Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Coldwest2

sarda

Pytania są ważne?  

326 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? zapowied??

• TAK
      259
    • NIE
      67
  2. 2. Zagrasz?

• TAK
      244
    • NIE
      82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie bony powinny wchodzić zawsze max ; d (Trudno tak czy siak zrobić dobre eq) I tych kamieni dusz nie dodawaj o_O Jeśli już to do is ;//

Heh pomogłem ? Może mój post ? Zbieram addzj.png

sodkaninja.jpg

Opublikowano

To kiedy start ?

EDIT. Oraz można by zwiększyć troszkę minimalne wartości bonów bo przy tych 2% na miecze to szlak czasem trafia .

Opublikowano

Co się stało że Sarda edytował Zapowiedż? Coś nie tak ?

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

ludzie boscy zobaczcie ile błędów ortograficznych jest w zapowiedzi i misji biologa..

Gdy to widzę to odrazu sie odechciewa grać..

nie tylko tobie juz widze kto robi ten serwer pewnie 10 latek ;x ktory nie ma na co wydawac kasy od rodzicow no coz watpie zeby serwer okazal sie fajny

jeszcze do up ty chyba nie wiesz co ty gadasz na nevrascie bedzie duzo nowych map ktorych jeszcze nie ma na zadnym serwie bo zostaly one zrobione przez ich grafikow...

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

Dla mnie ten serwer nadal jest Lepszy od NevrasT'a i na 100% na niego wbije.

Gówno mnie obchodzi ile zagląda osób. Zobaczycie, że tutaj zawita dużo osób.

Większość użytkowników nie zaglądała do tej zapowiedzi lub nawet do samego działu.

Mimo wszystko z nie cierpliwością czekam na tą "perełke".

fb.com/myrodj

Opublikowano

Ciekawa jestem tylko czemu w tej tak zwanej "perełce" a dokładniej w zapowiedzi są "..." (trzy kropki)

zmianah.png

Opublikowano

widze ze zapowiedz jest już normalna, jak na serwie bedzie tak ja w zapowiedzi to zagram na pewno. a wracając do zapowiedzi wcześniej była wzmianka od KU 3D czy coś w tym stylu. zrezygnowaliście z tego?

33105549350374418522.png
Opublikowano

mam pytanie odnośnie eq. wiadomo że będą nowe zbroje i bronie a co z reszta? bedzie eq smoka czy może coś nowego?

33105549350374418522.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...