Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[The V-10° Campaign] Statystyki

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiepsko .. kiepsko Nexon się bawi i ma problemy ^^

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Scorpions: 28

Spiders: 14

POGROM ! Cały weekend Nasz !

Końcowy wynik będzie 40-XX ... zobaczycie :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

28:14 o.O

Ale miazga : D

Jeszcze trochę będą transportery .

A co do kalike sądzę że nam się nie uda .

Muszą jeszcze jakoś rozdzielić 17 flag .

Raczej o spidersach nie zapomnieli .

9368_gold.png

Opublikowano

Nie wierzę 28-14 ale Nooby u spiderów ( bez obrazy dla tych co tam są od nas <_< )

Niedługo transport lockery :)

Opublikowano

Nie wierzę 28-14 ale Nooby u spiderów ( bez obrazy dla tych co tam są od nas <_< )

Niedługo transport lockery :)

Czemu od razu nooby ?

Powiem tylko że Europa jest nie równo podzielona .

Więcej państw należy do Scorpów niż Spidersów .

Ale co tam ; ]

Nasz zysk ich strata ;x

9368_gold.png

Opublikowano

No i co kur** pisałem że im się foty pomyliły a wy oczywiście że ustawione OMG jak to mnie wkur****ło no ale wreszcie jeszcze 2 i transportery. Trzeba dzisiaj dobic

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ładnie panowie !

Ale przewaga spadła prawie do 0 więc pewnie do soboty wszystkie flagi do Spidersów ;x

Ale ładnie, naprawdę ładnie ;]

Opublikowano

Jeszcze 12 flag i bedzie kalika !! :D. Do boju skorpioni.

Ps. Chociasz watpie ze dostaniemy te 3x kalika Oo.

Witam wszystkich !!!

Jeśli w czymś pomogłem to kliknij + w prawym dolnym rogu mojego posta.

Dziekuję i Pozdrawiam !!!

Wiku ;)

345hglc.png

Opublikowano

Nie wiem po co sie tak spinaliscie... Nie lepiej bylo przeczekac spokojnie?:) mnie bardziej wkurzylo ze nie moglem wczoraj pograc;/ Zostalo 14 flag, a my musimy zdobyc 12 zeby miec kalika case... Wydaje mi sie ze nexon tak podzieli ze dostaniemy rowne 12 a oni bd miec 16(czyli tez cos dostana). Czekam juz na renewale bo kupilem 8 i dostaniemy 4 wiec moze dostane wreszcie tego perma;)

zapomnialem dodac, bardzo mozliwe ze nie zostalo 14 flag a wiecej bo nexon pod znakami zapytania moze dac co im sie podoba wiec celuje w 40:20 i kazdy bd zadowolony heh xD Ja napewno;)

Opublikowano

Powiem wam ze ten event jest bardzo stresujacy ^^ ;] A tak po za tym to bardzo mnie to interesuje co teraz zrobi nexon :) czy "odda" nam te 12 flag i bedzie kalika... ? Chociaz to chyba nie mozliwe :D Wydaje mi sie ze jak bysmi tych moderatorow dotali to by bylo juz cos ;]

Opublikowano

ula la. aż mnie zatkało;D

ja tam mam konta i w sco i w spi, dla mnie bez różnicy^^ w spi mogą dać jeszcze te czarne klucze, a reszte do sco^^ lepiej jak będzie jedno konto lepsze, niż równe;d

Opublikowano

Ustawiony- jak spidersi wygrywają

Nie ustawiony- jak scorpiony wygrywają

To wasze rozumowanie...

HWDP- Honor W Duszy Polaka

8zgw03.jpg

Moje szczęście w nieszczęściu :( Jestem w spiders a zdjęcie jest zrobione z 2 konta z rangą T.

Opublikowano

Po postach up'ów widzę, że ktoś nie umie liczyć to po pierwsze. Po drugie mamy sporą szanse na kaliki ponieważ do zdobycia jest minimum 16 ( nie biorę pod uwagę bonusów w dni robocze 2x a na pewno jeszcze 1 takowy bonus będzie). Więc tak: Panowie do dzieła, bo mamy szanse na kaliki !

Opublikowano

Zavetti, to juz nie jestes sam ;). Poza tym dobrze ktos powiedział... ze placecie jak przegrywacie. Poza ty, ta przewage dalo wam to, ze mieliscie exp i gp passy z blackow, a my nie. Nie napalajcie sie tak, bo jesli zdobedziemy w srode kluczyki to nie zdziwcie sie jak weekend my wygramy i wtedy pfffu o kalikach mozecie sobie jedynie pomazyc :).

Opublikowano

Wygrają lepsi.

Sam jestem spidersem i czuje się tutaj osamotniony. Jednak, niech event nie przerodzi się w chorą eliminacje.

Ja też jestem spidersem...

HWDP- Honor W Duszy Polaka

8zgw03.jpg

Moje szczęście w nieszczęściu :( Jestem w spiders a zdjęcie jest zrobione z 2 konta z rangą T.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...