Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Coldwest2

sarda

Pytania są ważne?  

326 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? zapowied??

• TAK
      259
    • NIE
      67
  2. 2. Zagrasz?

• TAK
      244
    • NIE
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam nadzieje, ze kazda klasa dostanie po 1 nowym skillu, a nie tylko woj i ninja.

pytanie:

czy beda 6/7 bony?

@edit

moja propozycja:

mozliwosc wybrania u biologa nagrody ,,na stale'' np.

100 wartosci ataku lub 100 wartosci ataku magicznego.

bo po co takiemu bmowi lub healerowi wartosc ataku?

CYCKI

(.)(.)

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sarda , a może zrobiłbyś tak że Kamienie duchowe będą dropić i będzie je się dostawało za misje? A co do ku to np: byłby specjalny npc , który miałby wszystkie ku.

A będą nowe przedmioty u npc?

Opublikowano

Dodano 2-04-2011r

Nowy styl KD:

32176802.png

Od teraz wszelkie KD na serwerze zostały zmodyfikowane:

Zostały podzielone na Szafiry od 10 lv, Rubiny od 30lv, Szmaragdy od 60lv, Diamenty od 100lv

Poziom KD oznacza +ile on jest

KD nie tylko zwiękrzają szanse na krytyczne uderzenie czy też przeszywke ale też mają ujemne funkcje zwalnające ataki lub szybkość ruchu

Ikonki KD zostaną zmodyfikowane tak żeby przypominały chodź trochę np. Rubin

Opublikowano

Dodano 2-04-2011r

Nowy styl KD:

32176802.png

Od teraz wszelkie KD na serwerze zostały zmodyfikowane:

Zostały podzielone na Szafiry od 10 lv, Rubiny od 30lv, Szmaragdy od 60lv, Diamenty od 100lv

Poziom KD oznacza +ile on jest

KD nie tylko zwiękrzają szanse na krytyczne uderzenie czy też przeszywke ale też mają ujemne funkcje zwalnające ataki lub szybkość ruchu

Ikonki KD zostaną zmodyfikowane tak żeby przypominały chodź trochę np. Rubin

nonono:)

Opublikowano

1000000000000000% zagram

Daj - Jeżeli nie szkoda ci 2sekund twojego cennego życia tylko po to by mnie uszczęśliwić .Taki prosty gest a znaczy dla mnie tak wiele^^.

Opublikowano

Witam ! ... Na pewno zagram ... prosił bym Administratorów serwera ... jeżeli mogą i mają możliwość o dodanie sercanów z map Zombi Land / Dragon Land / i tego świata rosiczek ...

Pozdrawiam

Opublikowano

No, no to żeś sarda zaszalał.

Takiego serwera jeszcze nie było.

To już nie Metin2 ; ) Wszystko wzasadzie nowe, jeszcze jakbyś wziął się za edycje mapek pod względem wyglądu ( różne inne budynki itp) to byś dojebał do pieca. ; )

Opublikowano

Jeżeli ten serwer wystartuje ( mam nadzieje i trzymam kciuki ) to serwer pobije wszystkie polskie priwy i zagraniczne wgl. mnie : ).

Fajnie by było gdyby było można zmienić m1 na inną mapke bo te m1 jest już znudzone a fajnie jak by była jakaś mapka podmieniona ;ddd.

to czekamy na start ! ; )

Na pewno zagram! : D pozdro QWERTY.

Opublikowano

szczerze sarda to po ostatnich publikacjach jestem daleki od optymizmu, co do tego czy to co w zapowiedzi znajdzie się na serwie, ale jak już gdzies pisałęm, każdy ma swoją szanse i od niego zależy jak ją wykorzysta.

Pozdrawiam

Opublikowano

@up "nawet" to za mało powiedziane. ;]

Ogólnie jak serwer wystartuje, to będzie najlepiej dopracowanym serwerem i zmienionym na jakim grałem. ;p

Można powiedzieć, że to wgl inna gra będzie. ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...