Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[The V-10° Campaign] Statystyki

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja wole zebysmy nie dostali super elite mod. bo dla wiekszosci to gowno,lepiej transort lockera i renewal kid

Tylko ze renevale juz wypadly z eventu

A co do eventu to wreeeeeeeeeeeeeszcie mamy pewna wygrana i dostaniemy transporciki

Jezeli bysmy wygrali jeszcze elite to bym sie zalamal.... Wszedzie by byl elite i by sie zagrac nie dalo

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Raczej nie dostaniemy SE bo spidersi mają 26 flag a dziś i jutro są za 2 flagi więc wszystko się zgadza :|

Uśmiechnij się, bo jutro może zabraknąć Ci czasu albo zębów.

Opublikowano

Zobaczycie teraz w pon i wtorek skorpiony wygraja i bedzie 32 : 30 zeby kazdy mial taka sama nagrode :)

To chyba spiders muszą wygrać tongue.gif

Opublikowano

Scorpions 32

Spiders 28

Nie będzie Elite Moderatorów :D

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

i bardzo dobrze że nie będziecie mieć modów. Gdybyście dostali, to 99 procent scorpionów by twożyły romy elite. Nie dość że nie będzie gdzie grać, to jeszcze będą lagi od nadmiaru roomów.

HWDP- Honor W Duszy Polaka

8zgw03.jpg

Moje szczęście w nieszczęściu :( Jestem w spiders a zdjęcie jest zrobione z 2 konta z rangą T.

Opublikowano

Pnowie zle wiesci :P Bo za dzis dali 3 flagi :D Wiec jest 1 % mozliwosci ze bedziemy miec te SE ale jest to bardzo malo prawdopodobne:) I event zakonczy sie 32-31 :]

Opublikowano

Ja myśle że szans nie mamy na kaliki , ale może dostaniemy S.E.M. :D

Opublikowano

Ajj :(. I przegarliśmy event.

Gratulacje dla scoprionsów, oficjalnych zwycięstów eventu.

PS.Daxer, zrób jakieś zakończenie eventu, a potem zamknij temat.

Opublikowano

hey! mamy 32 flagi a od 30 dostaję się 2x transport lockery którego ja nie dostałem...Wy już macie? Może jak wtorek wygrany gdzie są 3 flagi to będziemy mieć te 35 flag i dostaniemy tego super elite mederatora czy jak to tam

Opublikowano

i wyszlo jak kazdy przypuszczal ... :angry:

spidery znow wygraly i pewnie jutro tez wygraja..

zal mi nexona .eu na us jedna druzyna chyba wygrala 40 flag nie???(tak slyszalem) <_<

Opublikowano

@UP

Wyobraź sobie serwery jeżeli dzisiaj wygrają Scorpions ...

50% roomów Elite Moderator. Gdzie za killnięcie EM od razu kick -.-

Nie będzie dało się grać !

! ! ! SPIDERS WYGRAJCIE TO ! ! ! POWODZENIA ! ! !

@Zavetti

Będzie ładne zakończenie eventu :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Mi tam obojętne.. Czy wygramy czy nie.. Ważne aby transport były oraz ciekawi mnie nowy event ;D

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Powiem jedno , jak widać event jest w 100% ustawiony

wtorek też wygrają spiders, po prostu będzie równo .

każdy dostanie transportery max i nic więcej ..

all ustawione i tyle .. będzie 32:30

ale wygraliśmy i tak już i mammy expa , pewnie było u nexona losowanie

kto wygra i padło na nas ;)

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Replite dobrze mówisz .. Nexon to ustawia.

Scorpiony zawsze wygrywali flagi po 1 , 2 najwięcej 4 a Spidersi za to rzadko zbierali ale jak już zbierali to cały czas po 4

I wyszło tak że będzie na 100% 32:31 żeby wszyscy zgarneli Transport Lockery bo Nexon by nie dał Elite a zwłaszcza Kalike..

beznazwy1kopiac.png

|Nob|Random|Hejter|

Opublikowano

Czemu uważacie, że jest to ustawione? Scorpionsi dostali black keye a z tego dropi exp pass i dlatego cały tydzień oni wygrali, potem w kolejną środę keye dostali spidersi i to oni wygrali. Wszędzie spisek co za dzieci, cieszcie się ze macie coś, jakąś broń za NX a nie tylko narzekać umiecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...