Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moje pytanie polega na tym czy moby w atlantydzie biją po mniej na chinolu niż na spol i czy biją za nim dobiegną do mnie? Mam eq+9 zbonowane 81lvl i one jeszcze do mnie nie dobiegną a już mnie biją po 1k prawei jakie najlepiej mieć na nie bony? Jeżeli na chinolu będzie lepiej to jaki jest najlepszy? Proszę o pomoc w moim problemie z góry dzieki pozdro.

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot EasyMetin ten najnowszy nie chce uzywac potow ;/ może wiecie co zrobić? stara wersja normalnie potowala

Zapraszam do FAQ, w podpisie :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Witam. Chciałbym opisać pewien problem/pytanie. Otóż chętnie dowiedziałbym się gdzie zapisują się ID i HASŁA postaci, które nasz bot "wpisuje" w celu automatycznego, szybkiego logowania. rozumiecie o co mi chodzi?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@sonerks

Autologowanie do bota:

home\cfg\user\userconfig.xml

Dane postaci:

home\user\katalog_o_nazwie_postaci

@SPAMuje - report.

Opublikowano

Mam problem otóż:

Zrobiłem własny priv wszystko włączyłem ,serwer chodzi ,zrobiłem konto nie wiem czy dobrze.

I gdy chce się logować na serwa nie mogę pisze coś po chińsku ,a gdy Rain sie loguje działa.

Jak zrobić sobie Gm?Jest dużo poradników ale każdy inny w jednym wchodzimy tylko w account a w drugim w comoun czy jakoś;/

Jak zrobić pierwszego Gm?

Prosze o pomoc

Gg:2223027

Opublikowano

@andrzejt17

Otóż chodzi o to, że tam nie ma żadnych haseł : d. w katalogu wybranej postaci mam tylko takie foldery jak : pickup_s, pikCfg, protect(tego nie mogę poprawnie otworzyć), robot oraz user.. nie ma tam żadnych id ani haseł. Po prostu muszę je dostać, pomożesz? : >

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam mały problem z fishbotem (xAngelbot v2.5 by srulian96) gdy go zostawię włączonego i wyjdę na dwór, po powrocie wyskakuje najpierw jedno później drugie okno ze znakami zapytania. Z momentem wyskoczenia okna metin się wyłącza i bot nie łowi, denerwuje mnie to bo na noc też nie mogę zostawić go.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka all mam pytanie czy w exp bocie by lonley spolszczonego przez andrzeja co kazdy kick z serwa trzeba recznie ustawiac od nowa takie opcje jak uzywanie skilli , przywolywanie moobow, na ile % ma byc uzyty potek?

jeżeli jest jakis inny hack ktory ma to all i dziala po kicku prosze o podanie linku.

Jest wkurzajace to że po kicku nie luruje moobkow np bo jak ustawie na noc bota widze ladnie 7h bite a bot wbija nie całe 40% ' przez to głupie kicki które usuwaja mi z niego opcje

aa i jeszcze 1 sprawa czy da sie jakos zapisac czego bot ma nie podnosić bo to jednak tez wkurzajace odznaczac po parenascie itemków.

Prosze o jak najszybsza odpowiedz

nicew.png

Kliknij na Sygne i Zobacz Więcej moich Prac

Galeria Się Podobała ? Daj addw.png

FantasticWorld

Nick: BaNNaN

Klasa: Tajemnica ;>

Level: 1+

Sun Online

Nick: ItsMyFirstTime

Klasa: Elementalist Ether / Int

Lvl : 56+

Opublikowano

witam ja sie zwracam do was z takim problemem od dłuzszego czasu jak zauważyliscie na pl orginalnym jak wlaczymy mh 6.5 czy 7.1 z unifar czy exp bota nie wdiac jak machamy mieczem czy z konia czy bez konia pomozcie co mozna zrobic zeby bylo widac jak sie macha mieczem prosze o podpowiedzi za dzialajaca odpowiedz plus

Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

Niestety się nie da;. Od chwili włączenia MH on już zaczyna ingerować w klienta gry i po prostu jak go się używa to nie widać, po stronie serwera rzecz jasna, że machasz mieczem... niestety nie d się nic z tym zrobić :)

Opublikowano

Mam Problem Gdy Pobrałem Exp/Bota Od andrzejt17 Loney czy coś Wyskoczyło Mi To

dostp.th.png

dostpx1.th.png[/img]

Co To Jest I Jak Się Tego Pozbyć Nie Można Tego Wyłączyć A Ni Nic

Kto Mnie Pobije???

ostrz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...