Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Coldwest2

sarda

Pytania są ważne?  

326 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? zapowied??

• TAK
      259
    • NIE
      67
  2. 2. Zagrasz?

• TAK
      244
    • NIE
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oni teraz już zapowiedzieli że start w czerwcu czyli jak do czerwca nervast nie wystartuje to ColdWest i tak wystartuje :] W czerwcu jest dobry start bo przed wakacjami a teraz to do nauki oceny poprawiać. Ja już poprawiłem ;]

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a nie lepiej dać klienta ? bo ten autopatcher za każdym razem bedzie się patchowal ... chyba że serw nie jest zabezpieczony przed hackami typu 1 hit killer lub dmg albo kamermod ? Lepiej by było zabezpieczyć serw i clienta i patcha wstawić na stronkę :]

Opublikowano

ja załozyłem temat z porównaniem Nevrasta do coldwest'a ale modek zamknął w ciągu 3minut...prosiłem tam o wypowiedzi userów co sądzą o oby2óch serwerkach jeśli wyszłyby w takim stanie jak w zapowiedziach....jaki miałem cel...ano taki, że ja osobiście interesuje się oboma i bardzo mnie dziwi to,że tak mało ludzi docenia pracę jaką wykonuje sarda przy tym serwerze...i bałem się, że może się zniechęcić...mam nadzieję, że jednak nic sobie z tego nie robi i dalej dopracowuje serwerek.

pozdrawiam

Opublikowano

Szczerze mowiac na poczatku tej zapowiedzi nie wierzylem ze wgl ten serwer bedzie sie rozwijac ale naprawde zaskoczylo mnie to , jezeli ten serwer wyjdzie a bede grac na Nevrascie skoncze tam i przyjde tu ;] jak wielu pewnie .

ps.o kurwa ale mi poprawil humor tym filmikiem z przetopami doslownie piosenka ktora sie tam znajduje ;p stare czasy , no to czekamy na cos wiekszego niz nevrast !! .

Opublikowano

za dużo bajerów, jeszcze zamiast kowala postawcie wielkiego smoka który będzie ulepszał przedmioty... dużo wam do tego nie brakuje

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Albo w sumie mnie to pierdoli, dawaj co chcesz ;D

Opublikowano

WSZYSTKIE SERVERY DEDYKOWANE SPADAJĄ NA PSY , NIE MOZNA ZROBIC SERVERA TYPU ŻE Z BOJOWEGO SYREK I TYLE ? , TYLKO DODAJECIE KD +9 I CHUJ WIE CO ...NIE ZAGRAM.

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Serwer zapowiada się super. Nie przedłużajcie do miesiąca po Nevrascie. To jedyny polski dedyk który zapowiada się super i na który warto czekać i warto na nim zostać.

ex

Opublikowano

Riv ja do cb mam pytanko czy na ColdWest będą ku i kamyczki u npc proszę tylko powiedz że tak a nie jak na nervascie kur ja nie mam zamiaru siedzieć 1 tydzień żeby wbić 80 lvl chce se pograć w miarę wbić lvl i zrobić se eq ja nie jestem no lifem który siedzi 24/7 żeby być top1 ... trochę żal mi tego nervasta przesadzili z tym hard ...

Opublikowano

Lancer Miszcz masz racje. Wolał bym, żeby nie było Kamer M0Da, 1 hit killer'ów i DMG hack'ów.

Serwer wolał bym, żeby wydszedł, a nie jak Cavalos MT2 reaktywacja miała byc i co? (gościu nic nie pisze i tylko w zapowiedzi o + Prosi... i do tego w zapowiedzi ma 251 plusów, ale i tak reputacje ma sporo na minusie)

Sygnatura była taka fajna...

A teraz taka...

smieszne002.gif

Opublikowano
WSZYSTKIE SERVERY DEDYKOWANE SPADAJĄ NA PSY , NIE MOZNA ZROBIC SERVERA TYPU ŻE Z BOJOWEGO SYREK I TYLE ? , TYLKO DODAJECIE KD +9 I CHUJ WIE CO ...NIE ZAGRAM.

Jak chcesz taki serwer to zagraj na PL'u a nie. Dedyki są po to aby było coś nowego a nie cały czas jedno i to samo bo to by nie miało sensu

33105549350374418522.png
Opublikowano

Jak chcesz taki serwer to zagraj na PL'u a nie. Dedyki są po to aby było coś nowego a nie cały czas jedno i to samo bo to by nie miało sensu

zeby na Pl grac i takie eq zrobic trzeba dysponowac gotoweczka kolego ;***

Opublikowano

Trzeba będzie dropić na 3 sposoby metiny szkaty i misje poboczne które można wykonywać co jakiś czas. Zwoje egzo też dropią.

Opublikowano

@Kapitan

Ale gdy dropimy te kamyczki itd. automatycznie ułatwiamy sobie zarobek, bo wydropisz parę KU dropkiem lub czym tam dropisz i masz sporo kaski.

Fajnie by było gdyby zrobić 1ku m2, 1ku m3, 1ku m4 tak jak na Nevraście, to jest na prawdę ciekawe.

Kamienie Duchowe, niech dropią z metków 50+(twardości i all wyższe). Niech dropią z tych metków Duchowe Szkatułki i mamy 75%, że wypadnie nam Kamień Duchowy.

Według mnie to fajny pomysł.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Lepiej nie chwalic dnia przed zachodem slonca;]

z tego co widze wszystkie zapowiedzi sa piekne i wgl;]

a macie taki przyklad NevrasT ;]

tak wiec zrobcie , wlaczcie , ZABEZpieczcie sie i pooceniamy na ile zapowiedz jest zgodna z serwerem;]

Opublikowano

l0siek dobrze mówi. KU niech będą u NPC a kamyki samemu będziemy dropić. inaczej sensu nie ma na moje.. Jest tyle różnych KU że zanim ktoś sobie dropnie to co będzie chcieć to dużo czasu minie. A napewno aura będzie 3x droższa niż np wirujący sztylet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...