Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Coldwest2

sarda

Pytania są ważne?  

326 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? zapowied??

• TAK
      259
    • NIE
      67
  2. 2. Zagrasz?

• TAK
      244
    • NIE
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie jedno pytanie , dotyczące Nowe skille , z odopowiedzią Tak przynajmniej po 1 dla kazdej postaci , czyli możemy sie spodzewać nowego skilla dla sury i szamana również? Jeśli tak to , server będzie fenomenem ;d

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dajcie juz bete do stestowania !

fajne by było jakby sztaby dropiły... może da się coś zrobić jeszcze ?

a z KD to dałbym Wita 100k i Defa 1000 do +8 i gicior

a Kolczyki będą Ataku i Defa ?

Opublikowano

haha kd wita 100k lol chyba Cie zgielo. a co do kolców to tak samo stanowczo odradzam to jedno wielkie gowno ;]

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Riv ja bym wam nie radził czekać aż NevrasT wystartuje i ochłonie bo coś mi się zdaje że nie będzie to dość szybko

33105549350374418522.png
Opublikowano

Strasznie zapatrzeni jesteście w tego Neverasta. Tak na prawdę takich serwerów jest dużo. Wbijasz xx lv i dopiero masz kilka nowości. Nudne to się zaczyna robić...

A Coldwest jako jedyny oferuje dużo nowości nawet dla 1lv co zachęca do gry, a potem wraz z lv coraz ciekawiej. Osobiście uważam, że ten serwer przebije wszystkie inne.

Opublikowano

Fajne to wydobywanie rud. Ale skąd będzie można zdobyć dykty i monokl?

I czy można prosić tytuł piosenki z filmiku?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

początkowo miał być 20maja ale RiV woli poczekać aż atmosfera na temat NevrasT'a ucichnie i dopiero odpalić serwer który zapowiada się zajebiście

obejrzałem filmik i musze przyznać że -ta zbroja wygląda super tak samo jak miecz a co do przetopów to nawet dobry pomysł. RiV a dałbyś może filmik z prezentacją zbroi i broni?

33105549350374418522.png
Opublikowano

Dokładnie KapitanDymanko zgodzę się z tobą. Na NevrasT'a poleci dużo bydła wiekszość graczy przez to opuści serwer

33105549350374418522.png
Opublikowano

A można się dowiedzieć w jakim miesiącu będzie przewidywany start ??? Tak o miesiąc mniej więcej przed wakacjami czy może po lub w trakcie ???

42577797348339751378.png

Opublikowano

Jest może jakaś stronka lub coś żeby potem bez problemu móc się zorientować o statucie serwa czy jest już może on lub czy jakieś zmiany zachodzą lub czy klient jest czy coś ?

42577797348339751378.png

Opublikowano

Kurde,

Zła wiadomość jest taka, że teraz w regulaminie zapowiedzi serwerów prywatnych jest podpunkt, który mówi nam "bla bla serwery zapowiadane muszą wystartować po 3 tygodniach" (jakoś tak).

Usuną nam zapowiedź i kiszka.

Trudno,

Na razie serwer wygląda co raz lepiej. Mam pytanie, czy miasto, po którym biegłeś, to M1 ? Bo wygląda na zmienione. (Filmik o przetopach.)

fb.com/myrodj

Opublikowano

też jestem ciekaw jak to teraz zrobią czy wystartują odrazu czy zapowiedz usuną :/ ja wolał bym żeby ColdWest wystartował odrazu a nie czekać na tego nervast ehh :?

Opublikowano

Kiiedy start? Możesz już teraz bo przecież zanim Neverast wyruszy, to wy już możecie i nie przeszkodzicie im ze startem.

Opublikowano

Kiiedy start? Możesz już teraz bo przecież zanim Neverast wyruszy, to wy już możecie i nie przeszkodzicie im ze startem.

czytaj troche chyba napisal wczesniej ze planowany start to czerwiec....

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...