Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zrobić Serwer Priv Plemiona Hmachi

eXu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście ode mnie + :P

ej a ja nie mogłem włączyć dslan_start, dałem radę natomiast wejść w dslan_start1

czy to coś zmieni?

Opublikowano

@ZeTeK10, gra działa raczej bez zarzutów :)

jak przechodzę do etapu zalogowania się na serwer <wpisując wcześniej localhost> wyskakuje mi coś takiego

Nie udało się nawiązać połączenia

Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem localhost.

* Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie się odpaliło lecz wywala taki błąd, który przeszkadza w naciskaniu niektórych opcji, może ktoś wie jak go naprawić?

Warning: file(http://leichtathletik.kilu.de/dslan/info/groups/version.txt) [function.file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 503 Service Unavailable in C:\Users\Noix\Desktop\Triburile-Lan v2.8\htdocs\actions\groups.php on line 383

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Gubię się, gdy już włączyłem te 3 CMD...

4).Opisze jak się zalogować na swój serwer

Odpalamy przeglądarkę najlepiej Mozilla Firefox, link niżej

http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox/

I w przeglądarce wpisujemy localhost i właśnie tak zalogowałeś się na swój serwer.

Tam gdzie się wpisuje adres wpisać tylko localhost? Jak tak, to mi wyskakuje wyszukiwarka ;\! Z moim ip (hamachi, normalne) też się nie mogę połączyć, z 127.0.0.1 też nie :(! Pomocy!

Już działa ^^.

Troll?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam pytanie czy ktoś mógł dać mi linka albo czy ktoś mógł by mi napisać jak spolszczyć te plemiona oraz czy ktoś by mi powiedział jak zmienić ustawienia serwera ? Chodzi mi o prędkość, ustawienia świata (początkowa ilość punktów, początkowe budynki itd.) ponieważ chcę sobie z kolegami zrobić sparingi na tym serwerze i chcę go ustawić po swojemu ;)

Opublikowano

Gubię się, gdy już włączyłem te 3 CMD...

Tam gdzie się wpisuje adres wpisać tylko localhost? Jak tak, to mi wyskakuje wyszukiwarka ;\! Z moim ip (hamachi, normalne) też się nie mogę połączyć, z 127.0.0.1 też nie :(! Pomocy!

Już działa ^^.

Chodzi o to, tam gdzie wpisujesz adres każdej strony piszesz po prostu localhost

Specjalista
Opublikowano

Triburile-Lan v2.8\htdocs\include i otwierasz plik confing w notatniku

Szukasz linijki

// Viteza serverului

$config['speed'] = 8000;

I zamiast 8000 dajesz swoją szybkość :)

To jest 1 sposób :)

Opublikowano

Jak edytowac konta bo jak czasami odswieze strone surowce mam na -2222222 a mam predkosc serwera 4 i psize mi ze musze az 7 godzin czekac macie jakis rady ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...