Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[The V-10° Campaign] Statystyki

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak temat zostanie oczyszczony za jakiś czas z postów .

Ale jeżeli zobaczę już na prawdę kosmiczny spam rozdam super nagrody .

9368_gold.png

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi dropneło anakonda na 1 dzien i famas se 1dzień ale zostawię renevale na transport lock

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Spiders odrabiają straty ... +2 flagi.

Scoprpions 28

Spider 19

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

pfff śmieszne....

9.03.2011 -> 56,75%

10.03.2011-> 56,96%

11.03.2011-> 55.64%

12.03.2011-> 53.96%

13.03.2011-> nagle zniżyło się do 50,26%

no i się zaczyna w następny tydzień odzyskiwanie.....

w poniedziałek 1x flaga, a we wtorek i środę 2x....

było przewagi 56%, a tu nagle oni mają 53%

A drop z wczoraj to TRG SE na 7 dni i USP TACTICAL SE na 1 dzień. Renevali nie używam ;]

Opublikowano

bedzie 30 do 30 ... ps mój drop psg 1 camo na 1 day i scral h na 30 day a reneval użyłem na pp19mod camo którego dostałem z eventu o medalach :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

pfff śmieszne....

9.03.2011 -> 56,75%

10.03.2011-> 56,96%

11.03.2011-> 55.64%

12.03.2011-> 53.96%

13.03.2011-> nagle zniżyło się do 50,26%

no i się zaczyna w następny tydzień odzyskiwanie.....

w poniedziałek 1x flaga, a we wtorek i środę 2x....

było przewagi 56%, a tu nagle oni mają 53%

czy to jest trudno zrozumieć? Zobacz: pewnego dnia zaczęła się rywalizacja scorpionów i spidersów. Scorpionów było 2000, a spidersów 1500. Wygrali scorpiony z 60 procentami na koncie. Następnego dnia rywalizacji było 2000 scorpionów i (!) 2500 spidersów. Oczywiście spidersi wygrali.

Wniosek: jeżeli liczy expa z jednego dnia każdy ma taką samą szansę na wygraną.

HWDP- Honor W Duszy Polaka

8zgw03.jpg

Moje szczęście w nieszczęściu :( Jestem w spiders a zdjęcie jest zrobione z 2 konta z rangą T.

Opublikowano

Mi dropneło anakonda na 1 dzien i famas se 1dzień ale zostawię renevale na transport lock

To nie jest temat do wypowiadania sie co dostaliście (chyba xD) wiec skonczcie sie chwalic....

Co do tematu to cos nie halo strasznie w dupe dostajemy trzeba sie postarac panowie i panie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Omek to w cale nie jest smieszne xD Bo to calkiem prawdopodobne ze to wlasnie Oni to wygraja xD Trzeba jakos zdobyc te 2 flagi i te transortery dostac ^^ ;]

Opublikowano

raczej juz o kalikach mozna zapomniec wkurza ten nexon po raz drugi :angry:

co jest?????? :unsure:

zebysmy chociaz wygrali superelite moda :unsure:

Opublikowano

raczej juz o kalikach mozna zapomniec wkurza ten nexon po raz drugi :angry:

co jest?????? :unsure:

zebysmy chociaz wygrali superelite moda :unsure:

Jest jeszcze szansa .

Musimy zdobyć jeszcze 12 flag .

Na szali jest 13-14.

Jeżeli Spidery raz tam wygrają a my resztę będą kalike.

W Evencie na NA był wynik 40:20 .

Może tutaj będzie tak samo .

9368_gold.png

Opublikowano

wątpię żeby oni wygrali chociaż z 2 strony oni za klucze teraz mieli exp passy wiec to teraz oni będą brać flagi... ;/ mam nadzieje ze damy rade i zdobędziemy chociaż 2 transportery i wygramy evencik ;D

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Ehh coś cały czas kręcą z tym eventem pierw wygrywamy duza iloscia a potem oni odrabiaja straty juz 3 dni pokoleji wygrali.A z tym kalika jest mozliwe na 40% ze wygramy kalike oby one przewyszszylo i wygramy event ...

Opublikowano

Ja mam tego dość frajery mają samych TK Kids grać się nie da tylko FT albo poverlvl...

W H&J Z NIMI ( SPIDERAMI ) ...

Ja chce tylko transportery !!!

Opublikowano

to jest kur** ustawione im to obojętne kto wygra oni tylko bardziej na tym zarabiają bo spidery kupują teraz ciagle nx by wygrac jescze coś myślenie nie boli ...

Opublikowano

nawet jak ustawił, no to co? Zobaczyli pare gości ze scorpionów z telekilem to sie nie dziwcie. Ja jednak myśle że te statystyki są prawdziwe.

HWDP- Honor W Duszy Polaka

8zgw03.jpg

Moje szczęście w nieszczęściu :( Jestem w spiders a zdjęcie jest zrobione z 2 konta z rangą T.

Opublikowano

Event Scorpions'i powinni wygrać , i raczej wygramy ;}

Bo przewaga dość duża jest...

Jest też szansa na Kalike ..

A EliteModeratora powinniśmy zgarnąc ;)

Teraz zaczynają się ??? w kalendarzu eventu , to jak by wylatywało nam(scorpionom) cały czas 4 flagi to kalike może sie uda zdobyć..

Więc nie wiadomo

beznazwy1kopiac.png

|Nob|Random|Hejter|

Opublikowano

No mam nadzieję że to wygramy :D Sam dzis wbiłem ~8k expa.liczę przynajmniej na Super Elite moda. Powodzenia w grze. RedErroR

Opublikowano

Scorpions 28

Spiders 20

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

ogarnijcie się ;]. Wy nie wiecie jak to jest liczone? Jak to nexon napisał: ilość botów(osob) podzielić na ilość expa..... Więc zrozumcie, że w każdym teamie jest wiele takich ludzików z rangą Rekruta co nie umieją grać ani expić, a, że jest nas więcej to mamy "osłabiony team" ;p

Opublikowano

Mogę obstawić wyniki .

Jutro będzie 28:22 sobota 28:26

Jeżeli dobrze pójdzie to w niedziele 32:26 i poniedziałek wtorek 32:28

Jeszcze ewentualnie może być 28:32 ;]

9368_gold.png

Opublikowano

Ja pierdziele co do UPów to weźcie sie schowajcie do lasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyniki nie sa ustawiane tylko że wczesniej Scorpiony nie miały exp passów i szły równo z nami a teraz ze skrzynek im exp passy wylciały to czego sie kur** dziwicie że przegrywamy ?

A zamiast się żalić i litować nad sobą na forum jak to źle że przegrywamy to bijcie exp w tym czasie.... My juz mamy exp passy na wyczerpaniu a oni teraz mają ich pełno !!!!!

Możecie mnie zminusować mam w *** chce tylko żebyście to wreszcie zrozumieli

EDIT

Ja mam tego dość frajery mają samych TK Kids grać się nie da tylko FT albo poverlvl...

W H&J Z NIMI ( SPIDERAMI ) ...

Ja chce tylko transportery !!!

Tutaj też niektórzy mają SCORPIONY więc zastanów się nad sobą

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...