Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[The V-10° Campaign] Statystyki

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pr0 matematycy nie pomysleli o tym, ze teraz my dostaniemy exp passy i to my bedziemy miec weekend? i sobie o kalikach mozecie snic :)

Ne chcialbym was obrażać, ale 80% uzytkownikow tutaj, to dzieciaki, ktore zgubily mozg w piaskownicy, myślcie czasami racjonalnie ok?

Wiem, ze to w polskich genach jest zazdrosc, chciwosc i pycha, ale opanujcie sie :)

Opublikowano

Wg mnie i tak nie dostaniemy tych Calic :|

Zapewne nx zrobi jeszcze tak że DZIŚ WYGRAMY i bedziemy mieli transporty ALE do końca tygodnia pewnie z dwa razy wygramy i to pewnie w piątek.

82okudikph2w_t.jpg

sygna by me

Jeżeli pomogłem... KOPSNIJ Plusa xD

Opublikowano

Przegraliśmy ...

Dzisiaj tylko 2x Myst-N i 4x Renewal.

Scorpions 28

Spiders 17

//EDIT

Nagrody rozdane.

//Moje nagrody:

TRG-SE 1Day

Gold Punisher 7Days

Reewale 3x 1D + 3D do M-200 Ghille.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

AK 74M Gold PLated 1 day : przedluzylem 3x 1 day 1x 90 days

PP-19 scorpion 7 DAYS

A szybciej mialem hawk pernamet ja to mam farta ;))

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

K***A MNIE TO WK*@#!A JA TU GRAM ILE SIĘ DA A NEXON PRZEWAŁEM DAJE IM FLAGI BO CHCE WYRÓWNAĆ SZANSE !!!!

A dostałem :

M417 SB <---- Nie brałem jeszcze renewalem

M14 Classic <----Też to co Up :(

Opublikowano

Czyli jak nie bedę uzywał tych reewali to zinkna mi??

To trzeba od razu jakos bron przdłuzyc czy jest jakis sposób żeby te revale zostali?

minusy.png

Opublikowano

Ha ha wylosowałem trke na 1 days a zrobiła się na 107 dni (patrz: Sygnaturka). Niestety na innym gorszym koncie :( Na normalnym koncie mam spiders :(

HWDP- Honor W Duszy Polaka

8zgw03.jpg

Moje szczęście w nieszczęściu :( Jestem w spiders a zdjęcie jest zrobione z 2 konta z rangą T.

Opublikowano

Gratuluję :)

Szkoda że ja nie mam takiego farta.

Zmniejsz sygnaturkę bo zaraz poleci warn (nieregulaminowa) -.-

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Mi ten Shit daje cały czas po 1 dzień , kiedyś po 30 trafiałem :)

Opublikowano

Na noob account dostałem P90TR 1D + AUG A3 ... renewalami AUG +1+1+1+3.

Te renewalki z eventu są jakieś lipne xD

BTW

Chat w grze ... ciągle +90Days / Perm.

@Down

Przecież wiem że tylko 90/Perm pokazuje.

Nie jestem noobem w CA -.-

Opublikowano

Bo ludzie tego tysiące równocześnie używali... A pokazuje tylko 90/perm więc nie łam się xD

Ja zostawiam reneviale - nakupie myst-n i musze sopmoda trafic xD Potem renevialami do perma i gitez..

Opublikowano

Gratuluję :)

Szkoda że ja nie mam takiego farta.

Zmniejsz sygnaturkę bo zaraz poleci warn (nieregulaminowa) -.-

Zmniejszona :)

Niepokoi mnie to że dużo scorpionsów używa już hacków, i raczej spidersi nie mają szans na odegranie się :(

Screen z dowodem użycia hacka w spoilerze:

2ai0ymo.jpg

HWDP- Honor W Duszy Polaka

8zgw03.jpg

Moje szczęście w nieszczęściu :( Jestem w spiders a zdjęcie jest zrobione z 2 konta z rangą T.

Opublikowano

To raportuj takich debili z telekillem ...

A wygrana jest już w kieszeni - nie odrobią aż tyle.

Opublikowano

moj drop :

1: Mei's mp7 mod - 1 day

jakis tam pistolet na 1 dzien :D

Renevale zostawiam na nastepna srode, moze z transporterow wyleci cos fajnego :)

Nadal licze na kalike, ale praktycznie musimy wszystko wygrac :(

Witam wszystkich !!!

Jeśli w czymś pomogłem to kliknij + w prawym dolnym rogu mojego posta.

Dziekuję i Pozdrawiam !!!

Wiku ;)

345hglc.png

Opublikowano

Mi poleciało :

L96A1 Black-Magnum (7dni) - nie przedłużam bo nie lubie tego, poza tym czekam na SOPMODA.

AK74M Gold-Plated (7dni) - grałem kiedyś tym, ładnie own'i, lecz czekam na SOPMODA xD

Reneviale już grzeje na transporty (może w końcu sopmod poleci xD)

PS. Kurwa siostrze z 1 myst'a poleciał sopmod na 7 dni -.-

Zażenowanie straszne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...