydzień przerwy od bocenia (grałem aktywnie) i dzisiaj dostałem ostrzeżenie. Pojawił się komunikat, że zostałem zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów, trzeba było przepisać kod żeby odblokować konto. Była też uwaga, że następnym razem zabiorą mi 40% PD czy tam poważania i będzie ban na 1 dzień. Nie bociłem "na przypał" ani tak, żeby konto było zbyt długo online. Pewnie któryś z tych botów jest trefny niestety, skłaniałbym się ku bio.

Opublikowano

Tez boce na bio i dzis rowniez dostalem ostrzezenie co to moze znaczyc??? czy on juz jest wykrywalny moze przypad :mellow: kiem???? Moim zdaniem pewnie tak

Opublikowano

Po zmianie na nowy md5 bot coś się zacina. Lepiej na razie go nie włączajcie na głównych kontach. Może BioLog wyda poprawkę. Widać że BP się postarało dziś.

@UP: Ja jeszcze na zadnym z 3 kont dzisiaj ostrzeżenia nie dostałem. Prawdopodobnie przypadek.

Opublikowano

Ja wpiusje ten nowy kod do md5.txt i nadal wyskakuje bym wpisał nowy kod i ten sam się pojawia sprawdzałem 6 razy i dobrze na 100% przepisałem pomoże ktoś?

Opublikowano

Dzisiaj po zmianie kodu do boxów zmieniłem kod loguje się normalnie, ale gdy klikam started(wszystko ustawione jak należy) leci mi pod tp i nic poza tym nie robi mogę sam nim latać, ale co z tego skoro wtedy nie zbiera boxów i nie bije alienów. i w ogóle nie widzę na mapce skrzynek zaznaczonych, a to mi najbardzije potrzebne. Wie ktoś może o co chodzi??

Opublikowano

45 minut i 1600 uri 83 k kredek i 10 GG energy(galaxy gates) ładnie zbiera ^^

520 boxow i laserka nazbieral troszke :)

Jackpota to 15 uzbierał ;)

Polecam

Herbi

Opublikowano

Szymon ma, tak samo radze ci żebyś odpalił Start w Do posdleciał do jakies skrzynki bonusowej wtedy odpalił bota o ile ci tej skrzynki nikt nie zwinie to bedzie na mapie pokazana, wtedy ustawiasz klikasz star i na mapce w bocie klikasz na ta skrzynke i zaczyna zbeirać normalnie :D

Opublikowano

Nic nie pomoglo on nawet nie widzi boxow robilem juz wszystko :( nawet sciagalem biobota 1.1.7 i to nawet nie ruszylo laguje jak cholera z wszystkimi botami jest tak samo o.O Pomocy!!

Opublikowano

Nic nie pomoglo on nawet nie widzi boxow robilem juz wszystko :( nawet sciagalem biobota 1.1.7 i to nawet nie ruszylo laguje jak cholera z wszystkimi botami jest tak samo o.O Pomocy!!

Odpal sobie normalnie start, podleć w jakieś miejsce gdzie jest kilka skrzynek, włącz bota i poczekaj w tym miejscu chwile . Pojawią ci się te skrzynki. Ustaw wszystko, odpal started ( w bocie) i klikaj myszką na tą skrzynkę tak długo, aż nie zacznie zbierać.(u mnie trza przeważnie tak ze 3,4 razy.)

Opublikowano

zryty jednak ten bio bot włączyłem bota na kolejną noc na niewidce na boxach i znowu nawet godziny mi nie pobodził bo mnie rozwalili a że ten bot się sam nie naprawia to masakra

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...