Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] 1Kkk W 2 Godziny Jak To Możliwe?

Kosior123456

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale odkop <lol2>

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Dzialac na pewno działa, ale czy boty biegaja?? ;P

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

na s7 miałem kiedyś full eq Poli bo wystawiały botki po 500k :)

One sie sumują np 10 botków stoi w tym samym miejscu.

Jak zobaczycie dziwne nazwy stojace w m1 bez zbrojek to czekajcie aż sklepik wystawią ;).

c624df46e30a9590eac2314f1b21d8f9.gif
Opublikowano

Boty wystawiaja sklepy najczesciej (jak nie zawsze) o pelnych godzinach. Niestety tylko raz na dwa trzy dni w roznych krolestwach. Nie wiem czemu tak jest moze przez to ze jest ich mniej niz jeszcze pol roku temu. Tak czy inaczej cholernie ciezko jest na taki sklep trafic a ceny nie sa juz takie niskie. W ostatnich 2 miesiacach widzialem moze z 3-4x taki sklep. Ostatnio u czerwonych o 10 albo 11 rano przed swietami jakos. Moze to komus pomoze ale wedlug mnie nie ma co tracic czasu i nerwow na czekanie/szukanie sklepow botow. Boty wystawiaja sklepy na ch handlowym jbc. Sry ze tak chaotycznie.

Pozdro Serwer 19 Deimos.

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hehe masz Lajka kupilem fms 17um za 1.5kk ^^

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Takie pytanie botów już na pl'u nie ma z 6 miechów albo lepiej, kiedy będą i czy w ogóle kiedyś wrócą? I cz to Polacy to puszczali czy Chińczycy? :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...