Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[The V-10° Campaign] Statystyki

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma ... Nexon coś odpie***.

Jak tylko będzie aktualizacja to dostaniecie info.

@Down

Sam spamujesz teraz ... więc proponuję warna :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omekpall, moderator a nie potrafi przeczytac wczesniejszych postow... SPAM! kto mu w ogóle dał moda...

///Oh bejbe ...

jestem na urlopie i nie śledzę wszystkiego literkę w literkę .

Nie podoba się startuj na moda.

Będziesz 100x lepszy .

Właśnie dostajesz warna za spam ;]

Takie rzeczy na pw .

I tak mnie nie oczernisz; ]

omekpall

Opublikowano

No tak jeżeli ktoś założy temat który już był to oczywiscię upominacie go lub dajecie warna za spam:)

Jeżeli zrobi to moderator to nic się nie dzieje bo jego regulamin nie obowiązuje... i to nie pierwsza taka sytuacja że admini nie czytają tego co było wcześniej tylko spamują... A czy was obchodzi że ktoś jest na urlopie i nie śledzi wszystkiego? NIE Prosiłbym o link do jakiegoś Moderatora lub działu gdzie zajmuja się takimi sprawi.

Myślę że większość osób potwierdzi moje słowa...

Omekpall napisał do mnie na PW : Forum jest o tematyce dyskusyjnej mam prawo do zadania własnego pytania ;]

A więc moje stwierdzenia podałem żeby zacząć dyskusje... z twojego wnioskowania wychodzi że nie złamałem regulaminu, poprostu zacząłem nową dyskusje:)

Opublikowano

@up

Wątpie. Wyboraź sobię,że tematów "czemu hack mi nie działa " lub "pomocy" są regulaminowo zamykane.

Skoro jest na urlopie, ma prawo się zapytac.

Opublikowano

Weź człowieku wyjdź ... te Twoje 2 posty to także spam + double post, co za tym idzie - kolejne 2 warny.

Po za tym każdy (nawet mod) ma prawo się zapytać o coś -.-

BTW

Ciągle nie ma żadnych informacji dlaczego cofnięto wyniki.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ale spokojnie..... Ja stawiam że po prostu zdjęcia kalendarza im się pomyliły i dlatego jest wstawione to a wy już teorie spiskowe..... Zobaczycie że tak będzie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nexon (kor. 넥슨) – koreański producent MMORPG i innych gier online. Jego siedziba główna znajduje się w Seulu w Korei Południowej.

Tak było na Wikipedii i jeszcze że jest lokalizacja w Japonii. I może im się coś zwaliło po tym trzęsieniu ziemi w Japonii i tsunami

Opublikowano

To na 100% jest ustawione że musimy wygrać tą 40 flage bo wtedy bylo 18-14 a jakby wygrali oni by bylo 18-16 i pewnie juz bylo blisko przegranej dlatego cofneli .

Masz Racje ale zauwaz ze jak są w inne dni znaki zapytania to tez moze tam wpasc inna liczba flag niz jedna bo tak wypadło pająką

+ - oto jest pytanie

Opublikowano

Nexon (kor. 넥슨) – koreański producent MMORPG i innych gier online. Jego siedziba główna znajduje się w Seulu w Korei Południowej.

Tak było na Wikipedii i jeszcze że jest lokalizacja w Japonii. I może im się coś zwaliło po tym trzęsieniu ziemi w Japonii i tsunami

Może masz racje ale jest napisane ze została stworzona przez koreańskie studio Doobic Studios, a wydana przez Nexon Corporation.

A siedzibe swoją mają w Francji w Auxerre

+ - oto jest pytanie

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie sie... W tym temacie gadamy o evencie.. a jak chcecie sie klucic to zaluzcie nowy i po sprawie... a nie spamujcie tutaj...

Zobaczymy co nexona teraz zrobi... bo to a jakies jaja z tymi flagami... ;/

Opublikowano

a mi się nie wczystuje kalendarz i staty ani tu ani na stronie nexona ale chyba juz wszystko wrocilo ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Pewnie nexon kapnął się i uświadomił sobie że turasy na cabin'ie latają z tp killem i nabijają w korfe dużo expa ;p

OMG.... To nie o to chodzi po prostu im sie foty pewnie pomylily. Jakby mieli cofnac to by jeszcze nie bylo statystyk z 6 marca (niedziela) tylko jutro by doszly

sygnatura_old.png

Opublikowano

Nikt Ci nie powie bo nikt nie wie. Nikomu sie chyba nie chce wczytac kalendarz. Na stronie nexona tez sie nie da

sygnatura_old.png

Opublikowano

Mi też kalendarz się nie wczytuje...

Ostatnio było 16-14 dla Nas :)

Opublikowano

Nexon kombinuje na BANK. Dlaczego tylko wlasnie ta czesc obrazka sie wczytuje co znamy a dalej nie i dlaczego 2 obrazek na ktorym sa wyniki tez nie dziala a reszta bez problemu?

-Ushio.png
Opublikowano

To są wyniki z zeszłego tygodnia.

Kalendarz ładuje się tylko do połowy.

Coś źle wrzucili.

Miejmy nadzieję, że jutro będzie wszystko OK.

Opublikowano

Nexon kombinuje na BANK. Dlaczego tylko wlasnie ta czesc obrazka sie wczytuje co znamy a dalej nie i dlaczego 2 obrazek na ktorym sa wyniki tez nie dziala a reszta bez problemu?

Ja p****** weźcie sie k**** uspokujcie oni mają teraz problemy a wy k**** p******* teorie spiskowe ....

Źle wstawili kalendarz i tyle. Gdyby cofneli wyniki o tydzien nie bylo by wynikow z niedzieli bo nabily by sie dopiero jutro KIEDY WY TO ZROZUMIECIE !~!!!!!!!

Ja sie tylko zastanawiam czy nalicza dzisiejszy dzien (w co watpie) bo przeciez sie nie da wbic na serwa

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...