Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zrobić Serwer Priv Plemiona Hmachi

eXu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK, zrobiłem tak jak w poradniku - odpaliłem "Setup_xampp

" te 1 i enter tez zrobilem. Potem odpalam

Apache_start dslan_start mysql_start i wyskakuje mi to w poszczególnych oknach. Appache - http://imageshack.us/photo/my-images/163/71523689.jpg/ | dslan_start - http://imageshack.us/photo/my-images/513/22526270.jpg/ | mysql_start - http://imageshack.us/photo/my-images/685/92623412.jpg/

Jak to naprawic ?

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kur mam mały problem dziś o 9 zrobiłem własnego priva ale jest problem...

Jak zrobić żeby priv był po polsku ? Jak zrobić sobie Administratora ? I ostatnie pytanko, gdy założyłem konto i się zalogowałem na świat do góry tam gdzie pisze ranking i te wszystkie komendy są jakieś napisy czarne raz znikają do jednego a raz do 5 pomoże ktoś ?

oto zdjęcie problemu z napisami; imageshack.us/photo/my-images/51/beztytuuieg.jpg/

Opublikowano

Czy wie ktoś jak zrobić więcej wiosek barbarzyńskich? bo gram z kolegami na ultra speedzie (1000000) i są tylko 2 wioski barbarzyńskie. Jeśli gdzieś w panelu admina to gdzie się to dokładnie znajduje? (aktualnie nie mam dostępu do chroma)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jest w temacie OHS silnik odkodowany 20% spolszczony na ostatniej stronie jest najnodwsza wersja więc tam zaprszam po pobieranie ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

- Masz wszystko w pliku [serwer]\include\config.php

Linijka 151

$config['opuszczone_na_gracza'] = 100;

Tam ustawiasz ile ma być barbarek na gracza, i z dyńki. Tylko będziesz musiał zrobić nowe konto na tym świecie, żeby barbarki się pojawiły

mt2priv1 - Żeby zalogować się na admina wchodzisz w [adres_twojego_serwera]/admin.php

Hasło jest zapisane w pliku htdocs\config\configs.php

Linijka 17

$config->add_config('admin_pass','plemionka_adm');

Domyślne hasło to plemionka_adm

janas202 - jaśniej proszę?

846331404756772371599.jpeg
Odkrywca
Opublikowano

Siema. Byłbym bardzo wdzięczny za upload'a na inny hosting :( np. zippyshare albo już nawet rapidshare.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam pytanie czy nie dało by się wrzucić tego pliku na inną strone bo tamta jest zblokowana.A chciałbym zrobić tego priva prosze o pomoc.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Człowieku, ten temat był pisany 2 lata tamu a ty piszesz że link nie działa. Jest masa nowych dużo leprzysz silników

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...