Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Możliwości Biobota

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Logowanie przez SID działa, dzięki ;). Tylko teraz kolejny problem bot zamiast zbierać skrzynki lata po mapie jak idiota -.- wszystko jest dobrze ustawione po prostu daje w collectorze bonus boxes i started i on zamiast zbierać lata po mapie :(

Skrypty, na których wbijam elo:

Champs:

• BeastyRiven
  • Honda's Syndra
  • Cass du Couteau
  • CassWhoop
  • Shadow Vayne

Utility:

• Flash Juke Assistant
  • Where Did He Go
  • Activator
  • Perfect Ping
  • I hate your Wards

Inne:

• SAC: Reborn
  • SOW

Opublikowano

U mnie jest wszystko Ok,działa jak należy,logowanie przez SID jest dużo szybsze i niezawodne.Przynajmniej tak u mnie jest,nie wiem jak u Was.

Up:ja sobie to w profilu zapisałem i lata spokojnie,potem załaduj ten profil i wtedy zobacz.

Opublikowano

Wiecie dlaczego bocik traci niewidke po jakimś czasie? Mam ustawione tylko zbieranie boxów nic mnie nie bije, a nagle traci niewidke. Nie uśmiecha mi się co 10 minut kupować za 500 uri.

Opublikowano

Wiecie dlaczego bocik traci niewidke po jakimś czasie? Mam ustawione tylko zbieranie boxów nic mnie nie bije, a nagle traci niewidke. Nie uśmiecha mi się co 10 minut kupować za 500 uri.

Wpadłeś w minę antyosłonową.

Po evencie ludzie mają ich pełno, i rozkładają na boty.

Opublikowano

Zauważyłem dzisiaj też że amunicja zakłócająca też potrafi zdemaskowac nasz statek. :angry: Dobrze że wtedy latałem nie na bocie i szybko niewidkę kupiłem. :P

Opublikowano

Ja bociłem,bocę i będę bocic tylko trzeba z głową.Ile Wam wyciąga na godzinę?Mi tak średnio idzie 1000-1500,latam na 2-1,niewidka i FS Leonov.Ja używam BioBota bo jak są biopaliwa to ja mam BioBota,trzeba by ekologicznym. :P

Opublikowano

Najlepiej rano, bo później mało się opłaca. W południe gracze rozstawiają te miny co niewidke kończą i się nawet na - wychodzi. A z rana od 7 do 10 się wyciaga super. Na 1h 1-1,500k uri .

Opublikowano

mi nie działa wszystko wpisuje dobrze mam net fram.4, VC i loguje sie przez sid i pojawia sie czarne okienko lub pojawia się błąd

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Wiem, że to będzie offtop, ale SNk co nas obchodzi to że jak się wyraziłeś "jebie" cie to, dużo osób to pomogo i w ogóle nie wiem po co był ten komentarz ?? Żeby sobie psoty nabić ?? Pozatym za coś takiego chyba należy się warm ... Żeby to nie był taki do końca offtop to ponawiam prośbę o wrzucenie wersji 2.2.0 na inny serwer bo oby dwa już wysiadły.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pewien problem. pobrałem biobota najnowszą wersjei loguje się i kiedy dusze :

File--->started to wyskakuje mi okienko:

MD5 code have been changed. please update it.

This is for yout Accounts safety. New md5 code:69755d6aba6cce8bdee38a6ee0871a74

i nie iwme co zrobić:| trzeba jakisś kod mieć ? bo tam nie ma przycisku "ok"itp. prosze o pomoc ! :)

Opublikowano

po 1 odkop po 2 skopiuj ten kod potej znajdz plik md5 usun ten kod co jest w pliku md5 i daj ten co byl w okienku

@down zlozylem zlozylem :)

@angel ja wiem co to odkop i wiem ze pomoglem odkopac ale pomoglem userowi :)

Opublikowano

po 1 odkop po 2 skopiuj ten kod potej znajdz plik md5 usun ten kod co jest w pliku md5 i daj ten co byl w okienku

Poland jak ktoś odkopuje , to wystarczy zraportować , a nie pisać kolejne posty :). Bo tak naprawde sami przyczyniamy sie do tego odkopu.

Co do tego kolegi , temat zaraz zostanie zamknięty przez moda. Załóż nowy wątek i tam ci pomożemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...