Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zrobić Serwer Priv Plemiona Hmachi

eXu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem , jak sie loguje na konto ( swoje ) nie moge nic zrobic . Kazda zakladka jest zablokowana , nic nie moge kliknac . Prosze o pomoc

Naprawilem

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra thx ej a jezce takie pytanko bo jak np rozbuduwuje ratusz to popewnym czasie pisze mi 0:00:-86 i czs idzie w minus dlaczego i jest na to rada?

Opublikowano

Warning: main(actions/groups.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\main.php on line 3

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'actions/groups.php' for inclusion (include_path='.;C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\php\pear\') in C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\main.php on line 3

Warning: main(actions/groups.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\main.php on line 6

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'actions/groups.php' for inclusion (include_path='.;C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\php\pear\') in C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\main.php on line 6

Warning: main(actions/groups.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\main.php on line 9

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'actions/groups.php' for inclusion (include_path='.;C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\php\pear\') in C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\main.php on line 9

a te bledy?? jest na to rada?

Opublikowano

Warning: main(actions/groups.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\main.php on line 3

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'actions/groups.php' for inclusion (include_path='.;C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\php\pear\') in C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\main.php on line 3

Warning: main(actions/groups.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\main.php on line 6

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'actions/groups.php' for inclusion (include_path='.;C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\php\pear\') in C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\main.php on line 6

Warning: main(actions/groups.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\main.php on line 9

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'actions/groups.php' for inclusion (include_path='.;C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\php\pear\') in C:\Documents and Settings\Zelewscy\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\main.php on line 9

a te bledy?? jest na to rada?

miałeś wcześniej to:

Warning: file(http://leichtathleti...ups/version.txt) [function.file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 503 Service Unavailable in C:\Users\LUKAS\Desktop\Gry\Plemiona\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\groups.php on line 383

i skasowałeś plik w tym katalogu:

Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\groups.php

a należało go otworzyć np. notatnikiem i skasować to co tam było napisane wszystko i porostu zapisać taki pusty i ma ci wszystko działać

ale zanim wyczyścisz ten plik to najpierw jeszcze raz rozpakuj silk i postępuj zgodnie z instrukcjami eXu

U mnie tak było ale teraz jest wszystko ok :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

MrKoksarz robienie priva shakes & fidget jest nielegalne i firma mogła by cię posądzić nawet do 100tysięcy zł.

A co do tutka bardzo dobry masz +.

I walcz o swoje! Wyjdź z tarczą z wojen!

I kochaj Ją jak pojeb, bo chce się żyć gdy tańczą Dwoje!

Opublikowano

Witam mam problem

gdy już zainstaluję serwer (wszystko tak jak w poradniku)

chcę się zalogować na serwer a więc wpisuję localhost i wyskakuje mi Nie udało się nawiązać połączenia

co mam zrobić ???? mam przeglądarkę firefox 5.01

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja wszystko pieknie zrobiłem odpaliłem i wgl ale jak wchodze w firefoxa(moja stała przeglądarka) To wpisuje localhost i dupa nic nawet jak wpisze ip z hamachi to też nic. Sieć jest więc co mam robić.

Opublikowano

No dobra spróbuje zobaczymy. To napisze tak za 10 min

No i nic dalej tkwie w 4 punkcie wchodze w przeglądarke i wpisuje localhost no ale nic. Wpisałem swoje ip z hamachi i nic

Opublikowano

Warning: file(http://leichtathleti...ups/version.txt) [function.file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in C:\Documents and Settings\flacks\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\groups.php on line 383

Warning: file(http://leichtathleti...ups/version.txt) [function.file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in C:\Documents and Settings\flacks\Pulpit\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\groups.php on line 383

gdy buduje i inne rzeczy robie coś takiego mi na górze wychodzi możesz mi powiedziec jak tego się pozbyc ?

Opublikowano

Ziomek /

Wyłącz wszystko, przeglądarki... komunikatory. zostaw neta, i system

uruchom pliki na SWIOM komputerze ;p

uruchom przeglądarkę zobacz temat i kliknij

http://localhost/

i powinno być ok o ile wszystko jest wyłączone

gg nie możesz uruchomić dopółki masz włączony serwer

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

hmmm... dziala to w operze ?? bo mam operę, i robie wszystko jak jest napisane !!

i nic jak wpisuje localhost tam gdzie wpisuje sie adres www to wyskakuje mi wyszukiwarka, a jak wpisuje http://localhost/ to wyskakuje mi error. pomoże ktoś ??

Specjalista
Opublikowano

Film będzie jutro :)

Wrzucę go nocą, bo w dzień nie chce aby mi neta zamulało :)

@edit

Film pojawi się na 100% do dnia 2.11.2011

Specjalista
Opublikowano

Tak, film będzie w 1 poście :)

Dzisiaj go wrzucę ):, jutro rano będzie do oglądnięcia :)

@edit

Przykto mi, ale mam problemy z odpaleniem każdego silnika, nie wiem czym to jest spowodowane...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...