Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Coldwest2

sarda

Pytania są ważne?  

326 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? zapowied??

• TAK
      259
    • NIE
      67
  2. 2. Zagrasz?

• TAK
      244
    • NIE
      82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do tych mobow ... troche jest zle zrobione .. na niskie lv to jest zajeb ... ale tacy ktorzy np w v2 expia zabijaja grupka szponow ledwo co a tu nagle 15 szponow z jednej grupki sie zrobilo .. z grota tak samo bedzie pewnie tak duzo ich jest wiec ... mysle zebys to zedytowal i dodal cos innego:D ale jak nie chcesz nie rob tego ;] to tylko moje zdanie

Pozdrawiam ;]

Opublikowano

ludzie boscy zobaczcie ile błędów ortograficznych jest w zapowiedzi i misji biologa..

Gdy to widzę to odrazu sie odechciewa grać..

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Automatyczny event kazdy mzoe w kazdej chwili wykonac? To przeszkadza w grze bo zaburza rynek, a pozatym zalaguje serwer.

Co do respa moobow jestem ciekawy jak to wyglada po godzinie expienia.

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

Brak respu hp u mobów to według mnie nie najlepsze rozwiązanie. Każdego bossa ubijemy wtedy bez problemu z mieczyka.

Opublikowano

bezsenu te kd. Wkladasz do zborji 300% na blok ciosow i 300 na strzaly i nic cie nie trafia. Ciekawe jaki dmg przy 1000% na woja i kto toprzezyje.

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

Ale pamietaj że bon na ludzi wchodzi tylko w 4 itemkach a abs w kazdym prócz broni ;>

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

dobra ciekawe ciekawe to co napisane w zapowiedzi ile z ego bedzie prawda to sie okaze niestety nie chce mi sie czekac az do maja na servr zapowiedz moim zdaniem daje sie miesiac przed startem a nie kilka miesiecy bo i tak nic wam to nie da

xbjr.png

Opublikowano

Moim zdaniem to największa głupota z tymi kd ... nie dodawać ich a na pewno będzie dużo lepiej =)Serwer naprawdę się zajebi.scie zapowiada;> tylko jeszcze miesiąc do startu wiec jeszcze długo ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Btw , ciekawym rozwiązaniem było by dodanie dropu Szkatułek z których lecą losowo kd + 2/3/4 , i 2 typ szkatułek z których leci losowo 5 ku :]

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Na taki serwer czekałem !

Ale te kd+7 to też ,żeby nie bylo po 100% na klasę albo więcej ,bo to przesada. . no chyba ,że wtedy absy po 40-50% ;d bo jeszcze ludzie wchodzą więc..

Zagram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...