Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Możliwości Biobota

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema mam pewnien problem otóż pisze mi coś takiego ,, Error coś tam z ip chyba i pokazuje się czarna mapka" co mam zrobić 4.0 mam zainstalowany gram na garenie

mam to samo

Error 41 to napraw statekm, jeżeli inny to pokaż ss'a

Dzięki działa

@topic

Dzieki juz wiem wszystko thx +

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh, w tych nowych wersjach (1.1.6) mam taki fajny błąd:

Bot leci, ubija streunera i zwiewa do bazy. Czeka w niej ok. 10s i znowu leci, ubija streunera i do bazy i tak w kółko ^^

A w 1.1.1 której używałem wcześniej po kilku godzinach wywala "Failed to get the Server IP Address of the SpaceMap" :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Coz, to zrob skrypt sobie w AutoIT albo ladnie popros mnie, ktory co 1h, by ci restartowal biobota :P

Opublikowano

Nie wiem co jest z tym botem... Znowu się robi czarny ekran, jak puszczam w niewidce na x-8. A w ten dzień, co Szymek dał tą łatke, działał zajebiście.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Będzie, ale jak puścisz go na dedyku :)

http://www.mpcforum.pl/topic/246677-serwery-dedykowane-hacking/

Opublikowano

To działa na tym polski ?? i chodzi oto że tak jagby sam expi bo nie rozumiem zabardzo

Chodzi mi o globa www.darkorbit.pl

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

To działa na tym polski ?? i chodzi oto że tak jagby sam expi bo nie rozumiem zabardzo

Chodzi mi o globa www.darkorbit.pl

działa na wszystkich serwerach , właśnie boce na pl1 ;p

zależy jeśli ustawisz bicie alienów to tak będzie expić :)

Opublikowano

Witam,

Za kazdym razem jak probuje odpalic BioBota wyskakuje mi: "Failed to get the Server IP Address of the SpaceMap." statek ma full hp. Jakies pomysly co moze byc nie tak i jak to naprawic ?:)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Witam,

Za kazdym razem jak probuje odpalic BioBota wyskakuje mi: "Failed to get the Server IP Address of the SpaceMap." statek ma full hp. Jakies pomysly co moze byc nie tak i jak to naprawic ?:)

Moze cos blokuje BioBota, albo wpisujesz zly server ID :)

Opublikowano

Jak jest z tym botem na serwach BP, glownie (pl1), ida bany tak jak za 3.0.3 lub 4.00? Osobiscie za 4.00 nei mialem bana i od tamtego czasu juz nie boce ;/ a ranga leci xD.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak jest z tym botem na serwach BP, glownie (pl1), ida bany tak jak za 3.0.3 lub 4.00? Osobiscie za 4.00 nei mialem bana i od tamtego czasu juz nie boce ;/ a ranga leci xD.

ja na nowo latam na bocie od jakiś dwóch tygodni, a jak na razie o banie ani słychu ani widu :)

Opublikowano

@offtop

Pobiłem Cię! Miałem 17, ale zbanowali bo jakiś CHUJ przez moje IP bocił i bann... A więc i ja zacząłem :P

pobiłem cię mam 18 a niedługo 19

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

ja na nowo latam na bocie od jakiś dwóch tygodni, a jak na razie o banie ani słychu ani widu :)

Ale na PL1 czy na Garenie? Bo na garenie to Ci sie nic nie stanie -.- .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...